yok canım yerleşme zamanları alt karında ağrı oluyormuş arkadaşım dedi bugün onunda öyleydi benden yine hafif kahverengi leke geldi çok azıcık test yapmasam bende adet olucam derdim karın ağrısı sivilce hepsi oldu çünkü inşallah allahın izniyle birşey olmaz güzel düşünelim allah korur canımİnşallah canım yaa, amiinnn...!!
Tam 5 hafta dolunca görülmesi gerekiyormuş, ama önce görenler de varmış. Yani dediğin gibi 24 ocakta görülmesi lazım, Allah'ın izniyle inşallah.. Onunla devam edeceksen, daha önce gittiğin doktora sorabilirsin canım.
Bana adet ağrısı gibi ağrı vuruyor arada, endişeliyim yaa.. İnsan inanamıyor kalbini bir duysaydık.. dış gebelikte falan da ağrı olurmuş, Allah korusun.. Sağlıklı olsun inşallah :/
İnşallah canım.. Çok saol.. Bu akşam yine hcg baktırıcam. İnşallah değerim güzel artmıştır..yok canım yerleşme zamanları alt karında ağrı oluyormuş arkadaşım dedi bugün onunda öyleydi benden yine hafif kahverengi leke geldi çok azıcık test yapmasam bende adet olucam derdim karın ağrısı sivilce hepsi oldu çünkü inşallah allahın izniyle birşey olmaz güzel düşünelim allah korur canım
Hayırlısı olsun canm inşallah kavuşuruz bebeklerimize artıkkızlar bende yarın için randevu aldım doktordan bana genetik tahlilleriniz bide adetliyken gel demişti tahliller bugün çıkmış adetiminde 3.günü tam denk geldi bu ay pek düzenli adet olmadım 15 gün öncede 3 gün leke gibi olmuştum ben o tarihi belirlemiştim düşükten sonra ama 9 unda tekrar oldum bu iyi gidiyo normal düzeyde yarın başka hastaneden sonuçları alıp ordaki genetikçiye göstericem ordanda kendi doktoruma geçicem ben önümüzdeki aya hazırlanırken sonuçların çıkması adet zamanım denk geldi bana yine heyecan bastı bakalım doktor ne diyecek sonuçlara inş herşey güzel gider hepimiz için :)
teşekkür ederim canım ben 2 kere klomen kullandım yumurtalarım aşırı büyüdü 29 felandı daha çatlama günü gelmeden o yüzden sonra bıraktım dedim sorun yoksa neden kullanayım 28 günde bir adet oluyorum 10 12 14 16. günler ilişki oldu her ay gününü tutturuyorduk hatta ovulasyon testi kullanıyordum ama rabbim bu ay nasip etti çok şükür hep okuyordum ümidi kestiğim ay oldu diye bende yaşadım gerçekten bir daha ki ay memlekete izne gidince tüp filmi çektircektim onu bekliyordum çok şükür gerek kalmadı inşallah allah tamamına erdirir hepimize nasip eder
canım merhaba ben de 26 ocakta çatlatma oldum dün yaptım aynı testten negatif çıktı kanda baktırmadım. kanamam da gelmedi haftaya salıya kadar bekleyeceğim kasık ağrım var şuan için böyle. sakın üzülme, gerçi ben de dün çok üzüldüm ama hayırlısı hala umudum var kanamam gelmediği için
Anladım canım yok önemli değil bulamazsam eğer ismini. Ben de bu ay Dr a kendi akıntım dan bahsettim. Yumurtlamadan sonra Yeşilimsi oluyor dedim. Iltihap olabilir mi diye sordum. O da sürekli Yeşilimsi bir akinti oluyorsa iltihap olabilir dedi. Ama benim sadece ovulasyon dan sonra oluyo. Onun bı onemin olmadigini soyledi. Akinti nin rengi şekli dönem dönem değişir dedi.hapın ismini hatırlamıyorum canım ya burda dr lar okadar kötü ki ben dedim adama iltihap yine başladı galiba akıntım var idrar yaparken yanma var adam bakmadan ilacı yazdı doğu da hastane şansın biraz kötü özel olmasına rağmen çok kötü ondan da sıkıntı yapıyordum çaresiz kalmıştım çok şükür kendiliğinden oldu hapın ismini bulabilirsem yazarım canım
Canimcim cok sevindim, hayirli olsun. Darisi tum isteyenlere ins saglikla kucagina almak da nasip olsun ins!günaydın arkadaşlarım çok garip bişey oldu yarın adet tarihim bu sabah test yaptım ikincisi silik çıktı dün az lekelenmem gelmişti hatırlıyorsanız çok kötü olmuştum şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum hastanenin açılma vaktini bekliyorum ama bu heyecanımı bile anlatamam size hamile kalan arkadaşlarım anlar beni kızlar belki de sizlerin duaları kabul olmuştur allah hepinizden razı olsun gerçi henüz hiç birşey belli değil dualarıınızı eksik etmeyin olur mu allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dün anne olabilecek miyim acaba demiştim bugün böyle bir olay yaşadım ellerim bile titriyor şu an gelince hemen yazarım eşim işten geliyor şimdi sırf test yaptırmak beraber haberi almak için bugün dünyanın en mutlu insanı biz oluruz eğer çıkarsa heyecandan biraz fazla uzattım galiba iyi ki varsınız
amin hayırlısı canım,benim doktorumda araştırmaya yönlendirdi orda yaptırdık evet bir düşükte yapmıyorlarmış benim 2 düşüğüm olduğu için bide evleneli 2buçuk yıl olduğu için yaptılar ama testlerin hepsinimi değilmi bilmiyorum yarın öğrenicem tam net,senin 3 tanesi ne testiydiHayırlısı olsun canm inşallah kavuşuruz bebeklerimize artıkgenetik testlerini nerde yaptırdın peki? Ben de araştırma hastanesine gittim de 3 tanesini yapıyolarmış sadece onları yaptırdım sorun çıkmadı ama hala diğerlerini yaptırcak biryer bulamadım birkaç doktora sordum ilk düşükte gerek bile yok ama bu yaptırdıkların en önemlileri zaten sorun yokmuş birşey yoktur dedi kaldım öyle..
inşallah canım bende cumartesi baktırırım tekrar inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririzİnşallah canım.. Çok saol.. Bu akşam yine hcg baktırıcam. İnşallah değerim güzel artmıştır..
amin ben ilk defa tadacağım inşallah allahım herkese annelik duygusunu tattırsınAnladım canım. Bende ilaç kullanmadım 1 kaç ay ovulasyon testi kullanmıştım. Yapmadigimiz şey kalmadi hayırlısı Allahdan ne diyelim. Elden gelen bir şey yok. Allah hiç olmayanlara tattirsin annelik duygusunu sonra da çocuklarımıza bir kardes nasip etsin.
inşallah canım teşekkür ederim darısı sizlere inşallah allah tamamına erdirirCanimcim cok sevindim, hayirli olsun. Darisi tum isteyenlere ins saglikla kucagina almak da nasip olsun ins!
Canım benim de 1 düşüğüm var ama kendi doktorum yönlendirdi 3 düşüğüm var de dediamin hayırlısı canım,benim doktorumda araştırmaya yönlendirdi orda yaptırdık evet bir düşükte yapmıyorlarmış benim 2 düşüğüm olduğu için bide evleneli 2buçuk yıl olduğu için yaptılar ama testlerin hepsinimi değilmi bilmiyorum yarın öğrenicem tam net,senin 3 tanesi ne testiydi
Naptn canın beta hcg yi tekrarladn mı.sennle aynı dönemde hamile kaldk sanrmİnşallah canım.. Çok saol.. Bu akşam yine hcg baktırıcam. İnşallah değerim güzel artmıştır..
Canım bende 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm.fakültede test yaptrdm x5 faktör eksikliği tanısıyla ptz,plt alt dallarna bakldı.normal cktı.smdi tekrar hamileym coraspin basladı doktorum yne deCanım benim de 1 düşüğüm var ama kendi doktorum yönlendirdi 3 düşüğüm var de dediben de 2.5 yıllık evliyim, öyle söyledim yaptılar ama eskisi gibi hepsini yapmıyoruz dediler ne alakaysa..
Bana faktör II, faktör V leiden ve MTHFR C677T yapıldı bunlar da normal çıktı. Ama yine de tekrar hamile kaldığımda önlem olarak kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi doktorum.
Yarın sonuçlarını yazar mısın lütfen başka hangi testler var bakayım ben de
Sen nerde baktırdın canm test isimleri mi bu ptz, plt falan?Canım bende 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm.fakültede test yaptrdm x5 faktör eksikliği tanısıyla ptz,plt alt dallarna bakldı.normal cktı.smdi tekrar hamileym coraspin basladı doktorum yne de
Sagol canım.darısı sana ins.evet test isimleri.antalya akdeniz üni.tıp fakultesnde yaptrdmSen nerde baktırdın canm test isimleri mi bu ptz, plt falan?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn canım saolasınSagol canım.darısı sana ins.evet test isimleri.antalya akdeniz üni.tıp fakultesnde yaptrdm
Tamam canım yazarım inşallah. Bakalım doktorum bana neler diyecek :-/Canım benim de 1 düşüğüm var ama kendi doktorum yönlendirdi 3 düşüğüm var de dediben de 2.5 yıllık evliyim, öyle söyledim yaptılar ama eskisi gibi hepsini yapmıyoruz dediler ne alakaysa..
Bana faktör II, faktör V leiden ve MTHFR C677T yapıldı bunlar da normal çıktı. Ama yine de tekrar hamile kaldığımda önlem olarak kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi doktorum.
Yarın sonuçlarını yazar mısın lütfen başka hangi testler var bakayım ben de
Canım sen de benim gibi biyolog musun yoksa dendrobiumdan tahmin etmeye çalıştım ama...Canim benim cok tesekkur ederim :) ya uzulmemeye calisiyorum ama esim de cok istiyo, onun istekli hallerini gorunce kiyamiyorum, uzuluyorum ister istemez. Benden 3 gun once vurunmussun sen de. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Gonul isterki bu ay olsun ama olmadi sonraki aylara umut baglicaz :)
İnşallah güzel haberlerle dönersin canmTamam canım yazarım inşallah. Bakalım doktorum bana neler diyecek :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?