Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
dur ben onu araştırcam müsait olunca neymiş ne değilmiş öğreneyim iyice
Hehe Hadi bakalım bi öğren de eksik kalmasın o da

Olur canım olur.. Yapacak bir şey yok.. Biz elimizden geleni yaptıktan sonra beklicez napalım.. Daha işin başındayız. Aşılaması var bunun, tüp bebeği vaarr.. Allah korusun onlar tutmasa ne kadar üzülürüz.. Şimdi üzülmemeye çalış lütfen.. Sadece sabır

Canım tüplerde sorun vardır diye de düşünme. Ben de aynı durumdayım. Söylüyorum ya benim de 11 ay oldu. Ne eşimde ne bende sorun görünmedi şükür. Geçen ay rahim filmi çektirdim, onda da sorun görünmedi. Yani illa bir sorun var demek değil olmuyor diye. Zamanı değilmiş ne yapalım. 8 ay çok uzun da değil. Gençsiniz, ne güzel.. Dert etmesen olacak zaten. Üzülme sakın

bende dün adet oldum canım

2 ay önce yumurta takibi ile hamile kaldım ama geçen ay düşük oldu

hayırlısı canım üzülme desemde olmuyo ama bi zaman sonra geçiyo,sen bu ay tedavisiz sadece soğan kürü yapmıştın demi
evet canım sadece soğan kürü yaptım üzülmüyorum artık Rabbim ne derse o oluyo biz ne yaparsak yapalım Rabbim olmayanlara nasip etsin benimkilerede sağlıklı uzun ömürler versin inş.

evet canım sadece soğan kürü yaptım üzülmüyorum artık Rabbim ne derse o oluyo biz ne yaparsak yapalım Rabbim olmayanlara nasip etsin benimkilerede sağlıklı uzun ömürler versin inş.
amin inşallah sağlık versin ,rabbim hiç olmayıp o duyguyu yaşayamayalara tez zamanda nasip eder inşallah banada tabiki :)

Net mi cikio ikinci cizgi adetimede uc gun var cikar demi
ben 15. gün yapmıştım adetimede 2 gün vardı ilk yaptığımda 2.çizgi silikti 3kere yaptım 3ünde de çizgiler birazdaha belirginleşti adet günümden 1 gün sonrada kanda 205 çıktı

ben 15. gün yapmıştım adetimede 2 gün vardı ilk yaptığımda 2.çizgi silikti 3kere yaptım 3ünde de çizgiler birazdaha belirginleşti adet günümden 1 gün sonrada kanda 205 çıktı
Ya ben yaptim bise cikmadi yok heralde cok uzgunum yanilma payim varmidir

kızlar merhaba 1 yılın sonunda bebeğine kavuşamamış biri olarak aranıza katıldım
28 yaşındayım çocuğum yok.
hormon testleri rahim filmi herşey normal.
adetimin 2 günü gittim.
1-5 ocak klomen verdi bitirdim .
10 ocak iğne ovitrelle 250 mg oldum
11-13 ocak birliktelik oldu.
sizde kanda ne zaman test yapmalıyım
geçmiyorrrrrrrrr günlerrrrrrrr
inş herkes arayan herkese versin allahım .

hoşgeldin cnm iğneden 14 gün sonra test yapabilirsin inş pozitif sonuç alırsın

Haklısın canım da insan acaba sorun varda Dr lar mı bulamıyor gerekli tahlilleri yapmıyor diye düşünüyor Mart'ta bakalım tüpler açık mı göreceğim inşallah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz iki yıl olacak evleneli herkes sormaya istemeye başladı sanki bizim elimizde kimseye de bişey demedik henüz keşke hiç korunmasaydım diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…