Canım ayni durumdayiz biz de ben de klomen ve catlatma iğnesi oldum. Reglime beş gün (geçtiğimiz salı gecesi) varken kan tahlili yaptirdim 5.47 çıktı. İnşallah yukselir diye bekliyorum. 3 tane 18 - 19 mm yumurtam vardı. Ben de anlayamadım neden ben ilaç kullaniyorum diye bisey de demiyor doktor.evet canım ilkkez klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama boş yere resmen çünkü zaten yumurtluyo ve çatlıyodum bir sorun yoktu bende sorun eşimde sonuçta onun yavaş hızlı ileri spermleri onun tedavi olması lazımdı o olmuyo bana ilaç veriyolar anlamadım ne bu dr ları nede eşimi
inşallah yükselir canım bende 2 ay kullandım dediğin gibi yumurtlama ve çatlama sorunum olmamasına rağmen verdi dr aşırı büyüdü benim yumurtalarım bıraktım bende 2 ay önce normalde 1 yumurtamız oluyor bunu sayısını çoğaltmak ve şansı arttırmak için veriyorlarmış marta kadar olmazsa tüp filmi çektirip belki yeniden kullanmaya başlayabilirim bende inşallah gerek kalmazda hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz aminnnCanım ayni durumdayiz biz de ben de klomen ve catlatma iğnesi oldum. Reglime beş gün (geçtiğimiz salı gecesi) varken kan tahlili yaptirdim 5.47 çıktı. İnşallah yukselir diye bekliyorum. 3 tane 18 - 19 mm yumurtam vardı. Ben de anlayamadım neden ben ilaç kullaniyorum diye bisey de demiyor doktor.
Amin canım inşallah. Ama ilaç kullanmak istemiyorum hepsi hormon bize de yazıkinşallah yükselir canım bende 2 ay kullandım dediğin gibi yumurtlama ve çatlama sorunum olmamasına rağmen verdi dr aşırı büyüdü benim yumurtalarım bıraktım bende 2 ay önce normalde 1 yumurtamız oluyor bunu sayısını çoğaltmak ve şansı arttırmak için veriyorlarmış marta kadar olmazsa tüp filmi çektirip belki yeniden kullanmaya başlayabilirim bende inşallah gerek kalmazda hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz aminnn
ayyy insallahhh yukselir canim insallah benimde 4 tane 20 mm yumurtam vardi ama benim pek umudum yok gibi arada bel ve kasik agrim artio sanirim bu ayda olmadi benim ben 24 aralikta igne oldum pazar bende kan testi yaptiririmCanım ayni durumdayiz biz de ben de klomen ve catlatma iğnesi oldum. Reglime beş gün (geçtiğimiz salı gecesi) varken kan tahlili yaptirdim 5.47 çıktı. İnşallah yukselir diye bekliyorum. 3 tane 18 - 19 mm yumurtam vardı. Ben de anlayamadım neden ben ilaç kullaniyorum diye bisey de demiyor doktor.
Aminn cnim aminnn ama cok yumurt olup bosa gitmesi menapoza girme surecini hizlandirmazmi benim kac gundur aklimda o var yaaainşallah yükselir canım bende 2 ay kullandım dediğin gibi yumurtlama ve çatlama sorunum olmamasına rağmen verdi dr aşırı büyüdü benim yumurtalarım bıraktım bende 2 ay önce normalde 1 yumurtamız oluyor bunu sayısını çoğaltmak ve şansı arttırmak için veriyorlarmış marta kadar olmazsa tüp filmi çektirip belki yeniden kullanmaya başlayabilirim bende inşallah gerek kalmazda hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz aminnn
Ben de sürekli regl olucakmisim gibi geliyor kasigim batıyor ani hareket edemiyorum oksuremiyorum bile ama hicgelen giden yok. Bi de sivilce çıkardı cildim kotu olurdu olmadı tersine cildim çok güzelleşti. Psikolojik mi bilmiyorumayyy insallahhh yukselir canim insallah benimde 4 tane 20 mm yumurtam vardi ama benim pek umudum yok gibi arada bel ve kasik agrim artio sanirim bu ayda olmadi benim ben 24 aralikta igne oldum pazar bende kan testi yaptiririm
Esimden oturu yok tbi Allah bilirde bilmiyorum belim agiriyo kasiklarim bi agiriyo bi yaniyo anlamadim gitti kan testi pazar yaptirsam cikarmi ? 24 aralikta igne oldumBen de sürekli regl olucakmisim gibi geliyor kasigim batıyor ani hareket edemiyorum oksuremiyorum bile ama hicgelen giden yok. Bi de sivilce çıkardı cildim kotu olurdu olmadı tersine cildim çok güzelleşti. Psikolojik mi bilmiyorumsenin niye umudun yok bak ne güzel yumurtam falan moral bozmak yok :)
Ben iğne olduktan 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra dikkatli baktım çok çok silik bi çizgi vardı. Ayni aksam kan tahlili yaptırdım sonuç 5.47 bekleyebilirsen bekle pazartesi kanda baktir bence.Esimden oturu yok tbi Allah bilirde bilmiyorum belim agiriyo kasiklarim bi agiriyo bi yaniyo anlamadim gitti kan testi pazar yaptirsam cikarmi ? 24 aralikta igne oldum
Evet yaa pazartesi baktiriyim sende yarin insallah guzel haberlerle gelirsin tatlimmmBen iğne olduktan 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra dikkatli baktım çok çok silik bi çizgi vardı. Ayni aksam kan tahlili yaptırdım sonuç 5.47 bekleyebilirsen bekle pazartesi kanda baktir bence.
İnşallah canım hepimizden güzel haberler gelirEvet yaa pazartesi baktiriyim sende yarin insallah guzel haberlerle gelirsin tatlimmm
inşallahh inşallahhh sen yarın yaptırıcan dimi tatlım ?İnşallah canım hepimizden güzel haberler gelir
Hic bilmiyorum tatlım yaptirmak istiyorum ama kararsizim günüm geçsin diye mi bekleşen diyorum :) eşime kalsa simdi götürecek hastaneye :)inşallahh inşallahhh sen yarın yaptırıcan dimi tatlım ?
adetine ne kadar zamanın kaldı ki klomen + ovitrelle mi oldun..? birde kaçıncı bu tedavi ilk mi..?Hic bilmiyorum tatlım yaptirmak istiyorum ama kararsizim günüm geçsin diye mi bekleşen diyorum :) eşime kalsa simdi götürecek hastaneye :)
bende eşini tutuyorum yarın gidin yaptırtın :)Hic bilmiyorum tatlım yaptirmak istiyorum ama kararsizim günüm geçsin diye mi bekleşen diyorum :) eşime kalsa simdi götürecek hastaneye :)
Hahahha tamam o zaman yarin is çıkışı gideyim benbende eşini tutuyorum yarın gidin yaptırtın :)
evet evettt kaçtaaa bana sonucu yazmayıı unutmaaaa plss :)Hahahha tamam o zaman yarin is çıkışı gideyim ben
Yarin ya da yarindan sonra olmam lazım klomen + pregnyl oldum. Evet canım ilk tedavim. :)adetine ne kadar zamanın kaldı ki klomen + ovitrelle mi oldun..? birde kaçıncı bu tedavi ilk mi..?
Beş bucukta cikicam 6da hastanede olsam 7 8 gibi ancak çıkar sonuç :) tamam yazicam bak heyecan yaptım yineevet evettt kaçtaaa bana sonucu yazmayıı unutmaaaa plss :)
yarın kandill inşallahh güzel haberler alırsın canımm inşallahh ben ilk gebeliğimde gecen yıl mayısta miraç kandilinde öğrenmiştim hamiş olduğumu inşallahh sana da öle olur cnmBeş bucukta cikicam 6da hastanede olsam 7 8 gibi ancak çıkar sonuç :) tamam yazicam bak heyecan yaptım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?