Sabah ola hayrola aman dikkat et hareketlerine falan varsa şayet bebise bir şey olmasın.Çok şükür şimdilik bişey yok canım arada agrı girip geri geçiyo ama sanki sag kasıgım sola göre biraz şiş gibi belirgin geldi gözüme wc de acaba diyorumzaten yumurtam sagda oluştu çatladı ogünden beri sagda öksürürken falan bişey hissediyorum batmamı desem agrımı adlandıramıyorum canım
Ayyy sorma çok dikkat ediyorum agır bişey kaldırmıyorum canım sabah yapıcam da valla korkuyorum ya yine tek çizgi çıkarsa offSabah ola hayrola aman dikkat et hareketlerine falan varsa şayet bebise bir şey olmasın.sabah da testi yapar yapmaz sonucu paylaş mutlaka. Ay Allahım inşallah güzel haberler aliriz. Günler geçmiyor sanki.
Kötü düşünüp strese sokma kendini. Güzel düşünelim güzel olsun . ben evi bile öyle afaaki temizlemiyorum korkudan ne olur ne olmaz diye. Çok dikkat etmemiz lazim. Ben umut vermek istemiyorum sana ama sanki bir şeyler varmış gibi belirtin falan da var gününde de olmadı. Ay inşallah.Ayyy sorma çok dikkat ediyorum agır bişey kaldırmıyorum canım sabah yapıcam da valla korkuyorum ya yine tek çizgi çıkarsa offama bi yandan da heyecanlanıyorum hala olmadım diye
İnsallah vardir canim banada haber ver dr bana 5 nisanda yap dedi odrar testi bekliyorumCanım bende 16 martta oldum iğnemi bende bel agrısı yok sadece pazar gününden beri adet olucakmışım gibi kasıklarda agrı olup geçiyo ama özellikle sag kasığımı öksürürken falan daha çok hissediyorum batma denen şey galiba o , bakalım hayırlısı sabah test yapıcam
Ayy canım agzından bal damlıyo inşallah yaaKötü düşünüp strese sokma kendini. Güzel düşünelim güzel olsun . ben evi bile öyle afaaki temizlemiyorum korkudan ne olur ne olmaz diye. Çok dikkat etmemiz lazim. Ben umut vermek istemiyorum sana ama sanki bir şeyler varmış gibi belirtin falan da var gününde de olmadı. Ay inşallah.
Sabah olumluda olsa olumsuzda sonucu yazıcam canım inşallah güzel haber veririm hayırlısı bakalımİnsallah vardir canim banada haber ver dr bana 5 nisanda yap dedi odrar testi bekliyorum
İnşallah canım :) sabırsızlıkla bekliyorum. Bana da umut olursun belki.Sabah olumluda olsa olumsuzda sonucu yazıcam canım inşallah güzel haber veririm hayırlısı bakalım
Dur kız çok heyecan yapıyosun valla sabah olmazİnşallah canım :) sabırsızlıkla bekliyorum. Bana da umut olursun belki.
Olur olur surda ne kaldı sabahaDur kız çok heyecan yapıyosun valla sabah olmaz
Umarım kırmızılar durup durup 1 nisanda gelip cee eeee yapmazlar ayy çok uyuz olurum banane o testte çift çizgiyi sabah görüp sevinç çığlıklarıyla burda paylaşmak istiyorum ayyyyy inşallahhhhhhOlur olur surda ne kaldı sabahasen bana bakma ben hep böyleyim yani sadece bu konuda bekle bekle psikolojik bozuldu sanırım
Ay şaka gibiUmarım kırmızılar durup durup 1 nisanda gelip cee eeee yapmazlar ayy çok uyuz olurum banane o testte çift çizgiyi sabah görüp sevinç çığlıklarıyla burda paylaşmak istiyorum ayyyyy inşallahhhhhh
Malzemeleri hazırladım banyoya sabah yapıp yazarım şimdi uyuyayım geç olduAy şaka gibigelmesinler mümkünse şöyle bir 9 ay kadar. Hadi bakalım inşallah
İyi geceler canım hayırlı haberlerle güne başlarız inşallah.Malzemeleri hazırladım banyoya sabah yapıp yazarım şimdi uyuyayım geç oldudediğin gibi sabah ola hayrola canım görüşürüz iyi geceler
İnşallahhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhİyi geceler canım hayırlı haberlerle güne başlarız inşallah.
Of. Canım ya çok üzüldüm.Bi heveslenmeninde sonuna geldik,,buraya kadarmış,, geldi kırmızılarbu saatte sancıyla uyandım ve finish sabah test yapmama fırsat vermedi sağolsun nedim ki hayırlısı olsun...
Canim dr ilk onu yapio zaten benim 5. AyimArkadaşlar ben 11 nisan için randevu aldım doktora gidip direk yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem siz böyle mi yaptınız doktor mu yönlendirdi?
ben 1.5 yıldır bekliyorum hsg çekildim yeni atık zaman kaybetmek istemiyorum bazen doktoru yönlendirmek lazım zamanın bizim kadar önemini anlayamazlar..
canım ben karataş hastanesinden ümran hnm a aldım randevu sen osman çelik e gidiyordun galiba,yumurta takibi ve iğne de mi 5.ayın ,ben hsg den sonra ilk defa başlıcam bakalımCanim dr ilk onu yapio zaten benim 5. Ayim
Öyle canım elden bişey gelmez üzülmek çare de olmuyo hayırlısı olsun Rabbim büyük olur bigün elbet, benden geçti bari senin güzel haberini alırız inşallah canımOf. Canım ya çok üzüldüm.Allah büyüktür vardır bunda da bir hayir. Zamani gelmemiş demek ki ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?