Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar birşey söyleyecegim sizde eşinizde sorun yok diyorlar hamile kalırsın diyorlar ama kalamıyoruz ben doktoruma dedimki bende iltahap var ondan kalamıyorum dedim gel bakalım dedi baktı evet haklısın dedi ilac verdi bence sizlerde baktırın iltahap spermi öldürüyormuş dikkat edin lütfen...

kızlar herşeyde bir hayır vardır lütfen moralinizi bozmayın umudunu kaybetmeyin allahım bizi seviyorki böyle sınavlar ile sınıyor bizi biliyor görüyorki bunları yaşadığımızı varsayalım. bende heyecenden öleceğim günler geçmek bilmior . son 5 gündür test yapmıyorum hiç .
moralimi bozmamak için. ben 10 ocak ta iğne oldum 11-13 birliktelik sizce en erken hangi gün test yaptırmalıyım kızlar.
birde iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyor diyorlar ya ben ilk 10 gün için de 3 kez test yaptım hiçbirinde yalancıktanda olsa pozitifi göremedim hep negatifti sizce bu herkes te aynımı oluyor yoksa bendeki durum anormal bir durummu.
beni etkilemesin diye artık yapmıyorum ama kan testi yaptırcam ne zaman yaptırayım sizce?
bana yardım edin.

Günaydın kızlar bende bu sabah 13. günüm test yaptım negatiff poff 1 ay daha bekliyecez tekrar Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok zor çokk

Günaydın kızlar..

Hayırlı akşamlar kızlar bugun yumurtam 2cm olmuş catlama ignesi oldum yine budefa işe yarar inşallah dua edelim birbirimize
Hayırlı olsun canım.. Bu sefer tutar inşallah..

Bende de olabilir. Bundan yaklaşık 1 sene önce ilk kontrolüme gittiğimde smear testi ile beraber bakmıştı doktor. Hafif bir enfeksiyon var demişti. İlaç vermişti, ama ondan sonra geçti geçmedi mi hiç bilmiyorum. Belki de geçmemiştir. Ben de onu düşünüyorum.
İş değiştirme durumum da olabilir, kesin de değil. Haber bekliyorum. Arada kaldım. Ben de ara verebilirim bebek işine bir kaç ay. Ara vermek de istemiyorum istemiyorum ama.. Ne yapacağımı şaşırdım

Bilmiyorum canım. Ben hiç 14 gün geçmeden test yapmadım. Kan testi yaptıracaksan bu cuma falan yaptır bence. Kafan karışmasın. Erken yaptırırsan yüksek çıkabilir, sonra düşebilir. Daha çok üzülürsün. İnşallah güzel sonucu alırsın..

Günaydın kızlar bende bu sabah 13. günüm test yaptım negatiff poff 1 ay daha bekliyecez tekrar Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok zor çokk
Amin canım.. İnşallah.. Hayırlı zamanda olsun. Sağlıkla olsun..

sanırım haklısın canım işte çok sabırsızlanıyorum doğum günümde bana sürpriz gelsin istiyorum bebeğim inş. bu ay olacak benim ilk ayım saten ama çok umutluyum bu ay. inş. isteyen herkese nasip etsin allahım.

kızlar geçen ay serephone ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadı . 11 ocakta regl oldum . dün doktorum kontrol için tekrar çağırdı . ben y,ine iğne ilaç verir diye düşünürken doktorum dedi ki bu ilaç ve iğnenin 2 ay etksii var o yzüden 2 ay hiç bir şey yapamayacağız ve normal akışına göre bekleyeceğiz . size de böyle oldu mu kafam karıştı . 26 günde bir regl olurum ve tam günğnde oldu . ayrıca kistlerim yüzünden olmuyor . 5 aylık evliyim daha önce uzun süre d. kontrol hapı kullnadım ve kistimin patlması yüzünden ameliyat oldum .

kızlar tekrar doktora gittim doktorda üç tane çok güzel 22m yumurta vardı birinin bile tutmaması şaşırtıcı nasip değilmiş dedi.eşimin sperm hareketliliğinde biraz sorun var omu dedim etkili değil hayır o çok etkili deil dedi.rahim inceydi olabilir aslında demekki nasip değilmiş dedi.kızlar üçüncü kez serophene verdi.ama ben tatile gideceğim dedim.o zaman ya ilaca başla orda bi doktor takip etsin yada ilacı kullan ayın ikisinden sonra ilişkiye girmeye başla dedi.ne yapmalıyım sizce acaba aramı versem yada adanada da bildiğim çok iyi bi doktor var ilaca başlayıp takibini onamı yaptırsam ya da tamamiyle bıraksam mı tedaviyi eşim çok istiyor bende istiyorum ama onun kadar değil.üçüncü için uğraşmalımıyım bilmiyorum eşim üç yumurtayı duyunca çoğul gebelik hayali bile kurdu.siz ne önerirsiniz kafam karıştı iyice.

canım asla ara verme biliyorum çok yoruldun ama ara verme belki değerlerin tam yerine geldi belki bu ay olacak lütfen ara verme ......
aslında haklısın bi kere başladım devam edeyim hormonlar şimdi daha iyi oldular diye düşünüyorum.inan eşim çok istiyor.biz 7 kardeşiz eşim tek çocuk.hep tek büyümüş yalnız başına olmak onu mutsuz yapmış o yüzden kalabalık aile istiyor.diyor bak siz ne güzel çoksunuz kardeşlerinizle iyisiniz.diyorum buda fazlayız allah eksiltmesin.işte bir defa çocuk fikrine alıştık düşünmeye başladık işe koyulduk bıraksam bu kadar emek boşa olacak.eşimde diyor biz elimizden geleni yapalım ilerde keşke dememk için olursa olur bakacak gücümüz var diyor.ona kalsa 4-5 çocuğu olsun ister.şimdi iki oğlumuz var.ne yapayım kızlar bi akıl verin.bu iki tane bile mucizelerle oldu.

Canım, bazı arkadaşlara öyle demişler hani 2 ay etkili falan diye. Öyle bir şey de duymuştum yani ama, bana doktorum dememişti. 2 ay üstüste kullandım ben. Bilmiyorum o yüzden.

2 çocuktan sonra çoğul gebelik hayali mi kurduu Eşin baya baya ve bayaa istiyormuş canım Sen de istiyorsan, nasılsa ilaçla yumurtan büyüyor. Çatlatma iğnesine de gerek yok, zaten kendiliğinden de çatlıyor di mi? İlacı kullan bence, doktorun dediği zamanlarda da ilişki olsun. Geçen sefer pek denk gelmemişti sanki. Sonrası kısmet artık.. Zaten yumurtaların büyüyorsa, ilaç da birden çok yumurta oluşturuyor, ille takibe gerek yok. Bu seferlik de böyle olsun canım. İnşallah kavuşursunuz

benim yengemde çocuk için doktora gittiğinde onada klomenmi serophene mi tam hatırlamıyorum vermiş ve çatlatma iğnesi vurmuştu.iki yumurtası vardı.ona bu ilaçlar 2-3 ay etkili üç ay içinde hamile kalmazsan gel dedi.o ay hamile kalmadı bıraktığı ay hamile kaldı şimdi çok güzel maviş bi kızı var.

beni güldürdün canım ya.hem de eşime diyorum ya üçü tutmasın delimisin 5 çocuk çalışıyorum ne yapacağız.ikiz olsa iyi ama üçüzde olsa bi şey olmaz.yumurtalarım hormonlarım yaşıma göre çok çok iyi.oluşmada çatlamada hiç sorun yok.bizde hep eş sorunu vardı.onuda düzelttik.geçmişte doktorlarım yumurtaların o kadar iyi ki eşindeki bu değerlere rağmen imkan oluştuğu anda dölleniyor dedi.yalnız bu ay hem rahim inceydi birde kızlar artık çok yakınlaştık sıkılmadan söyleyebilirim ben öyle sürekli gün aşırı yada 3-4 gün üstüste ilişkiye giremiyorum.çok zor geliyor zaten yakalayamıyorsak hep bu cinsel düzenim yüzünden.iki oğlumada tek ilişkiyle hamile kaldım.yine öyle bi olasılık olursa hamile kalırım.eşimi de bu zoraki ilişkiye giriyorum havasında olunca etkiledim.onun içinde çok zor oldu olamadı şehir dışına çıktı belki de bahane etti gitmek için.ilk klomen kullandığımda da sadece yumurtanın çatladığı gün ilişki oldu başkada hiç olmadı.artık bu ay zorunluluktan çıkartmam lazım yoksa eşimde çok etkileniyor kızlar ya

Haklısın canım aynen ilişki zor geliyor bizlerede erkeklerede cocuk olacak diye zorluyoruz kendimizi yapacak birsey yok olana kadar devam Allah hepimize saglık versin en kısa zamanda bebekler versin inşaallah.

Ben bu ay aşılama istiyordum eşim istemedi hazır yumurta da olunca işine geldi bu ayda deneyelim olmazsa tamam dedi artık nasip çalışacak kendisi 1 ay daha bekleyeceğiz iltahapda cözülürse iyi olacak inşaallah.

Olsun canım olsun inşallah. Siz ne kadar istiyorsanız. Allah gönlünüze göre versin. Maddi açıdan imkanım daha iyi olsa isterim ben de 3 tane falan Yine de 5 çok gelir kihkih Allah herkese gönlünce versin. Sağlıklı olsunlar da yeter ki..
İlişki konusunda haklısın.. Maalesef o durum da büyük bir stres yaratıyor ve bu stres de olmasını engelliyor.. inşallah en kısa zamanda gelirler minikler

İnşallah iyi olacak canım..
Biz de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorduk ama benim iş değiştirme durumum var. Önümüzdeki ay başı falan belli olur sanırım. Eğer iş değiştirirsem hemen hamile kalmam nasıl olur bilmiyorum.. Belki bir kaç ay daha normal dener, sonra aşılama düşünürüz. Kafam çok karışık Puuff!!

Nasipden ötesi yok canım arkadaşım birde bakmışsın bu ay hamilesin inşaallah yeni işinde hayırlı olsun :)

bana da doktorum öyle dedi genelde bu iğneyi ve ilaçtan sonra hamile kalanlar çok fazla dedi . Allah ım bize de nasip eder inşallah ....

Canım, bazı arkadaşlara öyle demişler hani 2 ay etkili falan diye. Öyle bir şey de duymuştum yani ama, bana doktorum dememişti. 2 ay üstüste kullandım ben. Bilmiyorum o yüzden.

umarım öyle olur canım .

Nasipden ötesi yok canım arkadaşım birde bakmışsın bu ay hamilesin inşaallah yeni işinde hayırlı olsun :)
Evet canım öyle.. İş de kesin değil ama, haber bekliyorum.. Burda da ihbar sürem var 8 hafta. Hemen de çıkıp gidemicem yani. O ara bebek olursa ve diğer taraf da bundan dolayı istemezse diye korkuyorum. Bunları düşünee düşünee strese giriyorum.. Bu işte kalsam daha da çok stresliyim.. Napiyim artık yaa!! Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. Oluruna bırakıcam artık.. Düşünmek istemiyorum.. Bebiş de gelirse inşallah kısmetiyle gelsin.. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…