Hayır canım evde idrar testi. Kana cesaretim yok ne yazık ki :)Kan testi mi yaptiniz
kacıncı gunun. aynı gun ıgne olduk sanırım. 25 martta olmustum bende. benımde belirtim yok. suphemde yok zatenHayır canım evde idrar testi. Kana cesaretim yok ne yazık ki :)
hmm benımde 4 gun kaldıda. aynı anda vurulduk sandım.Bugün 16.günüm bat a 4 gün kaldı 20 martta vuruldum bende iğneyi.
İnşallah olmayız :) sende de mi belirti yok bir de ilk ignen mi ?/hmm benımde 4 gun kaldıda. aynı anda vurulduk sandım.
ben 16. gun adet oluyorum cunku.
hayır canım 2. ilac kullanısım. ıkısınde de 3 yumurtam oldu. zaten sorunumuzda yok ama. 15 ay oldu. hıc hamıle kalmadım.İnşallah olmayız :) sende de mi belirti yok bir de ilk ignen mi ?/
Benimde ilk iğnem bizde de sorun yok ve 1 yıldır olmuyor. İlk iğnem ve sadece sol tek yumurtalığım 20mm büyüdü.Ama benim adet belirtim olur normalde su zamanlarda oda yok. Senin de dedigin gibi yok oğlu yok yani aynen :) :)hayır canım 2. ilac kullanısım. ıkısınde de 3 yumurtam oldu. zaten sorunumuzda yok ama. 15 ay oldu. hıc hamıle kalmadım.
belirtim yok. adet belirtimde olmaz . suphem yok. yok oğlu yok :))
belirtilere takılırsan yanılırsın canım. ben iğneden snra 13. ve 14. gün kan verdim 35.5 ve 42.3 çıktı. ama hiç belirti yaşamamamıştım tutunup tutunmucagı çarşamba çıkıcak değerle belli olucak ama hafif kasık batmamdan başka belirtim yok. birde 3 gündür diş etlerim sızlıyo onla alakalımıdır bilmemkacıncı gunun. aynı gun ıgne olduk sanırım. 25 martta olmustum bende. benımde belirtim yok. suphemde yok zaten
Benimde dün hafif kasıklarım ağrıdı adet sancısına benzer bi agriydi sonra geçti şimdi hiç bir şey yok. Ay inşallah bizimki de senin gibidir.belirtisizlik de bir belirti demek ki :)gerçi benim 15.gün idrar testi negatif çıktı ama bakalım. /bu arada inşallah seninde bebisin sıkı sıkı tutunur canım sana Allah güzel haberler almayı nasip etsin :)belirtilere takılırsan yanılırsın canım. ben iğneden snra 13. ve 14. gün kan verdim 35.5 ve 42.3 çıktı. ama hiç belirti yaşamamamıştım tutunup tutunmucagı çarşamba çıkıcak değerle belli olucak ama hafif kasık batmamdan başka belirtim yok. birde 3 gündür diş etlerim sızlıyo onla alakalımıdır bilmem
beklicez artık. :) umıtsız bır bekleyıs benımkı ama . ALlahtan umut kesmekte gunahBenimde ilk iğnem bizde de sorun yok ve 1 yıldır olmuyor. İlk iğnem ve sadece sol tek yumurtalığım 20mm büyüdü.Ama benim adet belirtim olur normalde su zamanlarda oda yok. Senin de dedigin gibi yok oğlu yok yani aynen :) :)
seninki belli iğneden değil. o kadar cıkmaz . zaten bıraz yukselmıs.belirtilere takılırsan yanılırsın canım. ben iğneden snra 13. ve 14. gün kan verdim 35.5 ve 42.3 çıktı. ama hiç belirti yaşamamamıştım tutunup tutunmucagı çarşamba çıkıcak değerle belli olucak ama hafif kasık batmamdan başka belirtim yok. birde 3 gündür diş etlerim sızlıyo onla alakalımıdır bilmem
inşallah canım yaa. ama sakin olmaya çalış belki seninki nazlıdır gec gösterir kendini. 16-17 günü kan verirsen çıkar artık bence. güzel haberlerini bekliyoruzzBenimde dün hafif kasıklarım ağrıdı adet sancısına benzer bi agriydi sonra geçti şimdi hiç bir şey yok. Ay inşallah bizimki de senin gibidir.belirtisizlik de bir belirti demek ki :)gerçi benim 15.gün idrar testi negatif çıktı ama bakalım. /bu arada inşallah seninde bebisin sıkı sıkı tutunur canım sana Allah güzel haberler almayı nasip etsin :)
Üzülme canım belki erken diye çıkmamıştır ben sana yapma üzülürsün dedim dimi bak bende adet olunca üzülmüştüm ama şuan değilim Allah büyük diğer ay oluruz sağlıklıyız çok şükür canım önemli olan oYaptım negatifbat a 4 gün kaldi. Bekliyorum artık ne yapayım yapacak bir şey yok. Ne adet ne gebelik hiç bir belirti yok. Böyle bir şey de hic yasamadim. Sadece dün adet sancısı gibi ağrı geldi ara ara sonra gitti şimdi o da yok.Anlamadim.
Bekleyelim bakalım ne olacak :)beklicez artık. :) umıtsız bır bekleyıs benımkı ama . ALlahtan umut kesmekte gunaho arada beklıyorum
canım hiç belli olmaz içini ferah tut bol bol dua et. bendede kasık batması sadece iğnenin 14. günü oldu onun öncesnde hiç bişi yoktu yani. bide çok hafif (ani hareketlerde) bel agrısı varseninki belli iğneden değil. o kadar cıkmaz . zaten bıraz yukselmıs.
Bende ne batma ne baska bısey hıcbıseyy yok :)
Ay ne güzel diyorsun inşallah öyledir. Bilmiyorum surda bata 4 gün kaldı zaten beklim ben en iyisi. Kana hiç cesaretim yokinşallah canım yaa. ama sakin olmaya çalış belki seninki nazlıdır gec gösterir kendini. 16-17 günü kan verirsen çıkar artık bence. güzel haberlerini bekliyoruzz
oo bata 4 gün varsa o zaman kesin bekle erken davranmışsıns en :)) ayyy inşallah bu ay herkes güzel haberler yazar rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahhhAy ne güzel diyorsun inşallah öyledir. Bilmiyorum surda bata 4 gün kaldı zaten beklim ben en iyisi. Kana hiç cesaretim yok
Aynen öyle canım. Ya zaten öyle oluyor kırmızılar i görünce tabii üzülüyorsun ama için rahatliyor o aya bakıyorsun artık ama böyle olunca olay değişik :) 15.günü çıkar diye ümit ettim . Çıktı ! Koca bir tek çizgi.Üzülme canım belki erken diye çıkmamıştır ben sana yapma üzülürsün dedim dimi bak bende adet olunca üzülmüştüm ama şuan değilim Allah büyük diğer ay oluruz sağlıklıyız çok şükür canım önemli olan o
Aminn canimm aminn... İsteyen herkese nasip etsin Allah.oo bata 4 gün varsa o zaman kesin bekle erken davranmışsıns en :)) ayyy inşallah bu ay herkes güzel haberler yazar rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahhh
ediyorum canım. hayırlısı olur ınsallah.canım hiç belli olmaz içini ferah tut bol bol dua et. bendede kasık batması sadece iğnenin 14. günü oldu onun öncesnde hiç bişi yoktu yani. bide çok hafif (ani hareketlerde) bel agrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?