Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canıımm.. Zaten kaybedilen hamilelikler için demek ki sağlıksızmış derler.. Tabi çok çok üzücü bir durum ama bir yerlerden teselli bulmak gerekiyor.. Rabbim sabrını versin.. Bir daha yaşatmasın inşallah.. 2 ay sonra güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla

Arkadaslar adet olup hamile yokmu ya cok uzgunumm
Normal adet mi oluyorsun yoksa normalden az mı canım? Her zamanki adetlerin gibi değilse hamile olabilirsin ama her zamanki gibiyse sanmıyorum canım.. Kan vermiştin sanki test için, sonuç çıkmadı mı?

Başıycam canım ama ocağın sonunda başlanacak bende haberdar ederim zamanı gelince inşallah heralde bir ay tedavi olmazsa bir ay boş geçip sonraki ay yine tedavi bakalım hayırlıs

Başıycam canım ama ocağın sonunda başlanacak bende haberdar ederim zamanı gelince inşallah heralde bir ay tedavi olmazsa bir ay boş geçip sonraki ay yine tedavi bakalım hayırlıs
Hayırlısı olsun canım.. Bu ay olmazsa biz de doktorla görüşmeye gidicez bakalım tekrar.. Bu ay kendi halimize bıraktı. Adet olursam gidicem, ama daha 2 hafta var. Olmam inşallah.. Sonra hemen o ay başlanmaz belki aşılama için tedaviye, bilmiyorum. Doktorla konuşup karar vericez bakalım. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur

benimde bugün 9 günüm iğne olalıgonal f+ ovitrelle bilmiyorum doktorum iki hafta sonra test ya dedi ama benim içimden yapmak gelmiyor üzülürüm yok yine diye bugün kasıgımda batmalar oluyo sol tarafta bilmiyorum.. hayırlısı. bu tedavile hamile kalan bekleyen var mı..

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun ilk iğnenmi bu tedaviyle hamile kalan var ama olmayanda var sen yinede çok ümitlenme ama ümitsizde olma sorun neydi sizde

Hepimiz bekliyoruz hayırlısıylaa İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın..

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun ilk iğnenmi bu tedaviyle hamile kalan var ama olmayanda var sen yinede çok ümitlenme ama ümitsizde olma sorun neydi sizde
teşekkürler canım.. h,b sorun yok sebepsiz.. ümitde ümitsizlikde yok. karışık duygular inancım sonsuz olacağına inanıyorum sadece er yada geçç

inşallah canım senin kaçıncı günün?
Ben 1 ay serophene + ovitrelle bir ay da klomen +ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım. Bu ay rahim filmi çektirdim. Şükür sorun çıkmadı ve oluruna bıraktı doktorum. Daha yumurtlama günlerindeyim, 2 hafta var.. İnşallah olur bu ay.. Umutluyum hayırlısıyla.. 11 ay oldu. Bizde de sorun yok, sebepsiz diyorlar.. ama bence sebep stres.. İnşallah en hayırlı zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza.. Hepimize dua ediyorum..

aynen canımm bende duaya sığınıyorum sorun yok.. demekki rabbim bizden duada ısrarcı olmamızı bekliyor ki.. bekletiyor.. şükretmeliyiz. ki sorunumuz yok diye.. hadi bakalım hayırlı güzel habrlerlee

aynen canımm bende duaya sığınıyorum sorun yok.. demekki rabbim bizden duada ısrarcı olmamızı bekliyor ki.. bekletiyor.. şükretmeliyiz. ki sorunumuz yok diye.. hadi bakalım hayırlı güzel habrlerlee
Evet canım.. Amin amiinn... Allah biliyor en güzel zamanı.. Elbet olacak Allah'ın izniyle

Normal adet mi oluyorsun yoksa normalden az mı canım? Her zamanki adetlerin gibi değilse hamile olabilirsin ama her zamanki . Kan vermiştin sanki test için, sonuç çıkmadı mı?
Nrgatif canim benim uzulmedim allahim demekki sinancak sinavimkz olarak bunu verdi bassimiz gozumuz ustune hic morallerinizi bozmayin ins birgun hepimiz o duyguyu tatcaz veee yeter artikk simarmayin dicez :))

merhabalar bi aydr giremedm umarm bu sürede güzel haber alanlar vardr.2 kere iğne denedim ben de ve gecen ayda olmaynca eşimn spermlerine baktrdk ve stresli günler yasadk malesef eşime bakılmadan iğne vurulmak gerekszmiş.2 seferde de 5 6 yumurtm olgnlastı her sey mükemmel diyordu doktor megersem eşimn spermlerinde morfoloji ve ileri hızında problem varms.beyinde salgılaln prolaktn hormonunun cok yüksek olmasından kaynakladıgını ögrendk..öyle korktuk ki beyinde kist olabilir demişti doktr tahliller vs cok sükür korkulcak bi sey cıkmadı ama test sonuçlarını beklerken moralman çöktük..şimdi öncelkle o hormonu düşürmek için ilaç içiyor eşim ondan sonra tekrar test yaptrcaz inş hemen düzelir..

merhaba canım hoşgeldin çok geçmiş olsun inş. ilaçlarla düzelir bi sorun kalmaz ve bebişin gelir hayırlısıyla

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım kızlar, 3unde regl olmam lazim beş günüm var daha ve negatif çıktı. Eğer olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum bi de akintim çok fazlalaştı ve kasinma var sanirim enfeksiyon oldu. ( çok mu mutsuzum ne? (

Nrgatif canim benim uzulmedim allahim demekki sinancak sinavimkz olarak bunu verdi bassimiz gozumuz ustune hic morallerinizi bozmayin ins birgun hepimiz o duyguyu tatcaz veee yeter artikk simarmayin dicez :))
Evet canım.. Haklısın.. elbet gelecekler yaramazlar bir gün

Hoşgeldiin
Çok geçmiş olsun. Neyse ki atlatmışsınız kötü günleri.. İlaçlarla da her şey yoluna girer inşallah, sen de kavuşursun bebeğine

merhabalar hepınıze bısey sormak ıstıyorum ben pcos hastasıyım ve yumurtam buyumuyor gecen ay gonel f le bırlıkte asılama oldum ama olmadı bu ay acaba gonel f etkısı devam eder mı yumurta olusumuna yardım eder mı kı

canım benim hemen moralini bozma 5 gün var diyosun çıkmayabilir biraz daha bekle adet gününde yine yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…