Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bende 5 ocakta oldum iğnemi canım.son adet tarihim 22 ocak ama ben 28-29.gün olurdum ama iğnem adetin 15.gün yapıldı geçen ay 12.gündü buna rağmen BAT 2 gün gecikti.o yüzden BAT tarihini kestiremiyorum

Ewet cnm kanda belli oldu inş cnm ama zor ya umudum kalmadi asilamaya gecicem BN

ben bu gün çok gerginim kızlar.okulda çatmadığım öğrenci kalmadı.odama gelen her öğrenciyi fırçaladım.bir de rehber öğretmenim psikolojik danışmanım.ama niye gerildim anlamadım.adet ağrılarım var ama iğneden sonra 11.gün daha.erkenmi olacağım acaba.ben regl döneminde çok gerilirim.benim eşimin ileri hareketinde toplam harekette sorun var bakalım ne olacak

bende 5 ocakta oldum iğnemi canım.son adet tarihim 22 ocak ama ben 28-29.gün olurdum ama iğnem adetin 15.gün yapıldı geçen ay 12.gündü buna rağmen BAT 2 gün gecikti.o yüzden BAT tarihini kestiremiyorum
Aynen benim de sat 22 ocak, benim de geçen ay 16. Gün geldi malesef ama şimdi 14. Gün test yaptırıcam tabi o gün olmazsam:) beklemek daha zor gerçekten..

Durumumuz ne kadar benziyor, benim eşimde de sayıda problem var biraz varikosel ameliyatından sonra oldukça düzeldi ama nasip..
Ben bir de bu ay düne kadar hiç göğüs kasık karın vb ağrı yaşamadım dün başladı göğüs hassasiyeti ve kasık batması. Geçen ay çok etkisini yaşamıştım iğnenin. Adetten 2-3 gün önce kesilmişti ve sonra adet olmuştum. Şimdi beklemedeyim bakalım..

canım inş. 1

YANLIŞLIKLA MESAJ YAZDIM AZ ÖNCE
KIZLAR BEN BİŞİ DAHA SORCAM AMA
YORUMLARDA ÇOK KARŞILAŞIYORUM BU BAT VE SAT NE DEMEK .

canım benim eşimde de sayı çok azdı.iki milyondu.bundan 6 sene önce.harekettede sorun vardı.varikosel ameliyatı oldu şimdi sayı 25 milyon ileri hareket .% 10.doktor çok önemsemedi aslında e vitamini verdi.ben iki tüp bebek yaptırdım sayının az olduğu zamanlarda tutmadı.daha sonra kendiliğinden olan iki dış gebelik oldu tüplerinde tıkalı dediler ama iki hamilelik doğal yolla daha oldu şimdi iki çouğum var.üçüncüyü istiyoruz bakalım.

Ne kadar güzel ya yeterki Allah ol desin işte, Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah. Bizim de ameliyat öncesi 7milyondu hareket sıfırdı şimdi 41 milyon hareket %55 şükür. Ben de bir düşük yaşadım temmuzda

Ben iki sene öncede düşük yaşadım.asla doğal yolla olmaz dediler tüp bebek dediler iki tüp bebek tutmadı ama 5 defa doğal yolla hamile kaldım bu hamileliklerden iki oğlum var 4 ve 5 yaşlarında şimdi onlara bakıyorum bazen ağlamalarım her ayki bekleyişlerim çaresizliklerim ümitsizliklerimi hatırlıyorum ve demekki her şeyin bi zamanı varmış diyorum

Aynen öyle var zamanı işte ama bilemediğimiz için bazen hiç çocuğum olmucak gibi geliyor biz de olmuyor derken hamile olduğumu öğrendik ama kucağıma almak nasip olmadı.. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur

Kizlar bnm eşimin 15. 3 milyon Nasil szce II mi dahada mi yuksek olması lazm

kızlar merhabalar..kafama bi sey takıldı bilen varsa cvp verrsin lütfen..adetimn 12.günü 8 yumurtam vardı 16-19mm aralıgnda e2 testimde 1250 çıktı.doktr cok iyi dedi.13.günde çatlatma iğnesi vuruldm.yani salı.bugün başka bi sey için kan verirken e2ye baktrdm 229a düşmüş neden birden bu kadar düşmüş olabilir ovulasyon olduğu için mi?pazaretsi progesterona bakcak doktrm

Benimde dün lekelenmeler başladı erken oldum sizinde bir iki gün lekelenme oluyor mu sonra adetim tam başlıyor benim
Bende de önce lekelenme geliyor canım.

Ben haftaya başka bir doktora daha gorunucem canım. Aklımda bir şey kalmasın diye. Biz de 3,5 senelik evliyiz ve daha yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz. Öyle deme. Zamanı değilmiş demek. Her şeyin hayırlısı canım.

kızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen
Canım iyi görünüyor ama net bilmiyorum. İnşallah sağlıklıdır bebeğin. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah güzel sonucu hayırlısıyla alırsın canım. İsteyen herkes de inşallah..

Çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…