Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
maşallah canım ne çok yumurtan olmuş aşılamamı tüp bebek mi olcaktı seninki
Yumurta var da civciv çıkmıyor bir türlü.
Bu ay da çatlatma iğnesi deneyeceğiz. Eğer olmazsa bir daha ki ay tüp bebeğe geçeceğiz canım. Aşılama önermedi doktorumuz.

Hay maşallaahhh!! Yumurtaya geeelll!! İkizin oalcak ikiziinn.. Maşallaahh
Hahaha! Ay ikiz, üçüz, dördüz hiç fark etmez, evelallah gücüm yeter, biri sırtımda, biri bir kolumda, biri diğer kolumda, yer kalmazsa eşimin kucağına, bakarız valla, yeter ki olsun. İnşallah hepimizin ailesi bu sene kalabalıklaşır ya, Allah'tan başka hiçbir isteğim yok. Bebeğim de olsa, hah tamam diyeceğim, şu dünyada istediğim her şeye sahibim, bu kadarı kafi.

Yumurta var da civciv çıkmıyor bir türlü.
Bu ay da çatlatma iğnesi deneyeceğiz. Eğer olmazsa bir daha ki ay tüp bebeğe geçeceğiz canım. Aşılama önermedi doktorumuz.
Allah ın izinyle 15 yumurtadan biri ikisi tutar inş. demekki iğneler daha etkili ben femara ilaç kullanmıştım o zaman bile 3 yumurta olmuştu herhalde

Allah ın izinyle 15 yumurtadan biri ikisi tutar inş. demekki iğneler daha etkili ben femara ilaç kullanmıştım o zaman bile 3 yumurta olmuştu herhalde
İnşallah tutar canım. Valla ilaç mı daha etkili iğne mi hiçbir fikrim yok. Ben hiç ilaç kullanmadım. Doktorum direkt Gonal'den başlattı. Aslında bunu bir araştırmak lazım. Doktoruna danışsana, neden iğne değil de ilaç kullandırıyormuş bir öğrensene.

Ne güzel canıımm.. Amiinn.. İnşallah Allah kucaklarımızı doldursuunnn

Ben de ilaçtan başladım. Bir sorun görünmüyor, ilaç yeter diye düşündü sanırım doktor. Sizde başka bir sorun var mı? Belki daha önce de sormuşumdur ama

Ben de ilaçtan başladım. Bir sorun görünmüyor, ilaç yeter diye düşündü sanırım doktor. Sizde başka bir sorun var mı? Belki daha önce de sormuşumdur ama
Biz iki sene korunmadığımız halde hamilelik olmamıştı, ondan sonra doktora gitmiştik canım. Eşim varikosel ameliyatı geçirmişti bu sene içinde ama değerleri hamilelik için kafi dedi doktorumuz. Benim reglilerim hep düzensizdi, düzenli yumurtlamam yok sanırım. İşte tüm bunların dışında bir sorun yok canım. Şimdi Gonal'le yumurta oluşması işi yoluna girdi ama hadi bir kaç sene böyle deneyelim diyecek sabrım yok. 31 yaşındayım demiştim, daha geç anne olmak istemiyorum, Allah'ın takdiri tabi neticede, geç de olabilir ama... İşte elimizden geldiğince işleri hızlandırmaya çalışıyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı.

maşallah canım inşallah her şey istediğin gibi olur.bol yumurtalardan bol civcivler çıkar inşallah

güzel dileklerin için amin cnm klomen bitince iki sonra bakıyodum benim doktorum 15.gün baya geç değilmi ya çok büyürse yumurtalar
daha önceki doktorumda klomen bitince iki gün sonra bakıyordu bu doktorum adetin ya 14.günü ya 15.gün dedi.14.gün pazar olunca pazartesi 15.gün gel dedi.inşallah yumurtalarım çatlamaz o güne kadar yada çok büyümez.geçen ay ilaç bittikten iki gün sonra 21m iki yumurta vardı o gün iğne vuruldum bakalım bu defa üç gün gecikmeli gideceğim.klomen bitikten 5 gün sonra gitmiş oluyorum bildiği vardır herhalde

inş. çatlamazlar canım benim sen yinede bugünleri değerlendir boş geçme

maşallah canım inşallah her şey istediğin gibi olur.bol yumurtalardan bol civcivler çıkar inşallah
İnşallah, hepimiz için dua ediyorum.
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu değerler çok düzeldi
eşinin değerleri kaç doktor çocuk olabir demiş
Toplam sperm sayısı 300 milyon, yoğunluk 50 milyon, morfoloji yüzdesi %8... Bu değerler alt sınırların üstünde.
Ancak hareketli sperm yüzdesi biraz düşük; %20. Bunun alt sınırı %40'mış. Ama doktor nedense çok üstünde durmadı. Sanırım bir daha ki ay tüp bebeğe geçiş yapacağımız için, hızın bir önemi kalmayacak diye düşündü. Ya da başka neden olabilir bilemiyorum valla. Sizin eşinizin değerleri nasıl?

Evet canıımm.. Hatırladım şimdii.. Benim adetlerim düzenli, belki ondan iğneye gerek duymamıştır bilemedim. Doktorların tedavisi farklı olabiliyor zaten. Hakkımızda hayırlısı.
Yok yook.. Bekleme zaten. Ben de 32'yim. Tabi ki Allah'ın takdiri ama o kadar tedavi yöntemi var, denemezsek de olmaz. Allah yardımcımız olsun. Masraflı da.. Maddi manevi zor.. İnşallah hem maddi hem manevi olarak bizi çok zorlamadan gelir bebişleeerr

Canım cumartesi gitsen olmaz mı? Öyle olunca ben cumartesi gidiyorum. Ben içmeye 3. gün başlıyordum. Benim doktorum ilaç bittikten 5 gün sonra çağırıyor, 6. gün yani. Pazara gelince 5. gün gitmiştim. Birinde 12. gün birinde 14. gün gittim. İğneleri de ertesi günlerde vurundum. Bence cumartesi git canım. Doktora sorsan..

kızlar öncelikleee mus mutlu boll bebişli ve huzurlu sağlıklı bir 2015 diliyorum hepinizeeee
ben 24 aralıkta çatlama iğnesi oldum testi ne zaman yapmalıyım gün sayarken iğneden sonraki günü mü 1. gün diycez ?

hayırlı olsun iğnen canım bence 5 den sonra yapabilirsin testini sanada huzurlu ve bol bebişli 2015 olsun

teşekkür ederimm canım inşallahh bu ayy olurr çünküü yoruldum azcıkk inşallahh güsel haberler veririm pazartesiden test yapmaya başlarım ben
güzel haberlerini bekliyoruz canım ilk tedavin mi

Sana da sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar ve tabi ki bebekli. :)
Ben iğneden sonraki günü 1. gün olarak saymıştım. Doktorun hesaplarına göre de doğru saymışım. Yani buna göre senin iğneden sonraki 7. günün. Doktorum 14 gün sonra ya regl olacaksın ya hamile kalmış olacaksın demişti. Herkeste böyle oluyormuş. Daha erken test yapmak doğru sonuç vermeyebiliyor. Bence 7 Ocak'ı bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…