Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben de anlamadım ne kadar büyümesini bekliyodu acaba ölçüm bile yapmadı küçük hepsi diye.. Bakalım cumartesi ne diyecek?
Olmadı 4ünde tekrar giderim ne durumdayım diye..

Ama bu ay aşılama olmaz bence, rahim duvarı ince biraz dedi. Sanırım bir dahaki ay beraber aşılama yaptırıcaz her ne olursa hayırlısı olsun inşallah

ben 19 çatlatma iğnesi oldum 20.21.23 ilişki dedi ama iğneden bir gün öncede ilişki dedi yani bugün iğne vurulalı 11 gün
Canım varsa bile çıkmaz daha. İğnenin etkisi o gün pozitif çıkarmıştır ama bebek varsa zaten böyle erken çıkması zor
Bakalım ne diyecek doktorun.. Belki de aşılamaya gerek kalmaz canım Gerek olursa da bekleriz beraber Hayırlısı olsun tabi inşallah..

Kızlar dr a gittim bugün ilaç kullanmadigim için bir tane yumurtam var ve 22 çıktı boyutu Dr iyi dedi gönderdi nefret ediyorum buradaki hastanelerden çok ilgisizler herseyi ben yaptırıyorum sorarsam cevap alabiliyorum hiç güvenmiyorum ama başka çarem de yok neyse hayırlısı olsun bu ay hepimiz için

Benim de bugün reglimin 13.günü, klomen kullandım, 2 adet yumurta oluşmuş. Dün kontrole gitmiştim. Bugün de iğne vurundum. Sen iğne yaptırdın mı bugün? 22mm baya iyi görünüyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inş!

Canım 22 mm gayet iyi. Bugün yarın çatlar yumurtan. Siz bu 2-3 günü iyi değerlendirin. İnşallah muradına erersin.. Doktora falan takılma. Olumlu düşün.

Hayırlı olsun senin de.. Amiinn

N

Ne yaptın canım test yaptırdınmı?iyi haber bekliyoruz inşallah...

merhaba canım güzel büyümüş yumurtan çok yumurta olması şart değilki bir tane olsun sağlıklı olsun yeterli

kızlar selam, iğnemi vurulalı 12. günüm. acaba kan testi yaptırsam hamile olup olmadığımı öğrenebilir miyim şuan?

kızlar selam, iğnemi vurulalı 12. günüm. acaba kan testi yaptırsam hamile olup olmadığımı öğrenebilir miyim şuan?
beklemek çok zor dimi seninle aynıyız canım ben önce çitf çizgi görmüştüm dün yaptım tek çizgi inşallah sen çitf çizgi görürsün bnede merak ediyom

beklemek çok zor dimi seninle aynıyız canım ben önce çitf çizgi görmüştüm dün yaptım tek çizgi inşallah sen çitf çizgi görürsün bnede merak ediyom

valla kan testi yaptırıp göreceğim sonucu tabi hastalanmassam pazara kadar :) hepimiz için hayırlı olsun inşaAllah

benimde 2 gün kaldı ben karnım hep aç halen bu devam ediyor hatta midem ağzıma geliyor ama çıkmıyor resmen açlıktan midem bulanıyor garip yani

benimde 2 gün kaldı ben karnım hep aç halen bu devam ediyor hatta midem ağzıma geliyor ama çıkmıyor resmen açlıktan midem bulanıyor garip yani

bende de 2 gündür midem yanıyor çok kötü ve hep çok açım. acaba psikolojik mi ki

yok canım çatlama sorunum büyüme sorunum yok diye bişey yaptırmadım dr gün aşırı ilişki dedi gönderdi martta rahim filmi çektircem oda açıksa preseed diye bir jel varmış ondan almayı düşünüyorum vajinadaki sıvı sperleri öldürüyorsa bu koruyormuş ne kadar doğru bilmiyorum kullanıp çok hamile kalan okudum ama onları yazan pazarlama amacıyla mı yazıyorlar bilmiyorum aranızda kullanan ya da duyan var mı bu ilacı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…