Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhabalar kızlar bende yeniyim aranizda hayirlisiyla olacak inşallah bizimde bebeklerimiz... Gecen ay oldum ilk iğne mi ama olmadı tabi ki bu aya inşallah...

Ay canım çok üzüldüm.. Hayırlısı böyleymiş demek.. İnşallah sağlıkla olur bu sefer. Kavusursun bebislerine.

Canım aynı durumdaymisiz. Bizim de toplam 1 sene oldu. Ben de 2 ay ilaç ve iğne kullandım. Sorun yok diyordu doktor. Farklı bir fikir olsun diye bugün başka bir doktora gittim. O da;Sorun yok dedi. Yalnızca eşimin sayısı ve hızı biraz düşükmüş ama bu normal yolla olmasına engel değilmiş. Bu ay yine adet olursam aşılama için çağırdı. Aşılama normal yoldan çok farklı değil. Olma ihtimalini artırır ama mesela normalde %12 ise bunu %15 yapar dedi. Ama yine de denemeye değer. Eğer yine adet olursam önümüzdeki ay yaptiricam kısmet.. Adetimin 3. günü çağırdı. Klomen verir heralde yine. Burda önemli olan yumurtanın iyi gelişmesi. Eğer klomen sen de bunu sağlıyorsa yeterli olur. Yani onunla da aşılama olur canım. Yaptır bence canım. Hadi hayırlı olsun..

Canım çok saol, ben de yaptırmayı düşünüyorum eşim biraz daha beklesek mi dedi ama bana bıraktı. Doktorum da çok farketmez ama denenmeli dedi bunu da aradan çıkarmak istiyorum:( bizim de sayı biraz düşük ama normal olur dedi. Evet klomen iyi geliştiriyor çok şükür bakalım napıcaz biraz korkuyorum:/
İnşallah adet olmazsın da gelir bebiş yoksa da hayırlısıyla gelsinler inşallah:/

Canım çok saol, ben de yaptırmayı düşünüyorum eşim biraz daha beklesek mi dedi ama bana bıraktı. Doktorum da çok farketmez ama denenmeli dedi bunu da aradan çıkarmak istiyorum:KK43: bizim de sayı biraz düşük ama normal olur dedi. Evet klomen iyi geliştiriyor çok şükür bakalım napıcaz biraz korkuyorum:/
İnşallah adet olmazsın da gelir bebiş yoksa da hayırlısıyla gelsinler inşallah:/
Bize de normal yolla olur, sorun yok diyorlar. Olmadığına şaşırıyorlar hatta ama bence hep stresten.. Rahat olsak çoktan olurdu.. Ben de beklesek mi diye düşündüm ama uzadıkça da uzuyor. Bir an önce hayırlısıyla kavuşalım inşallah.. Sağlıkla..

Bize de normal yolla olur, sorun yok diyorlar. Olmadığına şaşırıyorlar hatta ama bence hep stresten.. Rahat olsak çoktan olurdu.. Ben de beklesek mi diye düşündüm ama uzadıkça da uzuyor. Bir an önce hayırlısıyla kavuşalım inşallah.. Sağlıkla..

Aynen bize de oyle diyorlar ama bir turlu olmuyor yaa.. Cok fazla dusunmemeye de calisiyorum ama bilinc altinda stress yapiyorum demekki.. Bakalim insallah bu ay tutar igne.

Günaydın kızlar ovulasyon günüme 3 gün kaldı persembe Dr a muayeneye gideceğim bakalım ilaçsız büyüme durumu ne diye 8 ay bitti diyoruz daha erken acele etmeyin diyor stres yapmayın ama bize erken gelmiyor işte stres yapmamak da elde değil malesef dua edin kızlar ya tüplerim kapalı olmasın

Günaydın kızlar ovulasyon günüme 3 gün kaldı persembe Dr a muayeneye gideceğim bakalım ilaçsız büyüme durumu ne diye 8 ay bitti diyoruz daha erken acele etmeyin diyor stres yapmayın ama bize erken gelmiyor işte stres yapmamak da elde değil malesef dua edin kızlar ya tüplerim kapalı olmasın
merhaba canım nasılsın inş. kapalı değildir film mi çekilcen

Kızlar morelim çok bozuk, ben iğnemi geçen hafta pazartesi yaptırdım. Dünden beri acayip kasık ve bel ağrım var sanki hasta olacağım gibi. :( ya bebeğim olmaz ise :( napıcam ben

benimde 7 gün akıntım var ama çok koyu sarı renkte birde kasıklarımda ani batmalar var acaba iğnenin etkisimi acaba:cry:beklemek zor ama sabırrrrr:KK5:

benim de iğneden sonra 7. günüm bugün :( beklemek ne kadar stresli Allahım yardım et nolur anne olalım hayırlısı ile

Kızlar morelim çok bozuk, ben iğnemi geçen hafta pazartesi yaptırdım. Dünden beri acayip kasık ve bel ağrım var sanki hasta olacağım gibi. :KK43: ya bebeğim olmaz ise :KK43: napıcam ben
canım hemen moralini bozma daha bir hafta olmuş çok erken

Aynen bize de oyle diyorlar ama bir turlu olmuyor yaa.. Cok fazla dusunmemeye de calisiyorum ama bilinc altinda stress yapiyorum demekki.. Bakalim insallah bu ay tutar igne.
Evet canım bilinçaltı maalesef.. Başka şeylerle uğraşıp unutmalıyız.. İnşallah tutar canım..

Canım 8 ay çok değil gerçekten. Sabırlı olmalıyız. Neler duyuyoruz bak yeter ki sağlıkla olsunlar.. Sağlık her şeyden önemli. Hep stresten olmuyor. İnşallah tüplerin de açıktır.

Kızlar morelim çok bozuk, ben iğnemi geçen hafta pazartesi yaptırdım. Dünden beri acayip kasık ve bel ağrım var sanki hasta olacağım gibi. :KK43: ya bebeğim olmaz ise :KK43: napıcam ben
Canım belki de yerleşme ağrıları falandır. Neden bu kadar umutsuzsun..? Sen böyle yaptıkça olacağı varsa da vücudunu etkiliyorsun.. Ayrıca bu ay olmaya da bilir. Bu ay olmaz da bir sonraki ay olur.. Daha sonucunu öğrenmeden böyle olumsuz düşünürsen olmaz ki ama.. Hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz, hepimiz aynı durumdayız.. Hepimiz aynı şeyle başa çıkmaya çalışıyoruz.. Olmazsa napıcam ben diyorsun.. E biz de napıcaz..? Ama böyle olumsuz düşünmek olmaz ki.. Sizdeki sorun ne? Ne kadar zamandır istiyorsunuz? Yaşın kaç? Elbette vardır bir çaresi.. Olacak elbet..

Evet canım bilinçaltı maalesef.. Başka şeylerle uğraşıp unutmalıyız.. İnşallah tutar canım..

Canım 8 ay çok değil gerçekten. Sabırlı olmalıyız. Neler duyuyoruz bak yeter ki sağlıkla olsunlar.. Sağlık her şeyden önemli. Hep stresten olmuyor. İnşallah tüplerin de açıktır.

Canım belki de yerleşme ağrıları falandır. Neden bu kadar umutsuzsun..? Sen böyle yaptıkça olacağı varsa da vücudunu etkiliyorsun.. Ayrıca bu ay olmaya da bilir. Bu ay olmaz da bir sonraki ay olur.. Daha sonucunu öğrenmeden böyle olumsuz düşünürsen olmaz ki ama.. Hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz, hepimiz aynı durumdayız.. Hepimiz aynı şeyle başa çıkmaya çalışıyoruz.. Olmazsa napıcam ben diyorsun.. E biz de napıcaz..? Ama böyle olumsuz düşünmek olmaz ki.. Sizdeki sorun ne? Ne kadar zamandır istiyorsunuz? Yaşın kaç? Elbette vardır bir çaresi.. Olacak elbet..

:( 29 yaşındayım. 1 senedir istiyoruz, bir sene de zaten eşimi ikna için çalıştım. Etti sana iki sene. kızacaksın belki ama napıyım kötü hissediyorum kendimi.polip çıktı onu önce yok etmeye çalıştık. sonra tedaviye başladık. :( kızmayın bana nolur içimi dökeceğim kimse yok başka. eşime yansıtamıyorum anneme anlatamıyorum :(

Kızlar ignemi dun 12de oldum bugün 36.saat yapmayı düşünüyorduk fakat 11.30 gibi doktoruna gittim çatlamış dedi bu durumda 36.saati bekleşen mi yoksa yapmak mi kafam karıştı doktorun bugünü değerlendirin dedi fakat biz erkek istediğimiz için çatlama olduktan sonra birliktelik düşündük yumurta akı kıvamında akintum da yok napsam ki

Kızlar ignemi dun 12de oldum bugün 36.saat yapmayı düşünüyorduk fakat 11.30 gibi doktoruna gittim çatlamış dedi bu durumda 36.saati bekleşen mi yoksa yapmak mi kafam karıştı doktorun bugünü değerlendirin dedi fakat biz erkek istediğimiz için çatlama olduktan sonra birliktelik düşündük yumurta akı kıvamında akintum da yok napsam ki
ah canım ya sen bence hemen değenlendir her iğnede bebek olmuyo malesef çokda ümitlenme ama erken çatlamış seninki değerlendir ihmal etme

Back
X