Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
evet canım etkiliyormuş ama kimi iltihaplıykende hamile kalıyor bende iltihap tedavisi oldum ağustosta geçmişti o zaman şimdi tekrar başladı sanırım kasıklarım üşütünce hemen ağrıyor dr a gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi hamilelik şüphesi olduğu için ilaç verememişti afedersiniz kızlarda ben şunu bi türlü çözemedim idrar yolları enfeksiyonu ile rahim iltihabı aynı şey mi oluyor

İğneden 14 gün sonra adet oldum bu ay ara vereceğim sonrasını bilmiyorum artık
bende 2 3 aydır ara verdim klomen zarar veriyor diye çok fazla büyüyor çünkü yumurtamı şu an adetliyim bende 10 gün sonra dr a gideceğim hap kullanmazken yumurta büyüklüğüm ve çatlama olayımda sorun var mı diye

2 3 gün sonra yaptır bence 12 günden önce önermiyorlar çünkü canım inşallah güzel haber verirsin bize

Günaydın kızlar bende bu sabah 13. günüm test yaptım negatiff poff 1 ay daha bekliyecez tekrar Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok zor çokk
senin kaçıncı ayın canım benimde 4. günüm her ay bir daha ki aya inşallah diyoruz ama her ay negatif çıkıyor allahım hayırlısını tez zamanda versin inşallah

Kafana fazla takma bence herşeyi oluruna bırak bebek gelirse nasibiyle gelir onu dert etme sen işini ayarla çalış bebek var diyede kimse işden cıkarmaz diye düşünüyorum hamile ikende çalışabilirsin.Allah yardımcın olsun canım...

Çok teşekkür ederim canım Bunları kafama taka taka bebiş olması da gecikiyor stresten.. Rahat olmak çok önemli bir etkenmiş çünkü olması için. Hayırlısı olsun inşallah.. Çok saol.. Amiinn.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

İltahap mantar hamileligi erkiliyormuş önce tedavi olmak lazım.Bende beyaz akıntı vardı kasıklarımda ara ara agrı oluyordu belimde agrı oluyordu önceki dr.birseyin yok dedi baska doktora gittim gel bakalım dedi dün gittim iltahap var dedi.içinde 4 tane ilac olan antibiyotik verdi yumurtamıda çatlattı artık sayım basladı.balık oldum ) 10 gün gecmez artık

canım yeterki bebeğin olsun senin işe girerken gebelik testimi yapcaklar boşver

merhaba kızlar... klomendi, çatlatma iğnesiydi, hormonlardı derken bu ay ilk aşılamam yapılacak ve yarın randevum var innşallllaaahhh bu ay yüzüm güler, gülmezse de üzülmeye gerek yok deyip yola devam edicem bana dua edin ben de sizlere ediyorum....

Mevlam emeklerinizi boşa cıkarmasın inşaallah arkadasim isteyen herkeze versin hepimizin yüzü gülsün...Evliyaların duası olsun inşaallah... :)

inşallah canım bu ay hayırlı haberleri alırsın bizede bildirirsin :)Allah dualarımızı kabul eder inşallah

canım hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun cnm inş. olumlu olur

inşallah canım yarın ilk muayene bakalım tsh düşmüşse yola devam edicek doktorum :) sen nasılsın? ne durumdasın?
bende bişe yok canım yeni temizlendim yine ay sonunda soğan kürü yapmayı düşünüyorum illa bebek olsun diye değil sağlık için

canım yeterki bebeğin olsun senin işe girerken gebelik testimi yapcaklar boşver
Amin canım amiinn Tanıdık vasıtasıyla görüştüğüm bir iş. Şu anda yaptığım işten farklı. Hoşuma da gitti. Hayırlıysa olur inşallah. İşin içinde tanıdık olunca, ayy ben aslında hamileydim, diye 5-6 ay sonra doğum iznine çıkmak falan ters olur, o yüzden hamile kalırsam söylememek olmaz diye düşündüm. Ama napiyim.. Bebek bir olsun da hayırlısıyla.. Allah kısmet etsin de, ondan sonra kısmetimiz de açılır inşallah. Saol canım

Canıımm.. Hadi hayırlısıı. Bu gidişle bizim durum da aşılamaya doğru gidiyor. İnşallah seninki hemen tutar da bize de umut olur Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah bu ay size canım

Mevlam emeklerinizi boşa cıkarmasın inşaallah arkadasim isteyen herkeze versin hepimizin yüzü gülsün...Evliyaların duası olsun inşaallah... :)
Amin inşallah.. Allah hepimize en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin..

Herkese selamlar ben buraya yeni uye oldum cok merak ettim google da ne ararsam burda buluyordum sonunda bende uye olucam dedim ve oldum bende inshallah adet olur olmaz doktora gidicem asilama icin ama bir negatif dusunce icindeyim.

kızlar selam bu iğneden sonra kaç gün geçince öğrenebiliriz gebe kalıp kalmadığımızı

2 3 gün sonra yaptır bence 12 günden önce önermiyorlar çünkü canım inşallah güzel haber verirsin bize
canım evet haklısın moralimide bozmucam ben sadece bu normal bir durummu diye sormak istedim yani alancı pozitifi bile göremedim . neyse 24 ocakta kan testi yaptırcam 10 ocakta iğne 11-13 ocakta çalıştık 24 ocakta yapsam çıkar demi sonuç. ay inş hepimizin dualarını kabul etsin allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…