Tabiki anltrm. bu formlarda coja zamanım gecti pozitif sonuclar umudum olduCanim şimdi bize bu ay neler yaptın nasıl Hamiş oldun bize anlatirmisin . Ilac kullandım mi catlatma iğnesi yapıldı mi ne zamanlar ilişkiye girdin hepsini anlat bizde değerlendirelim canım olur mu
Yumurtanın kaç mm di canimTabiki anltrm. bu formlarda coja zamanım gecti pozitif sonuclar umudum oldu4 ay önce 7 haftalk kürtaj olmak zorunda kalmstm canım.o zaman ignesiz sadece klomenle hamile kalmstm.4 ay moladan sonra dr bu ay klomen ve ovitrelle deneyelm dedi.ayn 19 unda igne oldum.36 saat sonradan baslayarak gun asırı iliski oldu canım.16.gun idrar testinde silik cizgi yi gordum.17.gun beta hcg 160 dı sukurler olsun.darısı tum isteyenlere olsun ins canım
Solda yumurtam yoktu sagda 2 tane 19-20 mlYumurtanın kaç mm di canim
Benimde geçen ay sağda ve Solda 1 er tane 20 mm di yumurtam. 6. Klomen tedavisine başladık. Yumurtalar da çok iyi gelişiyor rahim filmi de temiz ama neden olmuyor anlamadım benSolda yumurtam yoktu sagda 2 tane 19-20 ml
Canım rahat olmak cok fazla beklentye grmemek önemli.ama beklentye grmemek olmuyo tabi kendimden biliyorum.bi arkadasmda 3 ay klomen catlatma ignesi tedavisi uyguladı ama hamile kalamadı.tam umutsuzluga dustu tedaviyi braktı o ay hamile kaldı smdi 9 haftalık hamile.ins sanada nasip olurBenimde geçen ay sağda ve Solda 1 er tane 20 mm di yumurtam. 6. Klomen tedavisine başladık. Yumurtalar da çok iyi gelişiyor rahim filmi de temiz ama neden olmuyor anlamadım ben
Senden bi haber alamadım bi gelişme varmı?Canim umudunu yitirme 17. Gunde pozitifi gormus deniz,en erken cumartesi belli olur varmi yokmu 12. Gunumuz bugun moralini bozma
Yok canım hic test yapmadim daha olmayacagina eminim canim 11. Gun idrarda baktim olsa cikardi silik cizgi adetimi bekliyorum sen adet oldunmuSenden bi haber alamadım bi gelişme varmı?
Canim hic test yaptinmi insallah olmazsin :)benimde bugun adet günümdü olmadım inşallah olmam bebiş vardır :)
Yok canım daha olmadım , dün beta 1,1 çıktıYok canım hic test yapmadim daha olmayacagina eminim canim 11. Gun idrarda baktim olsa cikardi silik cizgi adetimi bekliyorum sen adet oldunmu
Test yapsana canım:)benimde bugun adet günümdü olmadım inşallah olmam bebiş vardır :)
Çin takvimi benim ilk gebeliğimde tutmuştu. İkincisiyle ilgili hiç birşey hatırlamıyorum ama...Yahu su cin takvimi ile bioritimi tutturup cinsiyeti ayarlayan var mi acaba cokbmerak ediyorum
günaydın geleceğin anneleri :) bugün pazar pek kimsecikler olmaz ama iyiki varsınız hergün buraya girmeden günü bitirmiyorum insan yalnız olmadığını burada anlıyor çoğumuz kimseye anlatamadığımız özel bilgilerimizi burada paylaşıyoruz 9 aydır her ay yeniden umut etmeyi sizden öğrendim her duamda sizleri de hatırlıyorum allahım hepimize anne olma duygusunu yaşatır inşallah iyi ki varsınız görmediğim tanımadığım arkadaşlarım :) içimden birden bunları yazmak geldi nedense adet olmama 3 ,4 gün var bu mutlu günlerimin tadını çıkarıyorum galiba
Canım afedersin ama bu sayfada senin derdinden kimse yok çoğu hamile kalmak istiyo olsunda bitane olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyoruz yeterki Olsunn diyoruzz..Kızlar ikilemdeyim şöyle ki yazdan bu yana tam beş kilo aldım acaba bu kiloyu mayısa kadar verip öyle mi hamile kalsam ki o ay tutturmak lazim erkek bebis için yoksa temmuza kalacak bu ay denesemmi yine o kadar emek boşa gitmesin yalniz bu ay cin takvimine gore kiz bioritime gore oğlana yatkın mayısta ikiside tutuyor rus takvimi nerdeyse hepsine kız diyo kafayı yicem bi akil verin bana yaaa
Benim de 13 u ben henüz hiç test yapmadım erken olup negatif çıkınca insan acaba erken diye mi böyle çıktı diye yine ikilemde kalıyor sanki hiç çift çizgiyi goremicem gibi geliyor her ay negatif görmekten alıştım galibaNe güzel temenniler de bulunmuşsun :) İnşallah dediğin gibi tez zamanda hepimize nasip olur! Benim de 14ünde adet günüm, nerdeyse hergün test yapıyorum daha erken olduğunu bile bile :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?