Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Olurmu olur valla iğne dönemi hep bi aksilik çıkar zaten aman canım Allah korusun neyse zaten şuan bişey olmaz zamanı gelmemiş olmadı eşinin peşinden sende git
Yok kiz ne isim var bende gelmişken burda gezerim azcik kafam dağılır dönmem eve bize bir 40 km kadar uzaklar gelmişken kalırim :) :) Artik gelince şey ederiz biz (telafi)

ya kizlar cok soru soruyorum belki ama idrar testine oranla kan testi daha mi cabuk sonuc veriyor? yani diyelim igneden 15 gun sonra idrarda cikmayip kanda cikabilir mi? bi de kan sonuclarini devlet hemen veriyor mu ayni gun?

ya kizlar cok soru soruyorum belki ama idrar testine oranla kan testi daha mi cabuk sonuc veriyor? yani diyelim igneden 15 gun sonra idrarda cikmayip kanda cikabilir mi? bi de kan sonuclarini devlet hemen veriyor mu ayni gun?
Daha cabukdan ziyade tatlım daha net sonuç alırsın.. İdrarda her zaman bir yanılma payı vardır fakat kanda bu oran daha düşüktür.. Ayrıca devlette sabah erken gidersen öğle den sonra sonuç alabilirsin sanırım...

15.gün yaptır kan testinde ak mı kara mı çıkar o değilde hamileysen 9 ay nasıl sabredicen onu merak ediyorum sen 7 aylıkmısın kız sabırsız

Selam kızlar bayadır takip ediyodum bende durumumu paylasmak istedim sizinle iğneyi vurulalı bugün 16. Gün hala bekliyorum 13. Gün test yapmıştım negatifti şimdi korkudan tekrar yapamıyorum bakalım ne kadar daha bekliycem inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

bende de çok belirti ama bebek yok :)
bende sabredemiyorum sabah başladım yine kan mı versem diye :)
pazartesi verdim 16.75 acaba ne durumda diye merak ediyorum :)
idrar yapmak saçma geliyo bana değer yok ya ondan heralde :)

ben geçen ay 15. gün adet oldum ama onu şubatın 29 çekmesine bağlamıştım :)
hayırlısı olsun inşllahh :)

Kizlarrrrr bisey dicem progestron hapi kac gun sonra adet yapio ictikten kac gun sonra oluosunuz

günaydın :)
ben kullandığım zaman ilk ay bittikten bir gün sonra oldum
ikinci ay iki gün sonra
son ay ilaç 4 tane kala oldum ama içmeye devam ettim :)
sonrasında düzenli olmaya başladım
umarım cevap olmuştur soruna canım

ben geçen ay 15. gün adet oldum ama onu şubatın 29 çekmesine bağlamıştım :)
hayırlısı olsun inşllahh :)
Benim ilk ignem iğneyi yaptığımız gunu de sayiyomuyuz peki onu sayarsam 16. Gün oluyo bugün pazar gunu adet günüm o güne sabredebilirsem beklemeyi dusunuyorum

Benim ilk ignem iğneyi yaptığımız gunu de sayiyomuyuz peki onu sayarsam 16. Gün oluyo bugün pazar gunu adet günüm o güne sabredebilirsem beklemeyi dusunuyorum
o zaman şöyle söyliyim 9 mart iğne günü 25 mart adetin ilk günü :)

kılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?

kılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?
7 nisandan itibaren artışlar iyi
zaten sağlıklı gebelikte 2 ye katlar değer
sizin değerlerde buna yakın kaç haftalık ?

7 nisandan itibaren artışlar iyi
zaten sağlıklı gebelikte 2 ye katlar değer
sizin değerlerde buna yakın kaç haftalık ?
bu onuda hiçbir fikrim yok. şimdi doktorumla görüştüm hala sağlıksız gebelikten şüphelendiğini söyledi.

Merhaba kızlar ovitrelle iğnesi vurulalı 13 gün oldu. Bugün test yaptım erken gebelik testinde silik bir şekilde 2 çizgi çıktı. Bu ay tüplerime basılmıştı. Sizce hamilemiyim? Adetime 3 gün var

ben de karar verdim pazar günü evde idrar, pazartesi de kan testi yaptiricam 15 ve 16. gün oluyor iğneden itibaren... tabi adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…