Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar bide bişey soracağım. Ovitrelle vurunduktan sonra bel ve sırt ağrısı olan var mı? Kasık ağrısı ve adet sancısı var yan etkilerde ama bel ve sırt ağrısı hiç görmedim. Ovitrelle ile alakası olabilir mi sizce? Böyle bişey yaşayan var mı?

Canım benimde belim anormal ağrıyor doğrulamıyorum kasıklarım ağrıyor

kızlar merhabalar,umaarımm soruma cevap gelirrr...
bugun çatlatma iğnesi vurulalı 8 gün oldu? gögüslerimde şişkinlik ve sızlama vaR? gebelik testi için erkenmidir?

canımm bende ayın 24 ünde vuruldum iğnemii

kızlar merhabalar,umaarımm soruma cevap gelirrr...
bugun çatlatma iğnesi vurulalı 8 gün oldu? gögüslerimde şişkinlik ve sızlama vaR? gebelik testi için erkenmidir?

S.a şuan test için çok erken 14 gününde yap yada adet gününü bekle benimde 12 gün oldu bekliyorum.hayırlı akşamlar

Günaydın kızlar.ovitrelleden sonraki 13.günüm ama hiç belirtim yok hayırlısı olsun hepimiz hakkında

S.a hepsi bendede oldu gecen ay ümitlendim malesef sonrası hüsran...

Hayırlı günler benimde 13.gün bende sadece akşamdan beri baş agrısı var adetime 7 gün var nasip bekliyorum inşaallah hepimiz hamileyiz diye yazarız.
4 ay önce bebegmin kalbi durdugu icn kürtaj olmak zorunda kaldm.ara verdk bu ay ilk denememiz.19 unda igne yaptrdm ama hc umudum yok bu ay sanki hc bsy hssetmiyorum.tek bi belirti ble yok.ins bize de nasip olur annelik en kısa zamanda

Hayırlı günler benimde 13.gün bende sadece akşamdan beri baş agrısı var adetime 7 gün var nasip bekliyorum inşaallah hepimiz hamileyiz diye yazarız.
Benm adetime de 8 gün var.ne zaman test yapmayı dusunuyosun peki.erken mi acaba daha ?

S.a şuan test için çok erken 14 gününde yap yada adet gününü bekle benimde 12 gün oldu bekliyorum.hayırlı akşamlar

benim yarın iğneden sonra 14. günüm oluyor dün test yaptım yine kocam dayanamamış almış gelmiş 2. çizgi hafif silik çıkmış kızlar ve pazartesinden beri şiddetli bel ağrım var. bu sabah yataktan kalkarken bi başım döndü düşüyodum az daha yarın test yaptırıcam inşaAllah kan testi.

Canım ignenin etkisi gecmistir bence hamilesin çok heyecanlı :) yarını bekleme canım hemen yaptır bizlere müjdeyi vermeyi unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…