Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
yok canım yerleşme zamanları alt karında ağrı oluyormuş arkadaşım dedi bugün onunda öyleydi benden yine hafif kahverengi leke geldi çok azıcık test yapmasam bende adet olucam derdim karın ağrısı sivilce hepsi oldu çünkü inşallah allahın izniyle birşey olmaz güzel düşünelim allah korur canım

İnşallah canım.. Çok saol.. Bu akşam yine hcg baktırıcam. İnşallah değerim güzel artmıştır..

Hayırlısı olsun canm inşallah kavuşuruz bebeklerimize artık genetik testlerini nerde yaptırdın peki? Ben de araştırma hastanesine gittim de 3 tanesini yapıyolarmış sadece onları yaptırdım sorun çıkmadı ama hala diğerlerini yaptırcak biryer bulamadım birkaç doktora sordum ilk düşükte gerek bile yok ama bu yaptırdıkların en önemlileri zaten sorun yokmuş birşey yoktur dedi kaldım öyle..

Anladım canım. Bende ilaç kullanmadım 1 kaç ay ovulasyon testi kullanmıştım. Yapmadigimiz şey kalmadi hayırlısı Allahdan ne diyelim. Elden gelen bir şey yok. Allah hiç olmayanlara tattirsin annelik duygusunu sonra da çocuklarımıza bir kardes nasip etsin.

Canim benim cok tesekkur ederim :) ya uzulmemeye calisiyorum ama esim de cok istiyo, onun istekli hallerini gorunce kiyamiyorum, uzuluyorum ister istemez. Benden 3 gun once vurunmussun sen de. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Gonul isterki bu ay olsun ama olmadi sonraki aylara umut baglicaz :)

Anladım canım yok önemli değil bulamazsam eğer ismini. Ben de bu ay Dr a kendi akıntım dan bahsettim. Yumurtlamadan sonra Yeşilimsi oluyor dedim. Iltihap olabilir mi diye sordum. O da sürekli Yeşilimsi bir akinti oluyorsa iltihap olabilir dedi. Ama benim sadece ovulasyon dan sonra oluyo. Onun bı onemin olmadigini soyledi. Akinti nin rengi şekli dönem dönem değişir dedi.

Zaten.bende de idrar yaparken yanma falan yoktu. O yüzden üstünde durmadım.

Canimcim cok sevindim, hayirli olsun. Darisi tum isteyenlere ins saglikla kucagina almak da nasip olsun ins!

amin hayırlısı canım,benim doktorumda araştırmaya yönlendirdi orda yaptırdık evet bir düşükte yapmıyorlarmış benim 2 düşüğüm olduğu için bide evleneli 2buçuk yıl olduğu için yaptılar ama testlerin hepsinimi değilmi bilmiyorum yarın öğrenicem tam net,senin 3 tanesi ne testiydi

amin ben ilk defa tadacağım inşallah allahım herkese annelik duygusunu tattırsın

Canım benim de 1 düşüğüm var ama kendi doktorum yönlendirdi 3 düşüğüm var de dedi ben de 2.5 yıllık evliyim, öyle söyledim yaptılar ama eskisi gibi hepsini yapmıyoruz dediler ne alakaysa..
Bana faktör II, faktör V leiden ve MTHFR C677T yapıldı bunlar da normal çıktı. Ama yine de tekrar hamile kaldığımda önlem olarak kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi doktorum.
Yarın sonuçlarını yazar mısın lütfen başka hangi testler var bakayım ben de

İnşallah canım.. Çok saol.. Bu akşam yine hcg baktırıcam. İnşallah değerim güzel artmıştır..
Naptn canın beta hcg yi tekrarladn mı.sennle aynı dönemde hamile kaldk sanrm ben de nasipse cumartesi gtcem keseyi görmek icin.ins.hersey yolunda gder ikimiz icnde.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.tez zamanda üst üste duyalım hamilelik haberlerini

Canım bende 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm.fakültede test yaptrdm x5 faktör eksikliği tanısıyla ptz,plt alt dallarna bakldı.normal cktı.smdi tekrar hamileym coraspin basladı doktorum yne de

Canım bende 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm.fakültede test yaptrdm x5 faktör eksikliği tanısıyla ptz,plt alt dallarna bakldı.normal cktı.smdi tekrar hamileym coraspin basladı doktorum yne de
Sen nerde baktırdın canm test isimleri mi bu ptz, plt falan?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tamam canım yazarım inşallah. Bakalım doktorum bana neler diyecek :-/

Canım sen de benim gibi biyolog musun yoksa dendrobiumdan tahmin etmeye çalıştım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…