Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ah canıımm.. Üzüldüümmm ( Allah inşallah tekrar nasip eder en kısa zamandaaa.... Çok zor olmuştur.. Allah yaşatmasın bir dahaaa.. hep güzel haberler alalıımmm
Çok zordu gerçekten çünkü neredeyse imkansız dedikleri dönemde mucize gibi gelmişti hayatımın en mutlu günüydü ama 1 ay sonra rüya bitti malesef saol canm Allah kimseye yaşatmasın eğer gitmeseydi 17 şubatta doğum yapıcaktım o yüzden bu ayı hemen atlamak istiyorum bir arkadaşımla aynı dönemde hamile kaldık o şimdi gün sayıyor..

Ahh neyse canm inşallah kardeşi gelir bu ay sağlıkla

Ay canım yaaa.. İnşallah.. İnşallahh!! Nasipten öte yok ama üzülmemek elde mi.. Allah acını unuttursun.. en kısa zamanda mucizeni versin, sevindirsin seni tekrar canıımm

bir gün bende burdan hamile olduğumu yazabilecek miyim diyordum inanamıyorum inşallah allah tamamına erdirir kese oluşur
canım çok sevindim ya bak dün üzüntün zirvedeydi bugün mutluluğun rabbimin hikmeti ne olacağı hiç belli olmuyo inşallah keseyide görürsün çok sevindim ya

kızlar bende yarın için randevu aldım doktordan bana genetik tahlilleriniz bide adetliyken gel demişti tahliller bugün çıkmış adetiminde 3.günü tam denk geldi bu ay pek düzenli adet olmadım 15 gün öncede 3 gün leke gibi olmuştum ben o tarihi belirlemiştim düşükten sonra ama 9 unda tekrar oldum bu iyi gidiyo normal düzeyde yarın başka hastaneden sonuçları alıp ordaki genetikçiye göstericem ordanda kendi doktoruma geçicem ben önümüzdeki aya hazırlanırken sonuçların çıkması adet zamanım denk geldi bana yine heyecan bastı bakalım doktor ne diyecek sonuçlara inş herşey güzel gider hepimiz için :)

İnşallah canıımm İnşallah her şey güzel çıkar, bu ay bebişine kavuşursun Allah bundan sonra hep mutluluk yaşatsın

Ayy ne güzel hamişlerimiz artıyor giderek. Çok sevindim canım. Ins anın umutsuzluğa düştüğü anlarda böyle bir haber alması büyük mutluluk. Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inş.

Bu ay nasıl bir tedavi uygulanmıştır sana. Neler yaptın sende anlatirmisin. Bende tüm hamisler e bunu soruyorum bizlere de yol gösterici olur belki die.

Tekrar tebrik ediyorum cnm.

Ne bileyim ya, kanda baktirip da negatif sonuc alirsam sanki daha cok uzulurum gibi geliyor :/ cumartesi gunune kadar sabredeyim bakalim bi, olmadi kan testi. Beklemek cok zor yaa, Allah aratmasin isteyen herkese tez zamanda gonlundekini nasip etsin!
canım merhaba ben de 26 ocakta çatlatma oldum dün yaptım aynı testten negatif çıktı kanda baktırmadım. kanamam da gelmedi haftaya salıya kadar bekleyeceğim kasık ağrım var şuan için böyle. sakın üzülme, gerçi ben de dün çok üzüldüm ama hayırlısı hala umudum var kanamam gelmediği için

Canim iltihap icjn ne kullandım sen. Bide dr mu söyledi iltihap oldugunu.

Aminn. Ins gelir kızlarımız a bir kardes ☺

Kendiniz mi alıp içtiniz canm ben de iltihaptan şüpheleniyorum ama
Tekrar hayırlı olsun inşallah
yok canım dr verdi 4 tanesini eşin bir gecede içecek diğer 16 sını sabah akşam 8 gün kullandım ovülasyon günümden bir gün sonra bitti hatta

amin canım öğrenince o kadar ağladık ki eşimle herkese dua ettim o an allah tamamına erdirir inşallah herkese tattırır bu mutluluğu

amin canım son adet 17 ocaktı 24 ünde mi görürüm inşallah insan keseyi ve kalp atışını duymadan inanamıyor tam anlamıyla sevinemiyor

canım çok sevindim ya bak dün üzüntün zirvedeydi bugün mutluluğun rabbimin hikmeti ne olacağı hiç belli olmuyo inşallah keseyide görürsün çok sevindim ya
aynen canım bizde öyle dedik eşimle dün üzüntüden bişey bile yemedik bugünde mutluluktan yiyemiyoruz :) allahım inşallah tamamına erdirir hepimizin kucağını bu yıl bebişlerle doldurur aminnn

amin canım öğrenince o kadar ağladık ki eşimle herkese dua ettim o an allah tamamına erdirir inşallah herkese tattırır bu mutluluğu
İnşallah canım yaa, amiinnn...!!

amin canım son adet 17 ocaktı 24 ünde mi görürüm inşallah insan keseyi ve kalp atışını duymadan inanamıyor tam anlamıyla sevinemiyor
Tam 5 hafta dolunca görülmesi gerekiyormuş, ama önce görenler de varmış. Yani dediğin gibi 24 ocakta görülmesi lazım, Allah'ın izniyle inşallah.. Onunla devam edeceksen, daha önce gittiğin doktora sorabilirsin canım.

Bana adet ağrısı gibi ağrı vuruyor arada, endişeliyim yaa.. İnsan inanamıyor kalbini bir duysaydık.. dış gebelikte falan da ağrı olurmuş, Allah korusun.. Sağlıklı olsun inşallah :/

teşekkür ederim canım ben 2 kere klomen kullandım yumurtalarım aşırı büyüdü 29 felandı daha çatlama günü gelmeden o yüzden sonra bıraktım dedim sorun yoksa neden kullanayım 28 günde bir adet oluyorum 10 12 14 16. günler ilişki oldu her ay gününü tutturuyorduk hatta ovulasyon testi kullanıyordum ama rabbim bu ay nasip etti çok şükür hep okuyordum ümidi kestiğim ay oldu diye bende yaşadım gerçekten bir daha ki ay memlekete izne gidince tüp filmi çektircektim onu bekliyordum çok şükür gerek kalmadı inşallah allah tamamına erdirir hepimize nasip eder

Canim iltihap icjn ne kullandım sen. Bide dr mu söyledi iltihap oldugunu.
hapın ismini hatırlamıyorum canım ya burda dr lar okadar kötü ki ben dedim adama iltihap yine başladı galiba akıntım var idrar yaparken yanma var adam bakmadan ilacı yazdı doğu da hastane şansın biraz kötü özel olmasına rağmen çok kötü ondan da sıkıntı yapıyordum çaresiz kalmıştım çok şükür kendiliğinden oldu hapın ismini bulabilirsem yazarım canım

Aminn. Ins gelir kızlarımız a bir kardes ☺
Benim bebeğimin cinsiyeti belli değildi canım 8 haftalık olması gerekirken gelişmemişti bebişim aminn inşallah kardeşlerini yollar Allah'ım

yok canım dr verdi 4 tanesini eşin bir gecede içecek diğer 16 sını sabah akşam 8 gün kullandım ovülasyon günümden bir gün sonra bitti hatta
Aşılamadan önce ben de sorayım doktora canm saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…