Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ayy bilemedim ki o dönemde niye ağrır ki bazen farklı zamanda yumurtma gerçekleşiyo ondan mı oldu acaba bilemedim ki
Vallahi bende bilemedim canım hala agri devam ediyor. Yani bu bekleyişlerde olmaz zaten bu zıkkımlar zamansız imkansiz oldugu zaman olur daha adetim yeni bitti yahu insaf üşüttüm mü acaba dicem sırf bebek için ayağımdan pufları çoraplari çıkarmiyorum..

Ay bende her tuvalete gittiğimde once kontrol edıom leke var mı yok mu ıyıce piskopat etti benı bu bebek sevgisi :)))

Canım klomem kullanırken benımde kasık agrım oldu normal o doktora soledım ben normal mıs yum buyuyo ya ondanmıs :))

Bilmiyorum ki canım kasık ağrısının bir çok sebebi olabiliyo çok şiddetli devam ederse yarın bi doktorunu ara yada git yanına, zaten önemsediğimizden tutmuyo heralde kız salsakmı kendimizi benim sağ kasık çok hissettiriyo kesin çatlıyo bugün, normalde klomen falan olmadan hiç anlamazdım ilk defa hissettim hayırdır inşallah

Canım klomem kullanırken benımde kasık agrım oldu normal o doktora soledım ben normal mıs yum buyuyo ya ondanmıs :))
Bende eşime öyle dedim yum.büyüyor acaba ondan mı dedim :) çünkü bu zamanda başka ne olabilir ki yani ayy buyusunler büyusunler canlarim benim

Aynen devam ederse ararim ama arkadaşından dediği gibi yum.büyüdüğünden oluyor olabilir şekerim. sana gelince aman birliktelik sonrası yat kalkma 1 saat işini sağlama al inşallah sende hsg ile ilk seferde hamiş olanlardan olursun canım yaa .. Sabırlı olmak lazım dusunmemek lazım kendimizi dinlemememiz lazım .. Pööff

Bende eşime öyle dedim yum.büyüyor acaba ondan mı dedim :) çünkü bu zamanda başka ne olabilir ki yani ayy buyusunler büyusunler canlarim benim
Buyusunler canım buyukmekle kalmayıp dollensınler ınsallajhh

Doktorum pazar itibariyle gün aşırı birlikte olun dedi dün çalıştık, akşam sag kasığım agrıyo kesin çatlıyo dedimya riske atmayım dedim yine çalıştık hahhhha şuan dinleniyorum dediğin gibi şekerim inşallah bu ay doğal yoldan kalıp siftah yaparım peşimden sizde gelirsiniz canım

Ayy sen beni güldürdün Allahta senin yüzünü güldürsün . Bende yarın başlarim artık çalışmalara gün aşırı devam. Ya ama o ağrılar kıpırdasmalar insanı bi tiribe sokuyor ben işi sağlama alayim diyorsun aynen Hadi inşallah inşallah..

evetttt :) benim 9. günüm iğneden sonra... sizce ne zaman yapayım evde testtt yeter yaa duramıyorum :)

kanda baktırsan cuma günü daha gerçek sonuç olur en azından değerinden anlaşılır iğne etkisi :)
bende duramıyorum ama mecbur bekliyorum :)

Kızlar benım bugunde sılık cıktı ya e zaman gıtcek ıgne etkısı

Eklentiler

• IMG_20160412_082427.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar Merhaba Rabbim burada bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin banda da
Otriville iğne sonrası 13.gün ama yumurtlama sıvısı iğneden 2 sonra geldi bugün idrarda gebelik testi negatif iyice bakmaktan gözlerim kaydı sadece düzenli kasik ağrısı var ne leke ne göğüs hassasiyeti ne de bulantı sizce olmadı mi

Kacıncı gune kadar pozıtıf gordun canım? Ayrıxa hemen umıdını kesme inşallah vardır kan yaptır

9.güne kadar pozitif gördüm yarın kan yaptiricam inşallah dua edin arkadaşlar
Aaaaa benım bugun 11 gunum ve sılık cıkıo canım iğne etkısı mıdır inşallah hayırlı sonjclarla gelırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…