Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende cuma gunu kan testi yaptiricam ama beklememek icin yapiyim demistim benim adetlerim zaten duzensiz o yuzden ne zaman olacagim belli olmaz yani

Bende cuma gunu kan testi yaptiricam ama beklememek icin yapiyim demistim benim adetlerim zaten duzensiz o yuzden ne zaman olacagim belli olmaz yani

benim de duzensiz iste ya normalde de olmuyorum ki ama senin erken ben 3 hafta filan beklemeyi düşünüyorum...

Bana dr um 10 gun sonra test yap dedi ama 10 gun esinle birlikte ol 10 gun sonrada test yap dedi

Canm sağlıksız yada dıl gebelik olabilir dedi perşembe cagırdı yıne test falan yapılıcakmış yani perşembeye kadar yine bekleyiş
merhaba canım
bende merak ettım sonucu ne yaptın dr mu oyle soyledı genelde hayal kırıklığı olmasın dıye kendılerı görmeden net bırsey soylemıyorlar..
sakın moralını bozma bence senın ıcın hersey cok güzel olacak....
en son kan tahlıl sonuun kactı

canım 2 nisan 35,5
3 nisan 42,3
5 nisan 46 yani 2 günde 42den 46 ya çıktı. doktorum telefonda sağlıksız yada dış gebelik olabilir dedi. yarın 12 de randevum yine bakıcakmış kanıma ona göre çözüm buluruz dedi.
inşallah dediğin gibi olur canm cok sağol

anladım canım dr dınle ve ıcını rahat tut
yukselısler olmuş ama yetersız sanırım
en doğrusu yarını beklemek benım gıbı

sen ne bekliyosun canım test falanmı yaptırıcaksın?
canım benımde yarın yumurtalık oldumu buyudumu dıye bakacak
ne bılıyım olmusmudur ya yarın ılk adet günümden 13.gun oluyo bana yınede erken gıbı geliyor ama vardır dr run bır bıldıgı
zaten okuduklarıma ıstınaden sanırım 2-3 günde bır takıbı yapılması gerekıyormus
senınde oyle mı oldu ki

Müthiş bir adet sancısı var şu an galiba erken gelecek kırmızılar.. Başka da bir şey yok . 2 gün var gerçi ama .
Evet kızlar sancılarımdan anlaşıldıgi üzere adet oldum maalesef hemde iki gün erken oldum.

kacıncı gunu oldun ıgneden sonra ? ben de hamıle degılım. cabucak adet olsam bari.
18.gündü bugün canım normalde 2 gün vardı erken oldum. İğneden sanırım. sen kan testi falan mı yaptirdin hamile değilim demissin ?

herkese merhabalar. yeni üyeyim.yazdiklarinizi takip ediyordum. yaklasik 1,5 aydir kadin dogum dr um tarafından takip ediliyorum. 5 aydir korunmadik ancak esimde varikosel olduğu için dr a erken gitmek istedim. 28 martta ignemi oldum.ben de beklemedeyim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…