- 29 Ağustos 2015
- 124
- 59
- 18
İnşallah canım . aynen öyle vakti gelince verecektir Allah. Bende pek umut yok ama bakalım ne olacak.Öyle canım elden bişey gelmez üzülmek çare de olmuyo hayırlısı olsun Rabbim büyük olur bigün elbet, benden geçti bari senin güzel haberini alırız inşallah canım
Evt canim klomen vr ignede osman celikten memnunum ben ümran hanimi sevmedim belli saatten sonra hasta almiyocanım ben karataş hastanesinden ümran hnm a aldım randevu sen osman çelik e gidiyordun galiba,yumurta takibi ve iğne de mi 5.ayın ,ben hsg den sonra ilk defa başlıcam bakalım
Öylemi bakıldın mı Ümran hnma daha önce peki uzmanlık olarak iyimi canım tavsiye edermisinEvt canim klomen vr ignede osman celikten memnunum ben ümran hanimi sevmedim belli saatten sonra hasta almiyo
ben bakinmadim fazla hasta almiyo diyorlardi ben drumdan cok memnunum gata mezunu ordan emekli diye gittim cokta memnunuzÖylemi bakıldın mı Ümran hnma daha önce peki uzmanlık olarak iyimi canım tavsiye edermisin
Hayırlısı olsun canım üzülme sabret Rabbim elbet nasip eder cümlemize
Anladım bakalım belki memnun kalırımben bakinmadim fazla hasta almiyo diyorlardi ben drumdan cok memnunum gata mezunu ordan emekli diye gittim cokta memnunuz
Kimisi açıldığını söylerken kimisisi hiç hissetmesini diyor canım. Anestezili yaptıran da var. Bu daha çok doktora bağlı sanırım. :) Bu arada bende tam yazcaktim benim bugün 13.gün ve hiç bir belirtim yok normal mi acaba bu durum ? Dün de eşim test almış yaptım tabii ki negatif çıktı. Kafam çok karışık sanırım bu ay da olmadıKızlar bugün doktoruma gittim rahim filmi çektiricem haftaya, ama korkuyorum aranızda varsa çektiren anlatabilirmi çokmu zor çokmu acıyo ayy valla tırsıyorum yaa
Hep yanlış yazmışimKimisi açıldığını söylerken kimisisi hiç hissetmesini diyor canım. Anestezili yaptıran da var. Bu daha çok doktora bağlı sanırım. :) Bu arada bende tam yazcaktim benim bugün 13.gün ve hiç bir belirtim yok normal mi acaba bu durum ? Dün de eşim test almış yaptım tabii ki negatif çıktı. Kafam çok karışık sanırım bu ay da olmadıdaha 7 gün var ama
Ben anlıyorum canım merak etme düzeltmesende olurHep yanlış yazmışimkimisi acıdığını söylerken kimisi hissetmedim diyor yazcaktim
Eşim almasaydı yapmazdim ama testi görünce dayanamadım. Ya testten degil de daha çok belirtimin olmamasından umudum yok. Hiç mi bir şey olmaz. Sadece iki gündür su gibi akintim oluyor o kadar. Bana tedaviye başlar başlamaz eşim e de bana da klomen+ovitrelle verdi doktorum çok şükür sorun çıkmadi ikimizde de . inşallah sende tedavilerinin sonucunu alırsın. Rahim filmi cekinenler in hemen gebe kaldığını okumustum burda ben. Her şey güzel olur inşallah nisan uğurlu gelir bizlere.Ben anlıyorum canım merak etme düzeltmesende olursabret canım bekle ben sana dedim test yapma diye bu sefer moralin bozuluyo ne gerek var adetine kadar bekle bakalım Allah büyük, ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi yaptıramıcam rahim filmi çektireceğim için, eşimde spermiogram testi yaptırdı bugün bakalım hayırlısı üzerine düştük ay yorulduk artık sabır
Yeni ay yeni umutlar getirir inşallahBu ayda olmadi kizlar
Canım üzülme hepimiz aynıyız diğer aya kalırız hamiş inşallahBu ayda olmadi kizlar
Canım eşimede banada yazmışsınya nasıl ya eşindemi klomen+çatlatma iğnesi oldu anlamadım? Ayrıca herkes belirti yaşamıyo ve su gibi dediğin akıntı hamilelik belirtisi inşallah senden güzel haber alırız (Amin)Eşim almasaydı yapmazdim ama testi görünce dayanamadım. Ya testten degil de daha çok belirtimin olmamasından umudum yok. Hiç mi bir şey olmaz. Sadece iki gündür su gibi akintim oluyor o kadar. Bana tedaviye başlar başlamaz eşim e de bana da klomen+ovitrelle verdi doktorum çok şükür sorun çıkmadi ikimizde de . inşallah sende tedavilerinin sonucunu alırsın. Rahim filmi cekinenler in hemen gebe kaldığını okumustum burda ben. Her şey güzel olur inşallah nisan uğurlu gelir bizlere.
Türkçeyi mahvediyorum sanırım. Eşimden de sperm testi istedi doktor bana da aynı ay klomen+ çatlama iğnesi verdi. Hormonlarima falan bakti. Yani esimde de bende de sorun yok anlamında demeye çalışmışım kafam karışmış yazarkenCanım eşimede banada yazmışsınya nasıl ya eşindemi klomen+çatlatma iğnesi oldu anlamadım? Ayrıca herkes belirti yaşamıyo ve su gibi dediğin akıntı hamilelik belirtisi inşallah senden güzel haber alırız (Amin)
Kızlar bugün doktoruma gittim rahim filmi çektiricem haftaya, ama korkuyorum aranızda varsa çektiren anlatabilirmi çokmu zor çokmu acıyo ayy valla tırsıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?