- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Canım bat bugün 9 temmuz, ben iğnenin 14.günü yaptım iğnenin etkisi ozamana geçmiş oluyo, ama akşam üzeri yaptım testi net tek çizgiydi sabah gördüm çok çok hafif bi çizgi belli belirsiz ama işte diyolarla yarım saatten sonra geçersiz diye oyüzden ümitlenemiyorum bak resmini atıyorum banada hiç sonradan olmazdı ilk defa oldu canımInsallah hamilesindir canım var ki cıkmıs bende o kadar test yapıyorum hiç atmıyorum ama gene tek cizgi cıkıyo ignenin etkiside olabilir diyorlar bat ne zaman
Canım benim bence hamilesin yarın bir daha tekrarlarmsın Bnde merak ettim şimdiEki Görüntüle 1856319
Canım bat bugün 9 temmuz, ben iğnenin 14.günü yaptım iğnenin etkisi ozamana geçmiş oluyo, ama akşam üzeri yaptım testi net tek çizgiydi sabah gördüm çok çok hafif bi çizgi belli belirsiz ama işte diyolarla yarım saatten sonra geçersiz diye oyüzden ümitlenemiyorum bak resmini atıyorum banada hiç sonradan olmazdı ilk defa oldu canım
Ayy canım öylemi dersinCanım benim bence hamilesin yarın bir daha tekrarlarmsın Bnde merak ettim şimdi
Demekki gec dollenme olmus erken gebelik testinde illaki cok net cıkacak dıye birsey yokki insallah hamilesindir ya yarın ikimiz de test yapalımAyy canım öylemi dersinolurmuki geçersiz diyolarya sonradan, hem yaptığım test ultra erken gebelik testi yazıyo olsa hemen belirmezmiydi kızz şimdi öyle dedin elim ayağım titredi valla
Canım su an test yapsan hemen cıkarBugün adetimin 30.günü yani bat yarın bu aksam limon sarısı akıntıdan sonra pembe bir şeyler gelmis sabahtan çalışma yapmıştık ve sikintili geçmişti hemen pişik olabiliyorum ilişkiden sonra .çatlama iğnesininde 18.günü bugün yarın kan tahlili yapmama gerek kaldı mı sizce bursadaki tüp bebek merkezlerinin kapısını çalma vakti geldi mi
ama adet geliyor gibi belim hafif sizliyor.evde ovulasyon testim vardı onu sabah yaptım onda da hayalet bir çizgi belirdi.kurumasına yakin hayalet çizgi daha da belirginleşti.yarın kan tahlili yaptirayim mi yaniCanım su an test yapsan hemen cıkar
Ovulaston testinden pek anlamıyorumda yarın eczaneden test alsan daha iyi olur tabi tam kırmızılar gelirse bir dahaki aya artıkama adet geliyor gibi belim hafif sizliyor.evde ovulasyon testim vardı onu sabah yaptım onda da hayalet bir çizgi belirdi.kurumasına yakin hayalet çizgi daha da belirginleşti.yarın kan tahlili yaptirayim mi yani
İnşallah sabah kalktığımda adet olmamış olursam tekrar test yaparım ayyy valla stres yaptım şuan, adet olursam çok koyar inşallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli bizlerede nasip etsin inşallah (aminnn) sende durum ne canım bat nezaman? İğne olalı kaç gün oldu?Demekki gec dollenme olmus erken gebelik testinde illaki cok net cıkacak dıye birsey yokki insallah hamilesindir ya yarın ikimiz de test yapalım
Sıkma canını gelirse gelir adet nolmus olum yok ya sonunda Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Benm yarın adet gunum catlatma ignemin 14.gunu bugn ama adet olcam goguslerim cok sertlesti acıyo karnımda sızı seklinde agrı var olursam olurum amannn :)İnşallah sabah kalktığımda adet olmamış olursam tekrar test yaparım ayyy valla stres yaptım şuan, adet olursam çok koyar inşallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli bizlerede nasip etsin inşallah (aminnn) sende durum ne canım bat nezaman? İğne olalı kaç gün oldu?
Tabi orası öyle canım üzülsekte elden bişey gelmiyo ama 2 yıldır hep hüsran olunca insan yıpranıyo rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun zaten bende olurum sabah büyük ihtimalSıkma canını gelirse gelir adet nolmus olum yok ya sonunda Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Benm yarın adet gunum catlatma ignemin 14.gunu bugn ama adet olcam goguslerim cok sertlesti acıyo karnımda sızı seklinde agrı var olursam olurum amannn :)
Bende yarın olurum kesin yada birazdan ayy valla takamıcam kafama ben 4yıl oldu evleneli 3kere dusuk yaptım 1sene oldu dusuk yapalı ılk dwfa kafam bu kadar rahat hafta sonu gezmeye gidicez insallah tek dusuncem onlar kayınvalidemlerle kalıyorum koye gıttiler esimle hayatımızı yasıyoruz cocuk için onunda moralini bozamam zaten surda 3 4 ay yanlız kalabiliyoruz tadını cıkartmak için elimden geleni yapıyorumTabi orası öyle canım üzülsekte elden bişey gelmiyo ama 2 yıldır hep hüsran olunca insan yıpranıyo rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun zaten bende olurum sabah büyük ihtimal
Tadını çıkar kafaya takmazsan bi bakmışın ki sürpriz olur canım benimBende yarın olurum kesin yada birazdan ayy valla takamıcam kafama ben 4yıl oldu evleneli 3kere dusuk yaptım 1sene oldu dusuk yapalı ılk dwfa kafam bu kadar rahat hafta sonu gezmeye gidicez insallah tek dusuncem onlar kayınvalidemlerle kalıyorum koye gıttiler esimle hayatımızı yasıyoruz cocuk için onunda moralini bozamam zaten surda 3 4 ay yanlız kalabiliyoruz tadını cıkartmak için elimden geleni yapıyorum
Canim sen yarın direk kan tahlili yaptım idrar testiyle falan uğraşma direk çıkar zaten baya olmuşBugün adetimin 30.günü yani bat yarın bu aksam limon sarısı akıntıdan sonra pembe bir şeyler gelmis sabahtan çalışma yapmıştık ve sikintili geçmişti hemen pişik olabiliyorum ilişkiden sonra .çatlama iğnesininde 18.günü bugün yarın kan tahlili yapmama gerek kaldı mı sizce bursadaki tüp bebek merkezlerinin kapısını çalma vakti geldi mi
Aynen canım benim Rabbim herkese hayırlısıyla saglıklı nasıp etsin .. Yarın buyk gun ikimiz içinde test yapınca yarn kesin yazTadını çıkar kafaya takmazsan bi bakmışın ki sürpriz olur canım benimiyice eğlenin eşinle deşarj olun Allah büyük
Olumluda olsa olumsuzda olsa yarın yazarım canım, amin hayırlısı inşallahI
Aynen canım benim Rabbim herkese hayırlısıyla saglıklı nasıp etsin .. Yarın buyk gun ikimiz içinde test yapınca yarn kesin yaz
Canım adet oldum benOlumluda olsa olumsuzda olsa yarın yazarım canım, amin hayırlısı inşallah
Cnm bugün acile gittim test için yapamayız dediler laboratuvar hamilelik testi yapmıyor tatil olduğu için sesi doktor. Pazartesi gel dedi yani bekliycem artık yapacak birşey yok. Allahtan aklıma ilk günkü gibi takılmıyor artık. Daha adet de olmadım ama sancım var sanki olacak gibiyim lavaboya gidiyorum yok ben anlamadım bu işi. Herşey pazartesi netleşecek inşAnladım canım büyük ihtimal hamilesindir:) pazartesi daha kesin olur daha iyi olur , hakkında hayırlısı olsun inşallah, haberdar et bizleri, gerçi bi topikte acildede yapıyorlarmis diye okudum haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?