24 saat yaşayabiliyomuş canımKizlar yumurta kac saat yasiyodu? Yumurtam dun catlamis buyuk ihtimal de ona göre hesap yapicam
geçmiş olsun canımcanım dun cok yogundum .gebelık varmıs olusuomus ama tutunamadı.kımyasal gebelıkmıs yanı suan kanamam basladı .
inş. güzel sonuçlar alırsın canımbugün 13. günüm ben şimdi kan verdim beta için , akşam adet ağrım oldu çok pek umudum yok ama yinede baktırayım dedim .. 1-2 saate çıkar sonuç ..yazarım sizede , dua edin bana lütfeen
hayırlısı olsun canım ya bu ay kısmet değilmiş inş. önümüzdeki ay kalırsın cnmüzgünüm kızlar 1,1 çıktı
Saol canm değerlendirdik bakalım nasip24 saat yaşayabiliyomuş canım
Üzülme canım hayırlısıyla olacak inşallahüzgünüm kızlar 1,1 çıktı
Canım benim üzülme hayırlısı olsun napalım bu ay nasip değilmiş,ben bu ay belimi çektireceğim doktora gitmeyeceğim 5. günü klomen içerim oldu oldu olmadı hiç aşılamayla falan uğraşmayacağım direk tüp bebek yaptıracağım..drumda öyle dedi aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok dedi..üzgünüm kızlar 1,1 çıktı
merhaba canım,benım arkadasımın annesı cekıyor aynı ılde dedılız senıde götürürdüm ,:) ilk gebeliğim belimi çektirdiğim ay oldu görümceminkinide aynı gün çekmişti 7 kez tüp bebek denedi olmadı belini çektirdikten bir ay sonra doğal yolla oldu artık tüp bebek yaptırmamaya karar vermişti umudunu kesmişti araştır yaşlılara sor yapan biri mutlaka vardır...Canım nasıl bel cekiliyor bende istiyorum...ankaradamısın?
Değerin coj güzel inş. Hamissindir canımKızlar ovitrelledn sonra 17.gunum öglen idrarda gebelik testi yaptm.2.cizgi silik cktı.hemen kan testi yaptrmaya kostm tabi.beta hcg 160 cktı.adet ime 3 gun var.ama dr cok umutlanma kimyasal gebelik de olablr dedi.cuma tekrarlcz kan testini.ama umutlanmamak elimde dgl
İns canım.ckyorum smdi kan testi yaptrcm ins hayırlı haber verirm sizeDeğerin coj güzel inş. Hamissindir canım
Gecmis olsun canım üzülme demekki döllenme oluyor bunu öğrenmiş oldun. Hayırlısı olsuncanım dun cok yogundum .gebelık varmıs olusuomus ama tutunamadı.kımyasal gebelıkmıs yanı suan kanamam basladı .
Ins. Canim bekliyoruzİns canım.ckyorum smdi kan testi yaptrcm ins hayırlı haber verirm size
Huuu!! Nerelerdesin sseennnSevimli anne adaylarıııı hiç mi hamiş haberi yok ? öyle bi göz gezdirdim kaçırdım mı bilemedim? ee nasıl keyifler bakalım?
amaaan ne yapayım iş iş midem bulandı artık her gün migrenim tutuyor sinirden strestenHuuu!! Nerelerdesin sseennn
Vardı canım bir kaç güzel haber. Ama inşallah çok çok çoğalsıınn
Sen napıyorsuunn? Nasılsıınn?
Ay ben de valla iş ne olcak, bebiş ne olcak.. düşün düşün içinden çıkamadım saldım.. Benim de midem bulanıyor artık şu işten, kısmetse çıkıcam bakalım. heyecanla bekliyorum :))Senin ne ameliyatın olacaktı canım? Geçmiş olsuunn!! Zaten bebişler iş stresinden gelmiyor sanırım :)) Bir rahatlasak 2'şer üçer yapıcazamaaan ne yapayım iş iş midem bulandı artık her gün migrenim tutuyor sinirden strestenameliyat günümü bekliyorum sonra 20 gün evdeyim inşallah o sırada da azıcık çalışma yaparız rahat kafayla diye düşünüyorum tabi doktor bi sakıncası yok derse bi jel muhabbeti geçmiş azıcık baktım nedir diye güzel bişeye benziyor denesem mi acada didim ee sen neler yapıyorsun?
sonucun belli oldu mu ?Kızlar ovitrelledn sonra 17.gunum öglen idrarda gebelik testi yaptm.2.cizgi silik cktı.hemen kan testi yaptrmaya kostm tabi.beta hcg 160 cktı.adet ime 3 gun var.ama dr cok umutlanma kimyasal gebelik de olablr dedi.cuma tekrarlcz kan testini.ama umutlanmamak elimde dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?