- 20 Ocak 2015
- 229
- 82
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım çok üzüldüm.. Hayırlısı böyleymiş demek.. İnşallah sağlıkla olur bu sefer. Kavusursun bebislerine.
Canım aynı durumdaymisiz. Bizim de toplam 1 sene oldu. Ben de 2 ay ilaç ve iğne kullandım. Sorun yok diyordu doktor. Farklı bir fikir olsun diye bugün başka bir doktora gittim. O da;Sorun yok dedi. Yalnızca eşimin sayısı ve hızı biraz düşükmüş ama bu normal yolla olmasına engel değilmiş. Bu ay yine adet olursam aşılama için çağırdı. Aşılama normal yoldan çok farklı değil. Olma ihtimalini artırır ama mesela normalde %12 ise bunu %15 yapar dedi. Ama yine de denemeye değer. Eğer yine adet olursam önümüzdeki ay yaptiricam kısmet.. Adetimin 3. günü çağırdı. Klomen verir heralde yine. Burda önemli olan yumurtanın iyi gelişmesi. Eğer klomen sen de bunu sağlıyorsa yeterli olur. Yani onunla da aşılama olur canım. Yaptır bence canım. Hadi hayırlı olsun..
inşallah canım olumlu pozitif düşünmen çok güzel hayırlısıyla en kısa zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz :)Merhabalar kızlar bende yeniyim aranizda hayirlisiyla olacak inşallah bizimde bebeklerimiz... Gecen ay oldum ilk iğne mi ama olmadı tabi ki bu aya inşallah...
İnşallah yaa ben zaten kendim sağlık personeliyim durup durup bakıyorum var mi ki die ama tabi olmaması üzüyo insani ama Rabbim insaalh bizede nasip ederinşallah canım olumlu pozitif düşünmen çok güzel hayırlısıyla en kısa zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz :)
Bize de normal yolla olur, sorun yok diyorlar. Olmadığına şaşırıyorlar hatta ama bence hep stresten.. Rahat olsak çoktan olurdu.. Ben de beklesek mi diye düşündüm ama uzadıkça da uzuyor. Bir an önce hayırlısıyla kavuşalım inşallah.. Sağlıkla..Canım çok saol, ben de yaptırmayı düşünüyorum eşim biraz daha beklesek mi dedi ama bana bıraktı. Doktorum da çok farketmez ama denenmeli dedi bunu da aradan çıkarmak istiyorumbizim de sayı biraz düşük ama normal olur dedi. Evet klomen iyi geliştiriyor çok şükür bakalım napıcaz biraz korkuyorum:/
İnşallah adet olmazsın da gelir bebiş yoksa da hayırlısıyla gelsinler inşallah:/
hoşgeldin canım aramızaİnşallah yaa ben zaten kendim sağlık personeliyim durup durup bakıyorum var mi ki die ama tabi olmaması üzüyo insani ama Rabbim insaalh bizede nasip eder
Tesekkur ederim:)hoşgeldin canım aramıza![]()
Bize de normal yolla olur, sorun yok diyorlar. Olmadığına şaşırıyorlar hatta ama bence hep stresten.. Rahat olsak çoktan olurdu.. Ben de beklesek mi diye düşündüm ama uzadıkça da uzuyor. Bir an önce hayırlısıyla kavuşalım inşallah.. Sağlıkla..
merhaba canım nasılsın inş. kapalı değildir film mi çekilcenGünaydın kızlar ovulasyon günüme 3 gün kaldı persembe Dr a muayeneye gideceğim bakalım ilaçsız büyüme durumu ne diye 8 ay bitti diyoruz daha erken acele etmeyin diyor stres yapmayın ama bize erken gelmiyor işte stres yapmamak da elde değil malesef dua edin kızlar ya tüplerim kapalı olmasın
benimde 7 gün akıntım var ama çok koyu sarı renkte birde kasıklarımda ani batmalar var acaba iğnenin etkisimi acababeklemek zor ama sabırrrrr
![]()
Merhabalar kızlar bende yeniyim aranizda hayirlisiyla olacak inşallah bizimde bebeklerimiz... Gecen ay oldum ilk iğne mi ama olmadı tabi ki bu aya inşallah...
canım hemen moralini bozma daha bir hafta olmuş çok erkenKızlar morelim çok bozuk, ben iğnemi geçen hafta pazartesi yaptırdım. Dünden beri acayip kasık ve bel ağrım var sanki hasta olacağım gibi.ya bebeğim olmaz ise
napıcam ben
Evet canım bilinçaltı maalesef.. Başka şeylerle uğraşıp unutmalıyız.. İnşallah tutar canım..Aynen bize de oyle diyorlar ama bir turlu olmuyor yaa.. Cok fazla dusunmemeye de calisiyorum ama bilinc altinda stress yapiyorum demekki.. Bakalim insallah bu ay tutar igne.
Canım 8 ay çok değil gerçekten. Sabırlı olmalıyız. Neler duyuyoruz bak yeter ki sağlıkla olsunlar.. Sağlık her şeyden önemli. Hep stresten olmuyor. İnşallah tüplerin de açıktır.Günaydın kızlar ovulasyon günüme 3 gün kaldı persembe Dr a muayeneye gideceğim bakalım ilaçsız büyüme durumu ne diye 8 ay bitti diyoruz daha erken acele etmeyin diyor stres yapmayın ama bize erken gelmiyor işte stres yapmamak da elde değil malesef dua edin kızlar ya tüplerim kapalı olmasın
Canım belki de yerleşme ağrıları falandır. Neden bu kadar umutsuzsun..? Sen böyle yaptıkça olacağı varsa da vücudunu etkiliyorsun.. Ayrıca bu ay olmaya da bilir. Bu ay olmaz da bir sonraki ay olur.. Daha sonucunu öğrenmeden böyle olumsuz düşünürsen olmaz ki ama.. Hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz, hepimiz aynı durumdayız.. Hepimiz aynı şeyle başa çıkmaya çalışıyoruz.. Olmazsa napıcam ben diyorsun.. E biz de napıcaz..? Ama böyle olumsuz düşünmek olmaz ki.. Sizdeki sorun ne? Ne kadar zamandır istiyorsunuz? Yaşın kaç? Elbette vardır bir çaresi.. Olacak elbet..Kızlar morelim çok bozuk, ben iğnemi geçen hafta pazartesi yaptırdım. Dünden beri acayip kasık ve bel ağrım var sanki hasta olacağım gibi.ya bebeğim olmaz ise
napıcam ben
Evet canım bilinçaltı maalesef.. Başka şeylerle uğraşıp unutmalıyız.. İnşallah tutar canım..
Canım 8 ay çok değil gerçekten. Sabırlı olmalıyız. Neler duyuyoruz bak yeter ki sağlıkla olsunlar.. Sağlık her şeyden önemli. Hep stresten olmuyor. İnşallah tüplerin de açıktır.
Canım belki de yerleşme ağrıları falandır. Neden bu kadar umutsuzsun..? Sen böyle yaptıkça olacağı varsa da vücudunu etkiliyorsun.. Ayrıca bu ay olmaya da bilir. Bu ay olmaz da bir sonraki ay olur.. Daha sonucunu öğrenmeden böyle olumsuz düşünürsen olmaz ki ama.. Hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz, hepimiz aynı durumdayız.. Hepimiz aynı şeyle başa çıkmaya çalışıyoruz.. Olmazsa napıcam ben diyorsun.. E biz de napıcaz..? Ama böyle olumsuz düşünmek olmaz ki.. Sizdeki sorun ne? Ne kadar zamandır istiyorsunuz? Yaşın kaç? Elbette vardır bir çaresi.. Olacak elbet..
canım hemen moralini bozma daha bir hafta olmuş çok erken
14. günü belli olur canım sabret biraz dahabu hafta sonu belli olur mu dersiniz 14. günü iple çekiyorum
ah canım ya sen bence hemen değenlendir her iğnede bebek olmuyo malesef çokda ümitlenme ama erken çatlamış seninki değerlendir ihmal etmeKızlar ignemi dun 12de oldum bugün 36.saat yapmayı düşünüyorduk fakat 11.30 gibi doktoruna gittim çatlamış dedi bu durumda 36.saati bekleşen mi yoksa yapmak mi kafam karıştı doktorun bugünü değerlendirin dedi fakat biz erkek istediğimiz için çatlama olduktan sonra birliktelik düşündük yumurta akı kıvamında akintum da yok napsam ki