Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba canım akıntı iltihap için soğan kürünü denedin mi

Günaydın kızlaarr
Herkese mutlu günler, mutlu haftasonları..

Hcg'ye tekrar baktırdım dün akşam. 4 hafta + 2 günlükken 1887 çıkmıştı. Ama doktor görememişti keseyi. Aslında 1500'den sonra görülür diyorlar. Bu beni endişelendirdi biraz :/ Yine de çok küçük diye görememiş olabiliriz demişti doktor. Dün akşam yani o testten 4 gün sonra test yaptırdım. Normal şartlarda gün aşırı 2 katına çıkması gerekiyormuş. Yani 4 günde 4 katına çıkmalıymış, öyle biliyorum. Benimki 5,5 katına çıkmış. 4+6 günlükken 10422 çıktı. Yükselmesi çok iyi di mi Ama çok yükselmesi de kötü mü acabaa? Doktora mesaj atıcam bugün değeri. Böyle yükseliyorsa, bir sorun da yoktur umarıımm

inşallah canım bende cumartesi baktırırım tekrar inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz
İnşallah canıımm.. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleriii Hamileliğimiz de sağlıkla, kolaycacık geçsin inşallahh

Evet canım hcg tekrarladım. Yukarıya da yazdım. En son baktırdığımdan sonra 5,5 kat artmış 10422. Umarım her şey yolundadıırr İkiz bile olabilir mi diye aklımdan geçmiyor değil ama her şey kısmet :)) Bir tane sağlıkla olsun daa
Canım senin son adet tarihin ne zamandı? Benim 9 Ocak. Gerçekten de aynı zamanlarda hamile kalmışız. Netten bakmıştım benim doğum tarihime de 15.10.2015 diyor :)) Aslında cumartesi gitsem benim de görünmesi lazım. Hatta doktor yarın gelsen görürdük muhtemelen demişti. Eşime dedim başka doktora gideyim, cumartesi baktırayım. Takıntı yapıyorsun, Salı günü öğrenicez stres yapma lütfen dedi..
İnşallah yolunda gider her şey canıımm Sen bebğini görürsün cumartesi inşallah, sonra ben.. onelife da var :)) İnşallah burdaki isteyen herkes de bu mutlu haberi eeenn kısa zamanda alıırr

Günaydın arkadaşlarr güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah

Canımm çok sevindim değerin çok güzel artmış maşallah bir an önce salı gelsin de gör bebişini inşallah

Günaydın arkadaşlarr güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Canımm çok sevindim değerin çok güzel artmış maşallah bir an önce salı gelsin de gör bebişini inşallah
Günaydın canıımm Çok teşekkür ederim.. Umarım her şey yolunda gider.. Sizin bebişler de peşimizden hemmeenn gelsinler inşallahh

Bence değerin çok güzel. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum hatta ikiz bile olabilir canım. Ye huuuuu

Kızlar dr dan geliyorum. Solda 1 sağda 2 tane 18 mm 3 yumosum olmuş. Öğlen iğnemi vurunucam. Yarından sonra da 3 gün çalışma var bu son klomen tedavisi. Dr 6 ay kadar ara verebileceğimizi soyledi. Bu süre zarfı içinde kendiliğinden de olabilir dedi.
Maliyeti de 500 hastane 350 400 kadar da iğneler tutuyo Muş.

Bende biraz ara vermeyi düşünüyorum bu da tutmazsa. Siz ne dersiniz?

Maliyeti dediğin aşılama mı canm? Ben yapabileceğim herşeyi yapıp beklemeye karar verdim canm 2 ay çatlatma denedik bu ay sadece klomen, önümüzdeki ay da aşılama denicem olmazsa duruma göre bakıcam belki son bir aşılama yaparım ve yaz sonuna kadar beklerim.

Bence değerin çok güzel. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum hatta ikiz bile olabilir canım. Ye huuuuu
Ay canım inşallaahh Değer güzel artıyorsa sorun olma ihtimali düşüktür di mii? Umarım öyledir.. Ay bir de ikizse Yeriz biz onları beee Oyyy!!

Canım bence de verebilirsin. Biraz rahatlamış olursun, o arada da bebişin sana sürpriz yapaaarr Ciiee!!
Çalışma ikonun da pek bi tatlı Yumurtaların da maşallahı varmış.. bu ay da biraz rahatla hatta.. Tam ara vermeden gelsin bebişin bu ay inşallah
Senin bu söylediğin fiyatlar aşılama fiyatları mı? İyi bence canım..

hayırlı cumalar kızlar
Hayırlı cumalar canımm

uzun zamandan sonra bende tekrar basladım 10 ay önce klomen ve catlatma ignesı sayesinde hamile kaldım ve cok sevindim ama ne yazıkkı bu hamilelik normal bir hamilelik degildi kimyasal gebelik olmuş ve hüsran düsük yasadım 3 aydır klomen kullanıyorum ve bu pazar catlatma ignesi olacgım yumurtalar klomen kullanmama ragmen cok buyumemiş dr sag da 1 solda 3 yumurta oldugunu soyledi hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum yıne

Çok geçmiş olsun, hayırlısı olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın.. Büyüklükleri ne kadar ki? Sayı olarak gayet iyi.. Sakın umutsuz olmaaa!! Olumlu düşünmek en güzel tedavi Allah sağlıkla nasip etsin inşallah bu ay..

Evet canım aşılama tedavisi nin maaliyeti
Yanlız dikkat et klomen kullandıktan sonra catlatma iğnesi vurunmazsan kiste dönüşebilir. Ben 1 kere ole denemisyim. Yaji dr catlatma ignesi vermemisti. O ay 30mm kist olmustu. Ve 2 ayda eridi kist. Kist erimeden de tekrar klomen baslsyamiyosun.ona dikkat et.
Dr um mu dedi sadece klomen kullan diye.

Çok tatlı dimi
iğnemi vurundum geldim şimdi de. Hayırlısı Allahdan bakalım inş dediğin gibi hu ay ara vermeden gelir bebisimiz.
Evet maaliyeti dediğim asilamaydi yazmayı unutmusum. Şaşkinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…