- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
evet canm çarşamba gidicem. ay inşallah artar ya aylardır ilk defa hcg yüksek çıktı onuda kaybetmek istemiyorumediyorum canım. hayırlısı olur ınsallah.
sen carsambamı teste gıdıceksın. umarım artmıstır deger.
ınsallahhh hayırlı haberlerını beklıyoruzevet canm çarşamba gidicem. ay inşallah artar ya aylardır ilk defa hcg yüksek çıktı onuda kaybetmek istemiyorum
Adet döngün uzunsa canım belki erkendir işte oyüzden bekle bakalım belki şaşırtırAynen öyle canım. Ya zaten öyle oluyor kırmızılar i görünce tabii üzülüyorsun ama için rahatliyor o aya bakıyorsun artık ama böyle olunca olay değişik :) 15.günü çıkar diye ümit ettim . Çıktı ! Koca bir tek çizgi.
Öyle bekliyorum zaten :) 28 günde 1 olurum ben yanı 16.günüm bata 4 gün kalaya denk gelse bile belki çıkar ümidiyle yaptım işte :) normal şartlar da idrar için zaten erken he kimisinde çıkan var ama herkes aynı değil tabii ..Adet döngün uzunsa canım belki erkendir işte oyüzden bekle bakalım belki şaşırtırsen yinede adet olucakmış gibi bekle olmazsan sürpriz olsun canım
İğneden sonra gün say canım :) 16.gün ve sonrası test yap ancak o zaman anlarsın madem düzensiz ama daha çok erken 2 gün olmuş sen günlerini iyi değerlendir su anda.. :)kizlar ben de ignemi cumartesi vuruldum yani 2 gun once. cok merak ediyorum acaba kaldim mi hamis :)
polikistik over var bende, once klomen sonra igne oldum. simdi benim adetlerim duzensiz. adet zaten her ay olmuyorum. nasil anliycammm uff beklemek cok zorr
Yerleşme kanaması olabilir canım o. Kötü düşünme.Kızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.
İğneden sonra gün say canım :) 16.gün ve sonrası test yap ancak o zaman anlarsın madem düzensiz ama daha çok erken 2 gün olmuş sen günlerini iyi değerlendir su anda.. :)
Aynen öyleevet cnm daha şimdiden heyecan yaptim :) evettt gun aşırı non stop calismaca
Canım doktora ne zaman gideceksin sen ? Böyle böyle kendini üzersin en iyisi doktora gidip net bilgiler almak yarın miydi doktor randevun ? İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunurr.kızlar her sabah yaptığım evde gebelik testinde çizgim koyulaştı ama buna rağmen iki gün önce 42.3 olan hcg değerim bugun (2 gün farkla) 46 çıktı. kimyasalmı geciriyorum acaba düşücekmi acaba ya
canm hastaneyi aradım not bıraktım doktorun araması için. ona anlatıcam bakalım o hangi gün gel derse gidicem.Canım doktora ne zaman gideceksin sen ? Böyle böyle kendini üzersin en iyisi doktora gidip net bilgiler almak yarın miydi doktor randevun ? İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunurr.
Anladım canım. İnşallah bir sorun yoktur. Bize de haber ver mutlaka.canm hastaneyi aradım not bıraktım doktorun araması için. ona anlatıcam bakalım o hangi gün gel derse gidicem.
inşallah canım veririm haberde çok sağolAnladım canım. İnşallah bir sorun yoktur. Bize de haber ver mutlaka.
Nevar neyok canımÖyle bekliyorum zaten :) 28 günde 1 olurum ben yanı 16.günüm bata 4 gün kalaya denk gelse bile belki çıkar ümidiyle yaptım işte :) normal şartlar da idrar için zaten erken he kimisinde çıkan var ama herkes aynı değil tabii ..
Canm sağlıksız yada dıl gebelik olabilir dedi perşembe cagırdı yıne test falan yapılıcakmış yani perşembeye kadar yine bekleyişAnladım canım. İnşallah bir sorun yoktur. Bize de haber ver mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?