Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bize de normal yolla olur, sorun yok diyorlar. Olmadığına şaşırıyorlar hatta ama bence hep stresten.. Rahat olsak çoktan olurdu.. Ben de beklesek mi diye düşündüm ama uzadıkça da uzuyor. Bir an önce hayırlısıyla kavuşalım inşallah.. Sağlıkla..
Evet ben de sabırsızım artık o yüzden birşeyler yapmak istiyorum amin inşallah Allah sağlıkla nasip eder hepimize..

Bugün iğneden sonraki 13.günüm test yaptrmaya cesaretim yok adet günüme bir haftaya yakın var bakalim idrar testi yapaym diyorm onun içinde erken sanırım

:KK43: 29 yaşındayım. 1 senedir istiyoruz, bir sene de zaten eşimi ikna için çalıştım. Etti sana iki sene. kızacaksın belki ama napıyım kötü hissediyorum kendimi.polip çıktı onu önce yok etmeye çalıştık. sonra tedaviye başladık. :KK43: kızmayın bana nolur içimi dökeceğim kimse yok başka. eşime yansıtamıyorum anneme anlatamıyorum :KK43:
Yok canım niye kızıyim, olur mu öyle şey.. Sadece sen umutsuz olduğun için üzüldüm, onun için öyle şeyler dedim. Yani bunun zararı en çok sana.. Hepimiz aynı durumdayız. Destek olmaya çalışıyoruz birbirimize.. 5 sene 10 sene olmayanlar var. Ne büyük sorunları olanlar var. Ama hala umutlular.. Umut olmadan bir şey olmaz.. Allah herkese de bize de kolaylıklar versin. Bak sorunun da çözülmüş ne güzel.. Şimdi sadece sabredicez :KK68: Allah en güzel zamanda nasip edecek inşallah.. Sağlıkla olsun yeter ki.. Bu ay olmaya da bilir. Ama bir zamanı var inşallah.. Olacak diye düşünmeliyiz.

bu hafta sonu belli olur mu dersiniz 14. günü iple çekiyorum
Adetine ne kadar var. Adet zamanın gelince test yaptır canım.

Kızlar ignemi dun 12de oldum bugün 36.saat yapmayı düşünüyorduk fakat 11.30 gibi doktoruna gittim çatlamış dedi bu durumda 36.saati bekleşen mi yoksa yapmak mi kafam karıştı doktorun bugünü değerlendirin dedi fakat biz erkek istediğimiz için çatlama olduktan sonra birliktelik düşündük yumurta akı kıvamında akintum da yok napsam ki
Canım beklemenize gerek yok o zaman.. doktor bir şey demedi mi.. Ben geçen cumartesi gittiğimde yumurtam çatlamıştı ve ilişki önerdi doktor. Zaten çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor. Değerlendirin bence beklemeden canım.

Bugün iğneden sonraki 13.günüm test yaptrmaya cesaretim yok adet günüme bir haftaya yakın var bakalim idrar testi yapaym diyorm onun içinde erken sanırım
Canım erken mi vurdular iğneni. Erken mi yumurtladın ki..? Bence adet gününü bekle canım. Çıkmayabilir çünkü erkenmiş. Şimdi üzülürsün sonradan çıkarsa boşuna üzülmüş olma.. İnşallah hamilesindir :KK37::KK68:

Yok canım niye kızıyim, olur mu öyle şey.. Sadece sen umutsuz olduğun için üzüldüm, onun için öyle şeyler dedim. Yani bunun zararı en çok sana.. Hepimiz aynı durumdayız. Destek olmaya çalışıyoruz birbirimize.. 5 sene 10 sene olmayanlar var. Ne büyük sorunları olanlar var. Ama hala umutlular.. Umut olmadan bir şey olmaz.. Allah herkese de bize de kolaylıklar versin. Bak sorunun da çözülmüş ne güzel.. Şimdi sadece sabredicez :KK68: Allah en güzel zamanda nasip edecek inşallah.. Sağlıkla olsun yeter ki.. Bu ay olmaya da bilir. Ama bir zamanı var inşallah.. Olacak diye düşünmeliyiz.

Canım beklemenize gerek yok o zaman.. doktor bir şey demedi mi.. Ben geçen cumartesi gittiğimde yumurtam çatlamıştı ve ilişki önerdi doktor. Zaten çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor. Değerlendirin bence beklemeden canım.

Canım erken mi vurdular iğneni. Erken mi yumurtladın ki..? Bence adet gününü bekle canım. Çıkmayabilir çünkü erkenmiş. Şimdi üzülürsün sonradan çıkarsa boşuna üzülmüş olma.. İnşallah hamilesindir :KK37::KK68:

Adetin 13.günü vuruldm iğneyi 32 günü buluyor genelde adetim bi de bu ara progesteron içiyorum o da bi hafta sonra bitecek o bittikten sonra adet oldm iki seferde bu 3.ayım ovitrelle Kullanalı..he bi de 19.gün kontrole gittiğimde çatlamıştı yumurtalar

Adetin 13.günü vuruldm iğneyi 32 günü buluyor genelde adetim bi de bu ara progesteron içiyorum o da bi hafta sonra bitecek o bittikten sonra adet oldm iki seferde bu 3.ayım ovitrelle Kullanalı..he bi de 19.gün kontrole gittiğimde çatlamıştı yumurtalar
Adet dönemin 32 olduğu için öyle demek canım. O zaman yine 32. gün falan test yap. Yanılma olmasın. İnşallah mutlu sonucu alırsın :KK68:

kızlar ben hepimiz gibi anne olmayı yürekten hissediyorum. Bir arkadaşım hamile, onunla iş yüzünden tartıştık. Bebeğine aldığım hediyeyi bana geri getirdi. Çok kırıldım çok ezik hissettim kendimi. yüreğime acı oturdu. biliyo bi de anne olamadığımı. o yüzden kendimi çok kötü hissettim hala atamadım bu kötü düşünceleri. :( o yüzden bunun da bende yarattığı bir sancısı var. hepimiz için dua ediyorum. nolur siz de bana dua edin.

kızlar ben hepimiz gibi anne olmayı yürekten hissediyorum. Bir arkadaşım hamile, onunla iş yüzünden tartıştık. Bebeğine aldığım hediyeyi bana geri getirdi. Çok kırıldım çok ezik hissettim kendimi. yüreğime acı oturdu. biliyo bi de anne olamadığımı. o yüzden kendimi çok kötü hissettim hala atamadım bu kötü düşünceleri. :KK43: o yüzden bunun da bende yarattığı bir sancısı var. hepimiz için dua ediyorum. nolur siz de bana dua edin.
ah canım ya çok yanlış yapmış arkadaşın kırmış seni baya demekki gerçek arkadaş ve dost değilmiş boşver yoksa senin canını bile bile bukadar yakmaz dı :KK14::KK14::KK14:

ah canım ya çok yanlış yapmış arkadaşın kırmış seni baya demekki gerçek arkadaş ve dost değilmiş boşver yoksa senin canını bile bile bukadar yakmaz dı :KK14::KK14::KK14:

aynen öyle canımı yakmak için yaptı zaten, ama yine de bişi olsun istemem ona. :( Napalım oluyor böyle şeyler. Ben o hamile diye o kadar dikkat ettim her şeye, kırmıyım germiyim falan. ama olmuyo işte. insanoğlu böyle. en hassas noktandan vuruyo seni. :( bugün ne kadar umutsuz bir günümdeyim ya sizleri de üzüyorum saçma sapan şeylerle.

Tamam... 1...2...3...4...5.... Sakinim...

Evet evet mutlu olacağız, umutlu olacağız :)

amin canım sağolasın Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin :KK36::KK36::KK36:
Çok saol canım.. Amiiinnn :KK68:

kızlar ben hepimiz gibi anne olmayı yürekten hissediyorum. Bir arkadaşım hamile, onunla iş yüzünden tartıştık. Bebeğine aldığım hediyeyi bana geri getirdi. Çok kırıldım çok ezik hissettim kendimi. yüreğime acı oturdu. biliyo bi de anne olamadığımı. o yüzden kendimi çok kötü hissettim hala atamadım bu kötü düşünceleri. :KK43: o yüzden bunun da bende yarattığı bir sancısı var. hepimiz için dua ediyorum. nolur siz de bana dua edin.
Canım o onun ayıbı. Olsun.. büyüklük sende kalsın. Ayrıca bir daha onun yanında bebek olmuyor şu bu da deme. Seni kırmasına izin verme. Zaten kimsenin yanında deme öyle. Kendine bile deme.. Ne demek anne olamıyorum.. Sadece zamanı gelmedi. Elbette ki olabiliyorsun, olacaksın.. Hepimiz olacağız inşallah :anneadayı::nazar::KK46:Hiç kötü düşünme.. Hepimiz herkes için dua ediyoruz. Rabbim en hayırlısını versin inşallah :KK68:

aynen öyle canımı yakmak için yaptı zaten, ama yine de bişi olsun istemem ona. :KK43: Napalım oluyor böyle şeyler. Ben o hamile diye o kadar dikkat ettim her şeye, kırmıyım germiyim falan. ama olmuyo işte. insanoğlu böyle. en hassas noktandan vuruyo seni. :KK43: bugün ne kadar umutsuz bir günümdeyim ya sizleri de üzüyorum saçma sapan şeylerle.

Tabi ki umutlu olacağıızzz :KK37: Kalbin de bunu söylesiiinn :KK68: Bir insanın bir düşüncesi bütün evreni etkiliyor. Biliyor musun ki su molekülleri konuşulanlara göre yer değiştirirlermiş, farklı hareketler yaparlarmış ve vücudumuzun 3/4 ü de su. Biz ne düşünürsek oyuz.. ve biz çok mutluyuz.. Daha da mutlu olacağız inşallah :KK68::KK37: Allah sağlık versin.. Dertlerimize deva versin..

aynen öyle canımı yakmak için yaptı zaten, ama yine de bişi olsun istemem ona. :KK43: Napalım oluyor böyle şeyler. Ben o hamile diye o kadar dikkat ettim her şeye, kırmıyım germiyim falan. ama olmuyo işte. insanoğlu böyle. en hassas noktandan vuruyo seni. :KK43: bugün ne kadar umutsuz bir günümdeyim ya sizleri de üzüyorum saçma sapan şeylerle.

saçmalama canım ya olur mu öyle şey tabiki anlatacaksın rahatlıcaksın hepimiz anlatınca rahatlarız ne demişler sevinçler paylaşınca çoğalır üzünütler dertler paylaşınca azalırmış :KK39::KK39:

Çok saol canım.. Amiiinnn :KK68:

Canım o onun ayıbı. Olsun.. büyüklük sende kalsın. Ayrıca bir daha onun yanında bebek olmuyor şu bu da deme. Seni kırmasına izin verme. Zaten kimsenin yanında deme öyle. Kendine bile deme.. Ne demek anne olamıyorum.. Sadece zamanı gelmedi. Elbette ki olabiliyorsun, olacaksın.. Hepimiz olacağız inşallah :anneadayı::nazar::KK46:Hiç kötü düşünme.. Hepimiz herkes için dua ediyoruz. Rabbim en hayırlısını versin inşallah :KK68:

Tabi ki umutlu olacağıızzz :KK37: Kalbin de bunu söylesiiinn :KK68: Bir insanın bir düşüncesi bütün evreni etkiliyor. Biliyor musun ki su molekülleri konuşulanlara göre yer değiştirirlermiş, farklı hareketler yaparlarmış ve vücudumuzun 3/4 ü de su. Biz ne düşünürsek oyuz.. ve biz çok mutluyuz.. Daha da mutlu olacağız inşallah :KK68::KK37: Allah sağlık versin.. Dertlerimize deva versin..

:) doğru haklısınız dünyada o kadar çok kadın var ki yıllardır bekliyorlar hemde. Benim bu yaptığım günah, isyana girer. Tövbe estağfurullah. İyiki varsınız. Bundan sonra hep çok umutlu olacağım, hepimiz umutlu olacağız :)

bak sana bi örnek vereyim canım benim görümcem tam 18 sene sonra tüp bebek yaptırdı şimdi 11 aylık ikizleri var bi kız bi erkek :KK68::KK68::KK68: çok tatlılar

hadi ya :) Rabbimin imtihanı işte. Allah bağışlasın :) Allah bizlere de güzel çocuklar evlatlar nasip etsin inşaAllah

bak sana bi örnek vereyim canım benim görümcem tam 18 sene sonra tüp bebek yaptırdı şimdi 11 aylık ikizleri var bi kız bi erkek :KK68::KK68::KK68: çok tatlılar
Ay ne güzzzeell :KK68: Maşallah.. Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyümelerini nasip etsin..

hadi ya :) Rabbimin imtihanı işte. Allah bağışlasın :) Allah bizlere de güzel çocuklar evlatlar nasip etsin inşaAllah
Amin canım amiinnn...

Selam.herkese ben bugun doktora gittim ve 3 yumurtam olusmus cuma gunu tekrar gidicem inshallah hayirlisi tutar allah herkese hayirlisini versin inshallah
İnşallah hayırlısıyla tutar.. Amin canım..

Kızlar morelim çok bozuk, ben iğnemi geçen hafta pazartesi yaptırdım. Dünden beri acayip kasık ve bel ağrım var sanki hasta olacağım gibi. :KK43: ya bebeğim olmaz ise :KK43: napıcam ben
herşey kısmet canım üzme olmazsada rabbimin bileceği iş bu arada yaş kaç seninle aynı gün olmuşuz iğneyi canım

Canım yaptirabilirsin inşallah vardır 13 güne belli oluyor zaten

Hastaneye gitmek istemiyorm ya o stresi yaşamak istemiyorm açıkcası bi kere kan testi yaptrdm 7.ayım bu ay korunmayı bırakalı ağlayarak döndm çok kötü bir duyguydu en azından idrar testinde evde oluyrm toparlanmam daha kolay oluyor.idrar testi için erken ama sanırım yarın 14.gün olcka

Back
X