Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bugün reglime 5gun vardı da yanamadım betahcg yaptirdim1.20cikti çok aşırı üzüldüm

104 tü ilk baktırdığımda sonra 2 gün sonra kadındoğumcuya gittim 371 olmuştu ama bu labaratuardan labaratuara değişirmiş kan sonucu o nasıl bişeyse dr problem var demedi gülüm gebelik başladı haftaya cumaya da kese görmek için çağırdı inş görebiliriz

Canım eşimede banada yazmışsınya nasıl ya eşindemi klomen+çatlatma iğnesi oldu anlamadım?
bende bianda noluyo yahu falan oldum kafam karışmıştı bakalım benim eşimde bugün verdi sonucu yarın alıcaz çok merak ediyorum kızz niye umutların tükeniyo dur bi ya hem kırmızı kart görmeden umut bitmez kuşum sabırlı olllll

Canım korkacak bişi yk ben cekıldım bende cok korkyrdm ama korktgum gb olmdı nette cok arastrnca ınsan panık yapyr
Nebilim canım ya bazısı öyle bi yazmışki şöyle agrıdı böyle ağrıdı anestezi oldun mu sen canım birde özel hastanemiydi nekadar ödedin?

Yapmam gereken baska seyler varmi ilk denemede olumlu sonuc alanda var
Benimde ilk denemem bende senin gibi bekliyorum bat a 6 gün kaldı benimde. İnşallah ilk deneme de tutar bizimkilerde canım. Dediğim gibi günlerini iyi değerlendir ilişkiden sonra hemen kalkma yastik koy altına yat biraz sırt üstü gibi şeyler. Stres ten uzak dur en önemlisi :) Allah nasip eder inşallah. Biz elimizden geleni yapalım taktir Allahın...

İnsanın azcik belirtisi olur yahu. Ben kendimi çözemedim vallahi :) sen demiştin ya hani hissetmiyorum diye benimki de o hesap. Hic olacakmış gibi gelmiyor bana. Bakalım hayırlısı...

Insallah canim ya

Kizlar günaydın doktorum iğneden 10 gün sona test yap dedi bende dün gece yaptım 10. Gün ve test çok silik pozitif çıktı doğruluğu var mı pazar tekrarliyayim diyorum yok ignedeki HCG den dolayı çıkmış olabilir mi

Insallah canim bakalim 1 haftam var test için
canım moralini bozmak istemem ama iğnenin etkisidir o , doktor sana kan testi demiştir canım bence hiç riske atma 15.gün kan testi yaptır

İnsanın azcik belirtisi olur yahu. Ben kendimi çözemedim vallahi :) sen demiştin ya hani hissetmiyorum diye benimki de o hesap. Hic olacakmış gibi gelmiyor bana. Bakalım hayırlısı...
Canım olsada olmasada beklicen zaten stres yapma aklına bile getirmemeye çalış bak haftasonu geldi al kocanı çık gez

canım moralini bozmak istemem ama iğnenin etkisidir o , doktor sana kan testi demiştir canım bence hiç riske atma 15.gün kan testi yaptır
Yok zaten bilincindeyim iğneden olabileceği aklıma geldi doktor kan dedi zaten de yine de can durmuyor test yaptım artk bu kadar bekledim 15. Günü de beklerim böylesi daha zor

Yok zaten bilincindeyim iğneden olabileceği aklıma geldi doktor kan dedi zaten de yine de can durmuyor test yaptım artk bu kadar bekledim 15. Günü de beklerim böylesi daha zor
Seni çok iyi anlıyorum canım hepimiz aynı dertteyiz hemen sabredemeyip test yapıyoruz sanki çift çizgi hemen olucak gibi olmayıncada üzülüyoruz sabretmek gerekiyo sadece

Seni çok iyi anlıyorum canım hepimiz aynı dertteyiz hemen sabredemeyip test yapıyoruz sanki çift çizgi hemen olucak gibi olmayıncada üzülüyoruz sabretmek gerekiyo sadece
İşte bide ilk kullanmanın verdiği etki de var olduğu tuttumu diye
Maalesef Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin kucaklarımiz boş kalmasın sabır ve duâ sadece

İşte bide ilk kullanmanın verdiği etki de var olduğu tuttumu diye
Maalesef Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin kucaklarımiz boş kalmasın sabır ve duâ sadece
İnşallah Amin. Başta bir de tedavi falan olunca insan hamile kalicam sanıyor sonra bir araştırmaya başlıyorsun olay o kadar kolay değil. :) :) ilk seferde tutar inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…