Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
evet canım takip bu şekilde yapılıyo bendede böyle oldu gerçi 1 kere bakıldı 2 gun sonra hazır olursun dedi

Evet kızlar sancılarımdan anlaşıldıgi üzere adet oldum maalesef hemde iki gün erken oldum.
Canım ceza aldım siteye giremiyorum dünden beri yeni girdim okudum şimdi gördüm gelmiş kırmızılar canın sağolsun bu ay birlikte yine gün sayarız önemli olan sağlık üzülme hakkımızda hayırlısı kuzucum

Kızlar üzülmek yok pozitif olalım ki dolsun göbüşler gelsin bebişler hayırlısıyla ve saglıkla olsun herşey gönlümüzce olsun

Sinirlerine hakim ol şekerim :) bir konuya bakarken denk geldim sana biraz saydırmışsin sanırım ondan :) aynen öyle cumartesi 9.35 e randevu aldım doktorumdan bakalim ne yapacak ne diyecek. :) Alıştık zaten gün saymaya yine sayarız ne olacak

Ay hiç sorma ya gıcık oldum kıza, galiba biraz fazla atarlandım:) 1 günlüğüne şutladılar git bakalım doktoruna git, zaten geldiğimiz varmı ki doktordan neyse artık beklenen gün gelirse çekilen çile kutsaldır kuzum

Kızlar merhaba,
11 gün ovitrelle etkisi devam eder mi ?

günaydın ben de ediyor 13 .güne kadar.
cevabin icin tesekkur ederim
Ben hergun test yaptim 9.gun daha silik bugun biraz daha belirgin..
Eger hcg dusuyorsa bugun hic gorunmemesi gerek degil mi
hcg hergun biraz daha dusmeli diye dusunmustum..

cevabin icin tesekkur ederim
Ben hergun test yaptim 9.gun daha silik bugun biraz daha belirgin..
Eger hcg dusuyorsa bugun hic gorunmemesi gerek degil mi
hcg hergun biraz daha dusmeli diye dusunmustum..
yani koyulaşma varsa gebeliktendir canım. rengi açılıyorsa iğnedendir.
istersen yükle fotografları. ınsallah bebıstır

Aynen öyle.. Gidelim bakalım daha ne kadar gidecegiz :) sende ne var ne yok bakalım. ?

Aynen öyle.. Gidelim bakalım daha ne kadar gidecegiz :) sende ne var ne yok bakalım. ?
bende de neolsun canım üzgün değilim aksine pozitifim çünkü hormon testlerim güzel hsg temiz tüplerim açıkmış ee eşiminde sperm testi temiz daha neolsun çok şükür Rabbim ne zaman uygun görürse bebişim gelir diyorum hayırlısını diliyorum

Merhaba kızlar benımde 7. Gunum ıgne olalı halen pozitif testim ve cok heycanlıyım

Ohh ne güzel işte 2.ayim olacak ama bende doktorumdan isteyeceğim rahim filmi. Beklemek istemiyorum. Hormonlarda yumurtalıklarda falan sıkıntı yok esimde de yok hsg de bakılsın kafam rahat beklerim en azından. Hadi bakalım inşallah artık negatif olma zaten daha ne olsun canım. Çalışmalara devam

Merhaba kızlar benımde 7. Gunum ıgne olalı halen pozitif testim ve cok heycanlıyım
Canım umudunu kırmak istemem ama çok erken test için iğnenin etkisinden dolaylı test pozitif görünebilir en az 13-15 gün sonra çıkan test sonucu doğru sonuçtur. ama inşallah sonuna kadar pozitifleri görürsün biraz sabır :)

İnşallah canım ama gunler gecmio ve kasık agrım var adet sancısı gibi bacagıma vuruo agrısı halen iğnenjn etkısı olabilir mi bu agrılar :)

Rahim filminden sonra şans niye yüksek oluyosa artık bilemiyorum ama üzerimde onunda umut enerjisi var açıkcası adet olursan gel yine dedi doktorum 2.gün, galiba yine klomen çatlatma iğnesi vericek, bu ay bari doğal yoldan kalsamda gerek kalmasa iğneye ilaca, bu ay çok çalışmam lazım çook

O muhabbeti bende anlamadım ama burda okuduklarima gore öyle oluyormuş :) ay hadi inşallah bu ay bizim ayimiz olur.

O muhabbeti bende anlamadım ama burda okuduklarima gore öyle oluyormuş :) ay hadi inşallah bu ay bizim ayimiz olur.
Hahha doktorumda gülümseyerek aynı şeyi söyleyince ister istemez daha çok heveslendim kuzucum çok çalışıcaz bu ay pozitif olucak testler anlaştıkmı hadi inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…