Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim şimdi bize bu ay neler yaptın nasıl Hamiş oldun bize anlatirmisin . Ilac kullandım mi catlatma iğnesi yapıldı mi ne zamanlar ilişkiye girdin hepsini anlat bizde değerlendirelim canım olur mu
Tabiki anltrm. bu formlarda coja zamanım gecti pozitif sonuclar umudum oldu 4 ay önce 7 haftalk kürtaj olmak zorunda kalmstm canım.o zaman ignesiz sadece klomenle hamile kalmstm.4 ay moladan sonra dr bu ay klomen ve ovitrelle deneyelm dedi.ayn 19 unda igne oldum.36 saat sonradan baslayarak gun asırı iliski oldu canım.16.gun idrar testinde silik cizgi yi gordum.17.gun beta hcg 160 dı sukurler olsun.darısı tum isteyenlere olsun ins canım

Yumurtanın kaç mm di canim

Solda yumurtam yoktu sagda 2 tane 19-20 ml
Benimde geçen ay sağda ve Solda 1 er tane 20 mm di yumurtam. 6. Klomen tedavisine başladık. Yumurtalar da çok iyi gelişiyor rahim filmi de temiz ama neden olmuyor anlamadım ben

Benimde geçen ay sağda ve Solda 1 er tane 20 mm di yumurtam. 6. Klomen tedavisine başladık. Yumurtalar da çok iyi gelişiyor rahim filmi de temiz ama neden olmuyor anlamadım ben
Canım rahat olmak cok fazla beklentye grmemek önemli.ama beklentye grmemek olmuyo tabi kendimden biliyorum.bi arkadasmda 3 ay klomen catlatma ignesi tedavisi uyguladı ama hamile kalamadı.tam umutsuzluga dustu tedaviyi braktı o ay hamile kaldı smdi 9 haftalık hamile.ins sanada nasip olur

günaydın geleceğin anneleri :) bugün pazar pek kimsecikler olmaz ama iyiki varsınız hergün buraya girmeden günü bitirmiyorum insan yalnız olmadığını burada anlıyor çoğumuz kimseye anlatamadığımız özel bilgilerimizi burada paylaşıyoruz 9 aydır her ay yeniden umut etmeyi sizden öğrendim her duamda sizleri de hatırlıyorum allahım hepimize anne olma duygusunu yaşatır inşallah iyi ki varsınız görmediğim tanımadığım arkadaşlarım :) içimden birden bunları yazmak geldi nedense adet olmama 3 ,4 gün var bu mutlu günlerimin tadını çıkarıyorum galiba

Ne güzel temenniler de bulunmuşsun :) İnşallah dediğin gibi tez zamanda hepimize nasip olur! Benim de 14ünde adet günüm, nerdeyse hergün test yapıyorum daha erken olduğunu bile bile :/

Merhabalarr ben de buraya bakmadan edemez oldum inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere

Gelmişken sizlere de sorayım, bu ay iğne olmadım gittiğimde çatlamıştı yumurtam ve bana progestan kullan demedi bu sefer acaba unuttu mu? Her ay 10 gün kullanıyordum. Sizler kullanıyor musunuz ve kaç mg kullanıyorsunuz?

Kızlar ikilemdeyim şöyle ki yazdan bu yana tam beş kilo aldım acaba bu kiloyu mayısa kadar verip öyle mi hamile kalsam ki o ay tutturmak lazim erkek bebis için yoksa temmuza kalacak bu ay denesemmi yine o kadar emek boşa gitmesin yalniz bu ay cin takvimine gore kiz bioritime gore oğlana yatkın mayısta ikiside tutuyor rus takvimi nerdeyse hepsine kız diyo kafayı yicem bi akil verin bana yaaa

Canım afedersin ama bu sayfada senin derdinden kimse yok çoğu hamile kalmak istiyo olsunda bitane olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyoruz yeterki Olsunn diyoruzz..

Ne güzel temenniler de bulunmuşsun :) İnşallah dediğin gibi tez zamanda hepimize nasip olur! Benim de 14ünde adet günüm, nerdeyse hergün test yapıyorum daha erken olduğunu bile bile :/
Benim de 13 u ben henüz hiç test yapmadım erken olup negatif çıkınca insan acaba erken diye mi böyle çıktı diye yine ikilemde kalıyor sanki hiç çift çizgiyi goremicem gibi geliyor her ay negatif görmekten alıştım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…