Erken degl canım.bende adetime 3 gun kala silik cizgyi görmustm..ins.cift cizgyi gorursun bebisin seninledr.test yap bugun bence bizide bilglendr canım.Benim de 13 u ben henüz hiç test yapmadım erken olup negatif çıkınca insan acaba erken diye mi böyle çıktı diye yine ikilemde kalıyor sanki hiç çift çizgiyi goremicem gibi geliyor her ay negatif görmekten alıştım galiba
Bence sen seneye yap canım 2016 da dogan bebekler erkek oluyormusKızlar ikilemdeyim şöyle ki yazdan bu yana tam beş kilo aldım acaba bu kiloyu mayısa kadar verip öyle mi hamile kalsam ki o ay tutturmak lazim erkek bebis için yoksa temmuza kalacak bu ay denesemmi yine o kadar emek boşa gitmesin yalniz bu ay cin takvimine gore kiz bioritime gore oğlana yatkın mayısta ikiside tutuyor rus takvimi nerdeyse hepsine kız diyo kafayı yicem bi akil verin bana yaaa
günaydın canım amin inş.kızlar günaydın inşallah güzel bebiş haberleri alacağımız bir hafta olur :)
hiç çocuğun var mı kız erkek diye tutturuyorsun bir de affedersin ama hiç çocuğun yoksa illede erkek diye tutturmanı hemde takvimlere göre tutturmanı anlayamam eğer çocuğun varsa hiç çocuğu olmayan insanların olduğunu düşünerek kafayı yiyeceğin konuyu tekrar düşünmeni isterim.hiç çocuğu olmayanlara biraz ayıp olmuyor mu sence de(kızlar affınıza sığınarak yazıyorum).Kızlar ikilemdeyim şöyle ki yazdan bu yana tam beş kilo aldım acaba bu kiloyu mayısa kadar verip öyle mi hamile kalsam ki o ay tutturmak lazim erkek bebis için yoksa temmuza kalacak bu ay denesemmi yine o kadar emek boşa gitmesin yalniz bu ay cin takvimine gore kiz bioritime gore oğlana yatkın mayısta ikiside tutuyor rus takvimi nerdeyse hepsine kız diyo kafayı yicem bi akil verin bana yaaa
Sana katılıyorum canım bende yazcaktım duygularıma tercüman oldun burası hiç yeri değil bence yazdıklarının arkadaşınhiç çocuğun var mı kız erkek diye tutturuyorsun bir de affedersin ama hiç çocuğun yoksa illede erkek diye tutturmanı hemde takvimlere göre tutturmanı anlayamam eğer çocuğun varsa hiç çocuğu olmayan insanların olduğunu düşünerek kafayı yiyeceğin konuyu tekrar düşünmeni isterim.hiç çocuğu olmayanlara biraz ayıp olmuyor mu sence de(kızlar affınıza sığınarak yazıyorum).
okuyunca yazma gereği duydum ve beni geçmişe götürdü.çocuğumun olmadığı 4 yıl boyunca bazı çevremdeki insanların düşüncesiz konuşmalarını hatırladım ve yazamadan edemedim.sende durumlar nasıl papatyamSana katılıyorum canım bende yazcaktım duygularıma tercüman oldun burası hiç yeri değil bence yazdıklarının arkadaşın
bende durumlar aynı canım bi değişklik yok 11 şubat adet günüm ağrılarım başladı öyle işte bende zaten artık oluruna bıraktım yaş olarakda artık vazgeçmem gerekiyo 40 dolduruyorumokuyunca yazma gereği duydum ve beni geçmişe götürdü.çocuğumun olmadığı 4 yıl boyunca bazı çevremdeki insanların düşüncesiz konuşmalarını hatırladım ve yazamadan edemedim.sende durumlar nasıl papatyam
Yarın sabah uyanır uyanmaz yapayım bende ama hiç sanmıyorum ya güzel dileklerin için teşekkür ederim hepimiz daha fazla beklemeden anne oluruz inşallahErken degl canım.bende adetime 3 gun kala silik cizgyi görmustm..ins.cift cizgyi gorursun bebisin seninledr.test yap bugun bence bizide bilglendr canım.
Hayır vazgeçmek yok yaşla hiç alakası yok komşum 40 yaşına geldi ilk ay hamile kaldı ben 25 yaşında 10 aydır uğraşıyorum nasip işleri bunlar Papatyambende durumlar aynı canım bi değişklik yok 11 şubat adet günüm ağrılarım başladı öyle işte bende zaten artık oluruna bıraktım yaş olarakda artık vazgeçmem gerekiyo 40 dolduruyorum
Amiinnn inşallahkızlar günaydın inşallah güzel bebiş haberleri alacağımız bir hafta olur :)
boşver canım ya benmi olmasada olur sizlerin olsun ben sizinkilerle mutlu olurum zaten millet bana güler çocuklarım çok büyük bu yaştan sonra kafayımı yedin derler başta annemHayır vazgeçmek yok yaşla hiç alakası yok komşum 40 yaşına geldi ilk ay hamile kaldı ben 25 yaşında 10 aydır uğraşıyorum nasip işleri bunlar Papatyam
yaşta takılıp kalma canım bende yıl olarak 40 oldum ama ben nedense pozitifim ya eşimd şaşırıyor bu halimebende durumlar aynı canım bi değişklik yok 11 şubat adet günüm ağrılarım başladı öyle işte bende zaten artık oluruna bıraktım yaş olarakda artık vazgeçmem gerekiyo 40 dolduruyorum
benim yaş da 38 oldu.doktorum yaşla yumurtalar yaşlanıyor ama 38 yaş çok ileri bi yaş sayılmaz dedi.hatta yaşına göre yumurtlama gayet iyi dedi.her şeyin hayırlısı olsun benim çocuk isteğim delilik ama heveslendik bi kereyaşta takılıp kalma canım bende yıl olarak 40 oldum ama ben nedense pozitifim ya eşimd şaşırıyor bu halime
benimkide aynı dedi yaşına göre iyi dedi ama benden çok doktorum acele ediyor sagolsun 2 aydır hsg istiyor ama ben çektirmiyom tam bu ay cesaretlendim eşim ödeme yapması gerekmiş sonra çektirelim dedi valla işime geldibenim yaş da 38 oldu.doktorum yaşla yumurtalar yaşlanıyor ama 38 yaş çok ileri bi yaş sayılmaz dedi.hatta yaşına göre yumurtlama gayet iyi dedi.her şeyin hayırlısı olsun benim çocuk isteğim delilik ama heveslendik bi kere
yoo erken değil kanda çıkarkızlar selam :) size bir şey danışmak istiyorum; benim yarın adet günüm çatlatma iğnesinin de 16. gününe denk geliyor. sizce kanda baktırmak için erken mi?
papatyamm çok teşekkürler :)yoo erken değil kanda çıkar
Canim ovulasyon testinde belli oluyormus bir dene istersen gebelik testinden erken sonuc veriyormus benimde igneden sonra 16. Gun bugun deneyecegimpapatyamm çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?