10.günden önce gitmiyor sanırım etkisiKızlar benım bugunde sılık cıktı ya e zaman gıtcek ıgne etkısı
Yok canım sadecekasıkta batma var 10 gunu gectı 11 gunum10.günden önce gitmiyor sanırım etkisi
mide bulantın varmı canım ?
iğnenin yan etkisi sanırım
batma bende arada oluyor da mide bulantısı kötü yaptı beni bi de göğüslerde ağrıYok canım sadecekasıkta batma var 10 gunu gectı 11 gunum
Bilmiom ki canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah buyukturbatma bende arada oluyor da mide bulantısı kötü yaptı beni bi de göğüslerde ağrı
bence bunlar bazılarında olan iğnenin yan etkisi olsa gerek
öyle canım Allah büyük beklemeye devamBilmiom ki canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah buyuktur
Aminnn canım Allah cümlemizi güldürsün göbüşleri bebişle doldursunAyy sen beni güldürdün Allahta senin yüzünü güldürsün . Bende yarın başlarim artık çalışmalara gün aşırı devam. Ya ama o ağrılar kıpırdasmalar insanı bi tiribe sokuyor ben işi sağlama alayim diyorsun aynenHadi inşallah inşallah..
İnsan hisseder anne olacağını şekerim. Ay inşallah bu ay müjdeli haberler paylaşıriz burdan..Aminnn canım Allah cümlemizi güldürsün göbüşleri bebişle doldursunnapim canım doğal yoldan olsun diye ugraşıyorum içimden bir ses bu ay tutacak diyo ayy inşallah ya
İnşallah kuzum buarada bat 25 nisanİnsan hisseder anne olacağını şekerim. Ay inşallah bu ay müjdeli haberler paylaşıriz burdan..
Su an erken canım test için hele ki idrar testi için.Sabır :)
Çok acelecisin yavrum ya :) dur bismillah daha 9 gün olmuş yapsanda iğnenin etkisinden hamiş sanıcan kendini biraz sabır
kanda baktırsan cuma günü daha gerçek sonuç olur en azından değerinden anlaşılır iğne etkisi :)
bende duramıyorum ama mecbur bekliyorum :)
6 mayıs canım benimde. Klomenin son iki günü kaldı. C.tesi de doktor randevum var bakalım..İnşallah kuzum buarada bat 25 nisansenin ne
BAT:Beklenen adet tarihiarkadaşlar bat adet tarihi mi demek oluyor?
hamile kalınca ilk buraya yazıcam yaa :)
Beklenen adet tarihinin kısaltılmış hali hayatım :)arkadaşlar bat adet tarihi mi demek oluyor?
hamile kalınca ilk buraya yazıcam yaa :)
Hadi bakalım boş durmak tembellik yapmak yok çok çalışılacak bu ay çoook6 mayıs canım benimde. Klomenin son iki günü kaldı. C.tesi de doktor randevum var bakalım..
Tabi canım iğnenin içinde beta hcg var çünkü :)o şekilde de çıķıyor mu iğneden dolayı pozitif? yaa :)
Biz daha başlayamadık çalışmalara bu sabah abdest aldım bu akşamda annemde(kayinvalidemde) kalicaz yarında eşim iş seyehatine çıkıyor 1 günlük artık kaldık perşembe gecesine tatlımHadi bakalım boş durmak tembellik yapmak yok çok çalışılacak bu ay çoook
Olurmu olur valla iğne dönemi hep bi aksilik çıkar zaten aman canım Allah korusun neyse zaten şuan bişey olmaz zamanı gelmemişBiz daha başlayamadık çalışmalara bu sabah abdest aldım bu akşamda annemde(kayinvalidemde) kalicaz yarında eşim iş seyehatine çıkıyor 1 günlük artık kaldık perşembe gecesine tatlımoff off ... Allahtan iğne zamanına denk gelmedi...
Tabi canım iğnenin içinde beta hcg var çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?