Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
batma bende arada oluyor da mide bulantısı kötü yaptı beni bi de göğüslerde ağrı
bence bunlar bazılarında olan iğnenin yan etkisi olsa gerek
Bilmiom ki canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah buyuktur

Aminnn canım Allah cümlemizi güldürsün göbüşleri bebişle doldursun napim canım doğal yoldan olsun diye ugraşıyorum içimden bir ses bu ay tutacak diyo ayy inşallah ya

Aminnn canım Allah cümlemizi güldürsün göbüşleri bebişle doldursun napim canım doğal yoldan olsun diye ugraşıyorum içimden bir ses bu ay tutacak diyo ayy inşallah ya
İnsan hisseder anne olacağını şekerim. Ay inşallah bu ay müjdeli haberler paylaşıriz burdan..

kanda baktırsan cuma günü daha gerçek sonuç olur en azından değerinden anlaşılır iğne etkisi :)
bende duramıyorum ama mecbur bekliyorum :)

ya sanki önden evde yapıp çok ümitlenmeden gitmek istiyor gibiyim kan testine

canım çok tatlı istiyor, bazen sol kasığım ağrıyor, uyku durumu var, göğüs uçlarım hassaslaştı, çok üşüyorum. Ya hamileyim ya adet belirtileri ya da bahar yorgunluğundan uykum filan geliyor anlamadım

arkadaşlar bat adet tarihi mi demek oluyor?

hamile kalınca ilk buraya yazıcam yaa :)

Son düzenleme:
Hadi bakalım boş durmak tembellik yapmak yok çok çalışılacak bu ay çoook
Biz daha başlayamadık çalışmalara bu sabah abdest aldım bu akşamda annemde(kayinvalidemde) kalicaz yarında eşim iş seyehatine çıkıyor 1 günlük artık kaldık perşembe gecesine tatlım off off ... Allahtan iğne zamanına denk gelmedi...

Olurmu olur valla iğne dönemi hep bi aksilik çıkar zaten aman canım Allah korusun neyse zaten şuan bişey olmaz zamanı gelmemiş olmadı eşinin peşinden sende git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…