Bilmiyorum ki.. Çok da erken baktırmışssın ama.. İnşallah umduğun gibi olur.arkadaslar dun kan testi yaptirdim bugun sonucumu aldim sonucum 2.66 cikti. Catlatma ignesinin 11. Gunuydu dun. Negatif ama benimki de bir umut iste degeri boyle cikipta hamile oldugunu ogrenen var mi ?
Bilmiyorum ki.. Çok da erken baktırmışssın ama.. İnşallah umduğun gibi olur.
İnşallah hepimiz alırız güzel haberler canmCanım inşallah vardır. Benim de yüksek çıkınca umutlandım ama evet, yüksek çıkıp olmayanları da okumuştum. Sakin olmak en iyisi ama inşallah da hayırlısıyla güzel haberi alırsınız
Pes etmek yok tabi tatlim saol desteklerin icininşallah vardır tatlım yoksa da üzme kendini elbet olacak hepimiz bekliyoruzyani moralin bozma benim reglim hiç gecikmezdi bu ay 2 gün gecikti ki hep bi kaç gün önce olurdum, muhtemelen ilacın etkisi diye düşündüm. sen bekle gününü sonra tahlil yaptır. hayırlısı olsun canım üzülmek pes etmek yok
benim kuzen de bardakla çektirmişti belini o ay hamile kaldı. tesadüf mü yoksa olabiliri var mı hiç bi fikrim yokKızlar nasılsınız uyku tutmuyo beni bi büyüğüm ısrarla beline yakı yapıştır dedi yapıştırdım biraz yakıyo iyi geleceğini söyledi bende bişey yok bi deneyim dedim
benim kuzen de bardakla çektirmişti belini o ay hamile kaldı. tesadüf mü yoksa olabiliri var mı hiç bi fikrim yok[/QUO
günaydın yakıyı bende duymuştum ama hiç denemdimm.Bu ay hastalanırsam deniyecem adetim bittikten sonra..Yumurtlama haftasında yapıştırılıyor diye duymuştum doğrumu kızlar?
Kızlar nasılsınız uyku tutmuyo beni bi büyüğüm ısrarla beline yakı yapıştır dedi yapıştırdım biraz yakıyo iyi geleceğini söyledi bende bişey yok bi deneyim dedim
benim kuzen de bardakla çektirmişti belini o ay hamile kaldı. tesadüf mü yoksa olabiliri var mı hiç bi fikrim yok
Günaydın herkeseee
Aaa!! Yakı mıı? Neler duycaz yaaYaparız.. Onu da yaparızz
Hadi yaaAynen denicem ben de hemen alayım akşamaacaba ısı bandı da olur mu ki? netten baktım yakı kullanıp bardak çektirip pek bi hamiş kalan var
ümidini kaybetme canım.8 ay erken bence.çok daha uzun süren insanlar var.benim arkadaşım 13 yıl sonra tüp bebekle bilmem kaçıncı denemesinde hamile kaldı.zamanı var canım.klomen ve çatlatma iğnesi kullanmış mıydın canım.bir de sorun ne diyor doktorlar.çocuk konusunda deneyimliyim aslında.günaydın kızlar adetime 2 gün kaldı evde test yapayım dedim 8. ayda yine negatifi gördüm artıık ne hissettiğimi bile bilmiyorum niye olmadığını da bilmiyorum allahım hepimize sabır versin artık hiç olmayacakmış gibi geliyor
bende bi anlam veremedim ama zararıda olmaz diye düşündm zaten son 2 gündür belimde ağrıyodu belki ona faydası olur diye yaptımbenim kuzen de bardakla çektirmişti belini o ay hamile kaldı. tesadüf mü yoksa olabiliri var mı hiç bi fikrim yok
Hadi yaaBen hiç duymamıştım Hayatımda yakı falan da kullanmadım. Bana da haber verin napıyoz ne ediyoz. Yanlış bişey yapmiyim yaa hahah
evet hikayeni okumuştum senin gibi mucize yaşarız inşallah bizlerde allahım kimseyi okadar uzun süre bekletmesin inşallah 2 kere klomen kullandım çok büyüdü yumurtam birincisinde iğne vurmadı o yüzden dr ikincisinde iki yumurtam oluşmuştu vuruldum çok ümitlenmiştim yine olmadı 2 aydır kullanmıyorum bıraktım kendi haline eşimde de bende de sorun görülmüyor tabi ben hsg çektirmedim daha martta memlekete gidince çektireceğim doğudayım şu an buradaki özel hastane bile berbat test sonuçları bile herkesin yanlış çıkıyormuş korkuyorum şimdi tüplerim mi kapalı diyeümidini kaybetme canım.8 ay erken bence.çok daha uzun süren insanlar var.benim arkadaşım 13 yıl sonra tüp bebekle bilmem kaçıncı denemesinde hamile kaldı.zamanı var canım.klomen ve çatlatma iğnesi kullanmış mıydın canım.bir de sorun ne diyor doktorlar.çocuk konusunda deneyimliyim aslında.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım.bende diyarbakırdayım sen nerdesin canımevet hikayeni okumuştum senin gibi mucize yaşarız inşallah bizlerde allahım kimseyi okadar uzun süre bekletmesin inşallah 2 kere klomen kullandım çok büyüdü yumurtam birincisinde iğne vurmadı o yüzden dr ikincisinde iki yumurtam oluşmuştu vuruldum çok ümitlenmiştim yine olmadı 2 aydır kullanmıyorum bıraktım kendi haline eşimde de bende de sorun görülmüyor tabi ben hsg çektirmedim daha martta memlekete gidince çektireceğim doğudayım şu an buradaki özel hastane bile berbat test sonuçları bile herkesin yanlış çıkıyormuş korkuyorum şimdi tüplerim mi kapalı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?