Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Esmacım benim yengem hamile kalamıyordu belini cektirdi arka arkaya dogum yaptı yıllar önce şimdi o ebe nerde kimbilir bilen birine yaptırmak lazım arıyorum aslında bir tarafdan korkuyorumda...

Ben çektirdim canım, korkmana hiç gerek yok bence. Ağrısız hsg diye geçen bir yerde yaptırdım ben. Vajinal muayene gibi düşün, extra bi ağrı sızı yok. Sadece verdikleri ilaçtan dolayı çıktıktan bi süre sonra adet sancısı gibi sancın oluyor. Eee onu da her ay çekiyoruz zaten

Canım ne diye araştıracagım nasıl bulacagım ben ankarada oturıyorum ne olur yardımcı olun

Canım ne diye araştıracagım nasıl bulacagım ben ankarada oturıyorum ne olur yardımcı olun
valla bilmiyom ki bizim bir gelinimiz vardı 7 sene çocuğu olmadı adet düzensizliği vardı sonra oğlu oldu sonra yine olmadı tedavi oldu ama imkansızlıktan dolayı tam olmadı sonra bir hoca söylediler bursadaymış tel açıyorsun o ne yapman gerktiğini söylermiş bunada bazı hareketler tarif etmit jimnastik hareketi gibi yaptı sonra bir kızı oldu tabiki bunlar yine olmaycak sandı şimdi dördüncüyü doğurcak 1 ay sonra yaşıda 41 ama o haca ölmüş galiba

off benm de çatlatma iğnesinden sonra 15. günüm aşılamamın da 13. günü ama adet olcak gibi ağrım var gene hüsran ve bu ay bitiminde 16 ayım geride kalıo

İnşallah güzel olur canım benim bu ay da olmazsa bu ilaç bi de preseed jeli dokoruma sorup ona gore bi yol cizicem mayısa kadar ara vermeyi düşünüyorum bakalim
İnşallah canm hepimiz için, ben de preseed jel kullandım bu ay bakalım.. Bu ay olmazsa ben de bir aşılama deneyip ara vericem yaza kadar inşallah hayırlısıyla olur hepimizin

off benm de çatlatma iğnesinden sonra 15. günüm aşılamamın da 13. günü ama adet olcak gibi ağrım var gene hüsran ve bu ay bitiminde 16 ayım geride kalıo
Allah hepimize sabır versin benim de 2.5 yıl oldu nerdeyse ama bir düşüğüm var malesef.. Hayırla sağlıkla olsun inşallah. Adet ağrısı yaşayan da var hiç belli olmaz gelmiştir inşallah bebiş

Hayırlı cumalar esmacım hiç sormadınmı ne yaptın diye sorsanda bizde yapsak belki bizede yarar ne dersin ben bu ay iltahap için tedavi görecegim... birde adetim azaldı sanki minik minik parcalar geliyor ne oldugunu çözemedim artık dr da gitmek istemiyorum. Dün anasaglıga gittim orada yazdırdım ilacları özele para yatırmayacagım artık buay ayaş içmecelerine gidecegin oranında faydası varmış deneyecegim hayırlısı bakalım.

Gunaydn kzlar ovitrellenin 17.gunu idrar testim silik ckmstı.o gun aksam beta hcgm 160.dı.bugun 19.gun idrar testi yaptm yine silik cktı.koyulasması gerekmez miydi.adetime 1 gun var bu arada

Günaydın kızlar

Benim 3. Ovitrelle yumurtlama sorunu yok yumurta olusuyor dr un dedigine gore kendisi de catlarmis ama hizlandirmak amacli yapiyormus.. ben bu ay olmazsa hsg sonraki ayda asilama dusunuyorum.. sen ?
Ben ovitrelle ile 2 ay tedavi gördüm. Sonra hsg çektiridim. Bu ay da olmazsa aşılamaya geçicez. Yarın ya da öbür gün adet olurum sanırım. Bizde de bir sorun yokmuş ama zamanı gelmemiş demek.. Hayırlısı..

Yakaladimm onuu riske atamazdim Allah'im neler yapiyoruz ya bebisler icin hehe
Hahahha Saldık valla napalım yaaa :))) hahaha

canım dun cok yogundum .gebelık varmıs olusuomus ama tutunamadı.kımyasal gebelıkmıs yanı suan kanamam basladı .
Ay canım çok üzüldüm yaa ( Kısmet böyleymiş demek.. İnşallah hayırlısıyla bir dahaki ay olur.. En kısa zamanda kavuşursun inşallah canımm..

Gunaydn kzlar ovitrellenin 17.gunu idrar testim silik ckmstı.o gun aksam beta hcgm 160.dı.bugun 19.gun idrar testi yaptm yine silik cktı.koyulasması gerekmez miydi.adetime 1 gun var bu arada
Canım bilmiyorum ki valla.. ama adetine de hala varmış. Bence silik çıkabilir. Senin değerin maşallah baya yüksek.. Çoğul gebelik mi yoksa, ay Allah'ım sağlık versin inşallah.. Önemli olan kan değeri hem canım. Bugün tekrar baktıracak mısın?

bugün 13. günüm ben şimdi kan verdim beta için , akşam adet ağrım oldu çok pek umudum yok ama yinede baktırayım dedim .. 1-2 saate çıkar sonuç ..yazarım sizede , dua edin bana lütfeen

bugün 13. günüm ben şimdi kan verdim beta için , akşam adet ağrım oldu çok pek umudum yok ama yinede baktırayım dedim .. 1-2 saate çıkar sonuç ..yazarım sizede , dua edin bana lütfeen
Hayırlısı olsun canım.. İnşallah hamilesindir

Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…