evet canım etkiliyormuş ama kimi iltihaplıykende hamile kalıyor bende iltihap tedavisi oldum ağustosta geçmişti o zaman şimdi tekrar başladı sanırım kasıklarım üşütünce hemen ağrıyor dr a gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi hamilelik şüphesi olduğu için ilaç verememişti afedersiniz kızlarda ben şunu bi türlü çözemedim idrar yolları enfeksiyonu ile rahim iltihabı aynı şey mi oluyorKızlar birşey söyleyecegim sizde eşinizde sorun yok diyorlar hamile kalırsın diyorlar ama kalamıyoruz ben doktoruma dedimki bende iltahap var ondan kalamıyorum dedim gel bakalım dedi baktı evet haklısın dedi ilac verdi bence sizlerde baktırın iltahap spermi öldürüyormuş dikkat edin lütfen...
bende 2 3 aydır ara verdim klomen zarar veriyor diye çok fazla büyüyor çünkü yumurtamı şu an adetliyim bende 10 gün sonra dr a gideceğim hap kullanmazken yumurta büyüklüğüm ve çatlama olayımda sorun var mı diyeİğneden 14 gün sonra adet oldum bu ay ara vereceğim sonrasını bilmiyorum artık
2 3 gün sonra yaptır bence 12 günden önce önermiyorlar çünkü canım inşallah güzel haber verirsin bizekızlar herşeyde bir hayır vardır lütfen moralinizi bozmayın umudunu kaybetmeyin allahım bizi seviyorki böyle sınavlar ile sınıyor bizi biliyor görüyorki bunları yaşadığımızı varsayalım. bende heyecenden öleceğim günler geçmek bilmior . son 5 gündür test yapmıyorum hiç .
moralimi bozmamak için. ben 10 ocak ta iğne oldum 11-13 birliktelik sizce en erken hangi gün test yaptırmalıyım kızlar.
birde iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyor diyorlar ya ben ilk 10 gün için de 3 kez test yaptım hiçbirinde yalancıktanda olsa pozitifi göremedim hep negatifti sizce bu herkes te aynımı oluyor yoksa bendeki durum anormal bir durummu.
beni etkilemesin diye artık yapmıyorum ama kan testi yaptırcam ne zaman yaptırayım sizce?
bana yardım edin.
senin kaçıncı ayın canım benimde 4. günüm her ay bir daha ki aya inşallah diyoruz ama her ay negatif çıkıyorGünaydın kızlar bende bu sabah 13. günüm test yaptım negatiff poff1 ay daha bekliyecez tekrar Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok zor çokk
Evet canım öyle.. İş de kesin değil ama, haber bekliyorum.. Burda da ihbar sürem var 8 hafta. Hemen de çıkıp gidemicem yani. O ara bebek olursa ve diğer taraf da bundan dolayı istemezse diye korkuyorum. Bunları düşünee düşünee strese giriyorum.. Bu işte kalsam daha da çok stresliyim.. Napiyim artık yaa!!Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. Oluruna bırakıcam artık.. Düşünmek istemiyorum.. Bebiş de gelirse inşallah kısmetiyle gelsin.. Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canımKafana fazla takma bence herşeyi oluruna bırak bebek gelirse nasibiyle gelir onu dert etme sen işini ayarla çalış bebek var diyede kimse işden cıkarmaz diye düşünüyorum hamile ikende çalışabilirsin.Allah yardımcın olsun canım...
evet canım etkiliyormuş ama kimi iltihaplıykende hamile kalıyor bende iltihap tedavisi oldum ağustosta geçmişti o zaman şimdi tekrar başladı sanırım kasıklarım üşütünce hemen ağrıyor dr a gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi hamilelik şüphesi olduğu için ilaç verememişti afedersiniz kızlarda ben şunu bi türlü çözemedim idrar yolları enfeksiyonu ile rahim iltihabı aynı şey mi oluyor
canım yeterki bebeğin olsun senin işe girerken gebelik testimi yapcaklar boşverÇok teşekkür ederim canımBunları kafama taka taka bebiş olması da gecikiyor stresten.. Rahat olmak çok önemli bir etkenmiş çünkü olması için. Hayırlısı olsun inşallah.. Çok saol.. Amiinn.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba kızlar... klomendi, çatlatma iğnesiydi, hormonlardı derken bu ay ilk aşılamam yapılacak ve yarın randevum var innşallllaaahhh bu ay yüzüm güler, gülmezse de üzülmeye gerek yok deyip yola devam edicem bana dua edin ben de sizlere ediyorum....
inşallah canım bu ay hayırlı haberleri alırsın bizede bildirirsin :)Allah dualarımızı kabul eder inşallahmerhaba kızlar... klomendi, çatlatma iğnesiydi, hormonlardı derken bu ay ilk aşılamam yapılacak ve yarın randevum var innşallllaaahhh bu ay yüzüm güler, gülmezse de üzülmeye gerek yok deyip yola devam edicem bana dua edin ben de sizlere ediyorum....
merhaba kızlar... klomendi, çatlatma iğnesiydi, hormonlardı derken bu ay ilk aşılamam yapılacak ve yarın randevum var innşallllaaahhh bu ay yüzüm güler, gülmezse de üzülmeye gerek yok deyip yola devam edicem bana dua edin ben de sizlere ediyorum....
inşallah canım yarın ilk muayene bakalım tsh düşmüşse yola devam edicek doktorum :) sen nasılsın? ne durumdasın?canım hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun cnm inş. olumlu olur
bende bişe yok canım yeni temizlendim yine ay sonunda soğan kürü yapmayı düşünüyorum illa bebek olsun diye değil sağlık içininşallah canım yarın ilk muayene bakalım tsh düşmüşse yola devam edicek doktorum :) sen nasılsın? ne durumdasın?
evet canım soğan kürü çok faydalıymış sağlık için herşeyin hayırlısı olsun inşallah..bende bişe yok canım yeni temizlendim yine ay sonunda soğan kürü yapmayı düşünüyorum illa bebek olsun diye değil sağlık için
evet canım soğan kürü çok faydalıymış sağlık için herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
Amin canım amiinncanım yeterki bebeğin olsun senin işe girerken gebelik testimi yapcaklar boşver
Canıımm.. Hadi hayırlısıı. Bu gidişle bizim durum da aşılamaya doğru gidiyor. İnşallah seninki hemen tutar da bize de umut olurmerhaba kızlar... klomendi, çatlatma iğnesiydi, hormonlardı derken bu ay ilk aşılamam yapılacak ve yarın randevum var innşallllaaahhh bu ay yüzüm güler, gülmezse de üzülmeye gerek yok deyip yola devam edicem bana dua edin ben de sizlere ediyorum....
Amin inşallah.. Allah hepimize en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin..Mevlam emeklerinizi boşa cıkarmasın inşaallah arkadasim isteyen herkeze versin hepimizin yüzü gülsün...Evliyaların duası olsun inşaallah... :)
kızlar selam bu iğneden sonra kaç gün geçince öğrenebiliriz gebe kalıp kalmadığımızıCanim demekki yumurtan igneden 3 gun sonra catlamis.. Benimde oyle olmustu,hayirlisi olsun onumuzdeki aylarda olur insAllah..
Benimde yarin gunum,olmazsam bi akc gun bekleyip test yaparim ama kasiklarim belim karnim dizlerim heryerim sizliyor regl olcak gibi bilmiyorum hamilelik belirtiside regl belirtisi gibi diyolar ama sanmam
canım evet haklısın moralimide bozmucam ben sadece bu normal bir durummu diye sormak istedim yani alancı pozitifi bile göremedim . neyse 24 ocakta kan testi yaptırcam 10 ocakta iğne 11-13 ocakta çalıştık 24 ocakta yapsam çıkar demi sonuç. ay inş hepimizin dualarını kabul etsin allahım.2 3 gün sonra yaptır bence 12 günden önce önermiyorlar çünkü canım inşallah güzel haber verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?