Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sabah ola hayrola aman dikkat et hareketlerine falan varsa şayet bebise bir şey olmasın. sabah da testi yapar yapmaz sonucu paylaş mutlaka. Ay Allahım inşallah güzel haberler aliriz. Günler geçmiyor sanki.

Sabah ola hayrola aman dikkat et hareketlerine falan varsa şayet bebise bir şey olmasın. sabah da testi yapar yapmaz sonucu paylaş mutlaka. Ay Allahım inşallah güzel haberler aliriz. Günler geçmiyor sanki.
Ayyy sorma çok dikkat ediyorum agır bişey kaldırmıyorum canım sabah yapıcam da valla korkuyorum ya yine tek çizgi çıkarsa off ama bi yandan da heyecanlanıyorum hala olmadım diye

Ayyy sorma çok dikkat ediyorum agır bişey kaldırmıyorum canım sabah yapıcam da valla korkuyorum ya yine tek çizgi çıkarsa off ama bi yandan da heyecanlanıyorum hala olmadım diye
Kötü düşünüp strese sokma kendini. Güzel düşünelim güzel olsun . ben evi bile öyle afaaki temizlemiyorum korkudan ne olur ne olmaz diye. Çok dikkat etmemiz lazim. Ben umut vermek istemiyorum sana ama sanki bir şeyler varmış gibi belirtin falan da var gününde de olmadı. Ay inşallah.

İnsallah vardir canim banada haber ver dr bana 5 nisanda yap dedi odrar testi bekliyorum

Ayy canım agzından bal damlıyo inşallah yaa çok uzun zaman çift çizgiyi göremeyince böyle korkak olup çıkıyo insan, yani çift çizgiyi görmem mucize gibi geliyo, inşallah önce ben güzel haberi veririm ardımdan sen verirsin sonrada hamilelikle ilgili paylaşım yaparız negüzel olur yaa inşallah inşallahhhhh

Olur olur surda ne kaldı sabahasen bana bakma ben hep böyleyim yani sadece bu konuda bekle bekle psikolojik bozuldu sanırım
Umarım kırmızılar durup durup 1 nisanda gelip cee eeee yapmazlar ayy çok uyuz olurum banane o testte çift çizgiyi sabah görüp sevinç çığlıklarıyla burda paylaşmak istiyorum ayyyyy inşallahhhhhh

Umarım kırmızılar durup durup 1 nisanda gelip cee eeee yapmazlar ayy çok uyuz olurum banane o testte çift çizgiyi sabah görüp sevinç çığlıklarıyla burda paylaşmak istiyorum ayyyyy inşallahhhhhh
Ay şaka gibi gelmesinler mümkünse şöyle bir 9 ay kadar. Hadi bakalım inşallah

Ay şaka gibi gelmesinler mümkünse şöyle bir 9 ay kadar. Hadi bakalım inşallah
Malzemeleri hazırladım banyoya sabah yapıp yazarım şimdi uyuyayım geç oldu dediğin gibi sabah ola hayrola canım görüşürüz iyi geceler

Bi heveslenmeninde sonuna geldik,,buraya kadarmış,, geldi kırmızılar bu saatte sancıyla uyandım ve finish sabah test yapmama fırsat vermedi sağolsun nedim ki hayırlısı olsun...

Bi heveslenmeninde sonuna geldik,,buraya kadarmış,, geldi kırmızılar bu saatte sancıyla uyandım ve finish sabah test yapmama fırsat vermedi sağolsun nedim ki hayırlısı olsun...
Of. Canım ya çok üzüldüm. Allah büyüktür vardır bunda da bir hayir. Zamani gelmemiş demek ki ne yapalım

Arkadaşlar ben 11 nisan için randevu aldım doktora gidip direk yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem siz böyle mi yaptınız doktor mu yönlendirdi?
ben 1.5 yıldır bekliyorum hsg çekildim yeni atık zaman kaybetmek istemiyorum bazen doktoru yönlendirmek lazım zamanın bizim kadar önemini anlayamazlar..

Canim dr ilk onu yapio zaten benim 5. Ayim

Of. Canım ya çok üzüldüm. Allah büyüktür vardır bunda da bir hayir. Zamani gelmemiş demek ki ne yapalım
Öyle canım elden bişey gelmez üzülmek çare de olmuyo hayırlısı olsun Rabbim büyük olur bigün elbet, benden geçti bari senin güzel haberini alırız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…