canım inşallah peki bu iğnenin hcg etkisi vücuttan kaç günde atılıyor.hoşgeldin cnm iğneden 14 gün sonra test yapabilirsin inş pozitif sonuç alırsın
10 günden sonra vücuttan çıkıyo diyolar istersen ogün yap çıkabilircanım inşallah peki bu iğnenin hcg etkisi vücuttan kaç günde atılıyor.
yani aslında 22 ocak benim doğum günüm 12 gün sonra olmuş olacak yapsam çıkarmıki yoksa iğnenin sonucu olurda beni yanıltırmı.
canım ben geçen ay iğneden sonra 12.gün kanda negatif sonucu öğrendim.zaten daha sonrada adet oldum.kızlar merhaba 1 yılın sonunda bebeğine kavuşamamış biri olarak aranıza katıldım
28 yaşındayım çocuğum yok.
hormon testleri rahim filmi herşey normal.
adetimin 2 günü gittim.
1-5 ocak klomen verdi bitirdim .
10 ocak iğne ovitrelle 250 mg oldum
11-13 ocak birliktelik oldu.
sizde kanda ne zaman test yapmalıyım
geçmiyorrrrrrrrr günlerrrrrrrr
inş herkes arayan herkese versin allahım .
hayırlısı canım.bu ay bekleriz senden bebek haberlerini artıkbende dün adet oldum canım
evet canım.artık çıkması lazımKizlar 15 yada 16 gun test denesem sonuc alabilirmiyim
kaçıncı günündesin 15.16. günse kanda kesin çıkar git yaptır beklemek dahada gerer seni çünkü idrarda negatifi gördün kafan hep takılır kan testi yaptır bni beklemek sonuçtan daha çok yıpratırYa ben yaptim bise cikmadi yok heralde cok uzgunum yanilma payim varmidir
ben 12.günde kanda sıfırı gördüm ne iğne etkisi ne başka bi şey kalmamıştı.düşün 12.gün 2-3 bile değil direk skoca bir 0(sıfır) çıktı.yaptır canım.benimde doğum günüm 24 ocak bende adet olmazsam 22 ocakta yaptıracağım kan testini ama tabii o zamana kadar gelmezse kırmızılarcanım inşallah peki bu iğnenin hcg etkisi vücuttan kaç günde atılıyor.
yani aslında 22 ocak benim doğum günüm 12 gün sonra olmuş olacak yapsam çıkarmıki yoksa iğnenin sonucu olurda beni yanıltırmı.
yükselmiş baya bence normal canım doktor nediyokızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen
yükselmiş baya bence normal canım doktor nediyo
yok cnm ya moralini bozma takip amaçlı yaptır demiştir sıkma canını sen dua et daha çok yükselir inş. bu sefer2 gün sonra tekrar yaptır dedi canım ama benim moralim çok bozuldu tam bu sefer oldu derken en ufak bi olumsuzluk beni çok üzüyor
yok cnm ya moralini bozma takip amaçlı yaptır demiştir sıkma canını sen dua et daha çok yükselir inş. bu sefer
ne demek canım burda birbirimize destek olmak ve yanında olmak için varız bugün cuma bol bol salavat ve ya şafi çek Rabbim herkese şifalar versininşallah canım saol desteğin için
O ZAMAN YAPAYIM BEN ETKİSİ GİTMİŞ OLUR AMA UMUDUMU ASLA KAYBETMİCEM HERŞEYE RAĞMEN PES ETMİCEM. ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN. HEPİMİZE İNŞALLAH.ben 12.günde kanda sıfırı gördüm ne iğne etkisi ne başka bi şey kalmamıştı.düşün 12.gün 2-3 bile değil direk skoca bir 0(sıfır) çıktı.yaptır canım.benimde doğum günüm 24 ocak bende adet olmazsam 22 ocakta yaptıracağım kan testini ama tabii o zamana kadar gelmezse kırmızılar
10 günden sonra vücuttan çıkıyo diyolar istersen ogün yap çıkabilir
Artış gayet iyi canım.allah kucağına almayı da nasip etsinkızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen
22 ocakta sonucu yazmayı unutma canımO ZAMAN YAPAYIM BEN ETKİSİ GİTMİŞ OLUR AMA UMUDUMU ASLA KAYBETMİCEM HERŞEYE RAĞMEN PES ETMİCEM. ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN. HEPİMİZE İNŞALLAH.
İNŞALLAH GÜZEL CEVAPLAR YAZARIM HEPİMİZ YAZARIZ YANİ İNŞALLAH. BİR DE ŞU ZAMAN GEÇSE GİTSE DAHA İYİ OLACAKTA İŞTE BU İŞİN CİLVESİ DE BU SANIRIM.22 ocakta sonucu yazmayı unutma canım
kanda belli oldu demi 12 gün sonra canım çok güzel inş. allahım sanada nasip etsin ..Kizlar bnde gecen ay catlatma iğnesi vuruldum tabiki yine sonuçolumsuz arkadasim vvuruldu tam 12 gün sonra belli oldu hamile olduğu adetinede daha 6 gün vardi
canım inş. 19 unda güzel haberlerinizi bekliyoruz.Ben de 5 ocakta iğnemi oldum, 14ünde progesteronuma baktırdım 32.4 çıktı, doktor çok iyi dedi 5 gün sonra test yaptır bakalım dedi. 19unda kan testi yaptırıcam ama hiç günler geçsin istemiyorum umut etmek bile güzel çünkü
ama eşim de duydu ve sabırsızlıkla 19unu bekliyor test yaptırcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?