yok canım yaptırmadımda. tanıyorum artık kendimi. 14 ay oldu.18.gündü bugün canım normalde 2 gün vardı erken oldum. İğneden sanırım.sen kan testi falan mı yaptirdin hamile değilim demissin ?
evet canım takip bu şekilde yapılıyo bendede böyle oldu gerçi 1 kere bakıldı 2 gun sonra hazır olursun dedicanım benımde yarın yumurtalık oldumu buyudumu dıye bakacak
ne bılıyım olmusmudur ya yarın ılk adet günümden 13.gun oluyo bana yınede erken gıbı geliyor ama vardır dr run bır bıldıgı
zaten okuduklarıma ıstınaden sanırım 2-3 günde bır takıbı yapılması gerekıyormus
senınde oyle mı oldu ki
Canım ceza aldım siteye giremiyorum dünden beri yeni girdim okudum şimdi gördüm gelmiş kırmızılar canın sağolsun bu ay birlikte yine gün sayarız önemli olan sağlık üzülme hakkımızda hayırlısı kuzucumEvet kızlar sancılarımdan anlaşıldıgi üzere adet oldum maalesef hemde iki gün erken oldum.
Sinirlerine hakim ol şekerim :) bir konuya bakarken denk geldim sana biraz saydırmışsin sanırım ondan :) aynen öyle cumartesi 9.35 e randevu aldım doktorumdan bakalim ne yapacak ne diyecek. :) Alıştık zaten gün saymaya yine sayarız ne olacakCanım ceza aldım siteye giremiyorum dünden beri yeni girdim okudum şimdi gördüm gelmiş kırmızılar canın sağolsun bu ay birlikte yine gün sayarız önemli olan sağlık üzülme hakkımızda hayırlısı kuzucum
Ay hiç sorma ya gıcık oldum kıza, galiba biraz fazla atarlandım:) 1 günlüğüne şutladılarSinirlerine hakim ol şekerim :) bir konuya bakarken denk geldim sana biraz saydırmışsin sanırım ondan :) aynen öyle cumartesi 9.35 e randevu aldım doktorumdan bakalim ne yapacak ne diyecek. :) Alıştık zaten gün saymaya yine sayarız ne olacak
günaydın ben de ediyor 13 .güne kadar.Kızlar merhaba,
11 gün ovitrelle etkisi devam eder mi ?
cevabin icin tesekkur ederimgünaydın ben de ediyor 13 .güne kadar.
yani koyulaşma varsa gebeliktendir canım. rengi açılıyorsa iğnedendir.cevabin icin tesekkur ederim
Ben hergun test yaptim 9.gun daha silik bugun biraz daha belirgin..
Eger hcg dusuyorsa bugun hic gorunmemesi gerek degil mi
hcg hergun biraz daha dusmeli diye dusunmustum..
Aynen öyle.. Gidelim bakalım daha ne kadar gidecegiz :) sende ne var ne yok bakalım. ?Ay hiç sorma ya gıcık oldum kıza, galiba biraz fazla atarlandım:) 1 günlüğüne şutladılargit bakalım doktoruna git, zaten geldiğimiz varmı ki doktordan neyse artık beklenen gün gelirse çekilen çile kutsaldır kuzum
bende de neolsun canım üzgün değilim aksine pozitifim çünkü hormon testlerim güzel hsg temiz tüplerim açıkmış ee eşiminde sperm testi temiz daha neolsun çok şükür Rabbim ne zaman uygun görürse bebişim gelir diyorum hayırlısını diliyorumAynen öyle.. Gidelim bakalım daha ne kadar gidecegiz :) sende ne var ne yok bakalım. ?
Ohh ne güzel işte 2.ayim olacak ama bende doktorumdan isteyeceğim rahim filmi. Beklemek istemiyorum. Hormonlarda yumurtalıklarda falan sıkıntı yok esimde de yok hsg de bakılsın kafam rahat beklerim en azından. Hadi bakalım inşallah artık negatif olma zaten daha ne olsun canım. Çalışmalara devambende de neolsun canım üzgün değilim aksine pozitifim çünkü hormon testlerim güzel hsg temiz tüplerim açıkmış ee eşiminde sperm testi temiz daha neolsun çok şükür Rabbim ne zaman uygun görürse bebişim gelir diyorum hayırlısını diliyorum
Canım umudunu kırmak istemem ama çok erken test için iğnenin etkisinden dolaylı test pozitif görünebilir en az 13-15 gün sonra çıkan test sonucu doğru sonuçtur. ama inşallah sonuna kadar pozitifleri görürsün biraz sabır :)Merhaba kızlar benımde 7. Gunum ıgne olalı halen pozitif testim ve cok heycanlıyım
İnşallah canım ama gunler gecmio ve kasık agrım var adet sancısı gibi bacagıma vuruo agrısı halen iğnenjn etkısı olabilir mi bu agrılar :)Canım umudunu kırmak istemem ama çok erken test için iğnenin etkisinden dolaylı test pozitif görünebilir en az 13-15 gün sonra çıkan test sonucu doğru sonuçtur. ama inşallah sonuna kadar pozitifleri görürsün biraz sabır :)
Rahim filminden sonra şans niye yüksek oluyosa artık bilemiyorum ama üzerimde onunda umut enerjisi var açıkcasıOhh ne güzel işte 2.ayim olacak ama bende doktorumdan isteyeceğim rahim filmi. Beklemek istemiyorum. Hormonlarda yumurtalıklarda falan sıkıntı yok esimde de yok hsg de bakılsın kafam rahat beklerim en azından. Hadi bakalım inşallah artık negatif olma zaten daha ne olsun canım. Çalışmalara devam
O muhabbeti bende anlamadım ama burda okuduklarima gore öyle oluyormuş :) ay hadi inşallah bu ay bizim ayimiz olur.
Rahim filminden sonra şans niye yüksek oluyosa artık bilemiyorum ama üzerimde onunda umut enerjisi var açıkcasıadet olursan gel yine dedi doktorum 2.gün, galiba yine klomen çatlatma iğnesi vericek, bu ay bari doğal yoldan kalsamda gerek kalmasa iğneye ilaca, bu ay çok çalışmam lazım çook
HahhaO muhabbeti bende anlamadım ama burda okuduklarima gore öyle oluyormuş :) ay hadi inşallah bu ay bizim ayimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?