Vallahi bende bilemedim canım hala agri devam ediyor. Yani bu bekleyişlerde olmaz zaten bu zıkkımlar zamansız imkansiz oldugu zaman olur daha adetim yeni bitti yahu insafAyy bilemedim ki o dönemde niye ağrır kibazen farklı zamanda yumurtma gerçekleşiyo ondan mı oldu acaba bilemedim ki
Ay bende her tuvalete gittiğimde once kontrol edıom leke var mı yok mu ıyıce piskopat etti benı bu bebek sevgisi :)))Leke dediğin yerleşme kanaması regl gününe ya da 1 2 gün öncesine denk geliyor. Ama herkeste olması gerekmiyor o yüzden ona takılma. Bende çok bekliyordum o lekeleri hani olsun bir ışık olur yok anam onun yerine regl lekeleri geldi...
Canım klomem kullanırken benımde kasık agrım oldu normal o doktora soledım ben normal mıs yum buyuyo ya ondanmıs :))Vallahi bende bilemedim canım hala agri devam ediyor. Yani bu bekleyişlerde olmaz zaten bu zıkkımlar zamansız imkansiz oldugu zaman olur daha adetim yeni bitti yahu insafüşüttüm mü acaba dicem sırf bebek için ayağımdan pufları çoraplari çıkarmiyorum..
Bilmiyorum ki canım kasık ağrısının bir çok sebebi olabiliyo çok şiddetli devam ederse yarın bi doktorunu ara yada git yanına, zaten önemsediğimizden tutmuyo heralde kız salsakmı kendimiziVallahi bende bilemedim canım hala agri devam ediyor. Yani bu bekleyişlerde olmaz zaten bu zıkkımlar zamansız imkansiz oldugu zaman olur daha adetim yeni bitti yahu insafüşüttüm mü acaba dicem sırf bebek için ayağımdan pufları çoraplari çıkarmiyorum..
Bende eşime öyle dedim yum.büyüyor acaba ondan mı dedim :) çünkü bu zamanda başka ne olabilir ki yani ayy buyusunler büyusunler canlarim benimCanım klomem kullanırken benımde kasık agrım oldu normal o doktora soledım ben normal mıs yum buyuyo ya ondanmıs :))
Aynen devam ederse ararim ama arkadaşından dediği gibi yum.büyüdüğünden oluyor olabilir şekerim. sana gelince aman birliktelik sonrası yat kalkma 1 saat işini sağlama alBilmiyorum ki canım kasık ağrısının bir çok sebebi olabiliyo çok şiddetli devam ederse yarın bi doktorunu ara yada git yanına, zaten önemsediğimizden tutmuyo heralde kız salsakmı kendimizibenim sağ kasık çok hissettiriyo kesin çatlıyo bugün, normalde klomen falan olmadan hiç anlamazdım ilk defa hissettim hayırdır inşallah
Buyusunler canım buyukmekle kalmayıp dollensınler ınsallajhhBende eşime öyle dedim yum.büyüyor acaba ondan mı dedim :) çünkü bu zamanda başka ne olabilir ki yani ayy buyusunler büyusunler canlarim benim
geçsin günler :)
İnşallah inşallah canım hepimiz için. Aminn..Buyusunler canım buyukmekle kalmayıp dollensınler ınsallajhh
Su an erken canım test için hele ki idrar testi için.Sabır :)evetttt :) benim 9. günüm iğneden sonra... sizce ne zaman yapayım evde testtt yeter yaa duramıyorum :)
Çok acelecisin yavrum ya :) dur bismillah daha 9 gün olmuş yapsanda iğnenin etkisinden hamiş sanıcan kendini biraz sabırevetttt :) benim 9. günüm iğneden sonra... sizce ne zaman yapayım evde testtt yeter yaa duramıyorum :)
Doktorum pazar itibariyle gün aşırı birlikte olun dedi dün çalıştık, akşam sag kasığım agrıyo kesin çatlıyo dedimya riske atmayım dedim yine çalıştık hahhhha şuan dinleniyorum dediğin gibi şekerimAynen devam ederse ararim ama arkadaşından dediği gibi yum.büyüdüğünden oluyor olabilir şekerim. sana gelince aman birliktelik sonrası yat kalkma 1 saat işini sağlama alinşallah sende hsg ile ilk seferde hamiş olanlardan olursun canım yaa .. Sabırlı olmak lazım dusunmemek lazım kendimizi dinlemememiz lazım .. Pööff
Ayy sen beni güldürdün Allahta senin yüzünü güldürsün . Bende yarın başlarim artık çalışmalara gün aşırı devam. Ya ama o ağrılar kıpırdasmalar insanı bi tiribe sokuyor ben işi sağlama alayim diyorsun aynenDoktorum pazar itibariyle gün aşırı birlikte olun dedi dün çalıştık, akşam sag kasığım agrıyo kesin çatlıyo dedimya riske atmayım dedim yine çalıştık hahhhha şuan dinleniyorum dediğin gibi şekeriminşallah bu ay doğal yoldan kalıp siftah yaparım peşimden sizde gelirsiniz canım
Günaydın canım :)Kanda baktirabilirsin canım. Hadi hayırlısı bakalım :)
evetttt :) benim 9. günüm iğneden sonra... sizce ne zaman yapayım evde testtt yeter yaa duramıyorum :)
Kacıncı gune kadar pozıtıf gordun canım? Ayrıxa hemen umıdını kesme inşallah vardır kan yaptırKızlar Merhaba Rabbim burada bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin banda da
Otriville iğne sonrası 13.gün ama yumurtlama sıvısı iğneden 2 sonra geldi bugün idrarda gebelik testi negatif iyice bakmaktan gözlerim kaydı sadece düzenli kasik ağrısı var ne leke ne göğüs hassasiyeti ne de bulantı sizce olmadı mi
Aaaaa benım bugun 11 gunum ve sılık cıkıo canım iğne etkısı mıdır inşallah hayırlı sonjclarla gelırsın9.güne kadar pozitif gördüm yarın kan yaptiricam inşallah dua edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?