Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar çatlatma iğnesinin 13. Gunu 35.5, 14. Gunu yani bgn 42.3 cıktı kanda hcg degerim. Artıs az değilmi kimyasala gönme ihtimali yukskmi acaba?

Pazartesiyi bekleyemiyoz yarn yaptrcaz mutlaka oynama olur diye. Eve biliyorum pozitif denir ama 13. gunum ya acaba ilacın etkşsimidir diye sana sorayım dedm kaç çıkmıltı diye
Ben 12.gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün 15./günüm bekliyorum regl günümü. Test yapmayı düşünmüyorum daha..

Ben 12.gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün 15./günüm bekliyorum regl günümü. Test yapmayı düşünmüyorum daha..
İnşallah güzel sonuç alırsın ya. Bende salı veya carsamba tekrar kan vericem bakalm

İnşallah Amin. Başta bir de tedavi falan olunca insan hamile kalicam sanıyor sonra bir araştırmaya başlıyorsun olay o kadar kolay değil. :) :) ilk seferde tutar inşallah .
İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip etsin rabbim ne kadar hap kullan iğne kullanan basit gbi gelse bile Gerçekten zorlu birşey her türlü zor.. Ben bu ay kalmazssam ilk ay zaten eşim de kaptan haftaya gidecek ta ki ekime kadar herşey de hayir vardır

İnşallah güzel haberler alırsın canım aynen öyle vardır herşey de bir hayır dediğin gibi. Bu süreç insanı ister istemez strese sokuyor aslında stres yapmamamiz lazım ama elde değil ne yazık ki .

Canm progestanı doktorum önlem olarak verdi zaten bana kullanıyorum. Ay inşallah dediğin gibidir salı birdaha yapıcam bakalm ne olucak

Iyiki daha iyi işte bu aralar dikkat et kendine üşütme.
Günün geçince beta hgc çok çok artar Allahm izniyle

Arkadaşlar bugün benim 15.günüm iğneyi vurulali bir yanim bekle desede diğer yanim test yap diyor kafam allak bullak. İdrar da varsa şayet gebelik çıkar mı su an ?

Pozitif çıkmıştı derken kaç çıkmıştı canm hatrlıyommusun? Ben 13. Gun kanda baktrdm 35.5 cıktı ama ne oldu anlamadm
Canim benim idrar testinde cikmisti silik cizgi. Kanda baktirmadim. Ama sende var bence. Hayirli olsun.yukselir insallah degerin. O kadar fazla cikmaz 13. Gun.. 3 5 ancak cikar

Canim benim idrar testinde cikmisti silik cizgi. Kanda baktirmadim. Ama sende var bence. Hayirli olsun.yukselir insallah degerin. O kadar fazla cikmaz 13. Gun.. 3 5 ancak cikar
Valla canm ne seviniyoruz ne üzülüyoruz bugun 42.3 cıktı 1 gun için artma az gbi geldi bze doktorum bişi dmeedi çarşamba tekrar kan ver görüşelim dedi bekliyorum yani

Valla canm ne seviniyoruz ne üzülüyoruz bugun 42.3 cıktı 1 gun için artma az gbi geldi bze doktorum bişi dmeedi çarşamba tekrar kan ver görüşelim dedi bekliyorum yani
2 gunde 1.5 2 kat artmasi lazim. Hergun yaptirma. 2 gun sonra yaptir. 90 filn olur insallah canim.

Evet ilk di olmadı nasip zamanla vesabırla olacak biliyorum hemen olcak sandim 2 Tane yum. Vardı ikisi de olmadı tutmadı eşime hiç sperm testi yaptırmadik acaba yaptırsak mi

Canım naptın yaptın mı test?
Yaptım negatif bat a 4 gün kaldi. Bekliyorum artık ne yapayım yapacak bir şey yok. Ne adet ne gebelik hiç bir belirti yok. Böyle bir şey de hic yasamadim. Sadece dün adet sancısı gibi ağrı geldi ara ara sonra gitti şimdi o da yok.Anlamadim.

Kan testi mi yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…