Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim de bugun on dördüncü günüm Can'ım bugun ben idrar testi taptım ama negatif

Benim de bugun on dördüncü günüm Can'ım bugun ben idrar testi taptım ama negatif

Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda allah hayırlı evlat nasip eder bende olan belirtiler sen dede olmus muydu ve kacinci denen en bu catlamaignesiyle

Aynen canım hayırlısı olsun sen naptın?

Canım doktorun adını öğrenebilirmiyim doktor araştırıyorum
Yunus gedikbası canım insanin morelini düzeltiyor 80 yasinda vardir 30 sene önce annem gitmis alt komsum gitmis komsumda gelinini götürecek tabi ki benim vaktim zamanim gelmis ama nisanin 22 gittim ona yumrtan zayif dedi klomen kullandim 3 yumurtm vardi mayisin 3 nde cat.ignesi oldum mayisin 19 adet oldum haziranda adet olmayi beklerken mübarek ayda hamile oldugumu ögrendim cok sükür

Adettemi gittin canım? Gerçi doktorların hepsi klomen veriyo ya

Valla ben 4-5 kere klomen kullandım bi türlü kalamadım sana nasip olmuş sağlıkla kucağına al canım
Rabbim ol dedi canım insallah sagol esimde sayi dusuklugu var benim de sol tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim ol derse olur cok sükür namazlarimda cok dua ettim hala da ediyorum hepimiz icin canim

A
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda allah hayırlı evlat nasip eder bende olan belirtiler sen dede olmus muydu ve kacinci denen en bu catlamaignesiyle
ben idrar yaptırdım ama kan yaptırmadım inşallah çıkar bilmiyorum bugun az peçete açık pembe akıntı geldi ne demek bilmiyorum ben menegon iğne oldum sonra çatlatma iğnesi oldum ama şöyle klomen çok kullandım olmadı klomenle bir defa düşük yaptım belirtileri ne hatırlamıyorum adet olacakmış gibi Ağrı'm var baş Ağrı'm var sonra açık leke geldi başka bişey yok hamilemiyim bilmiyorum

Catlatma ignesinin kaçıncı günü canım bugün?

Rabbim ol dedi canım insallah sagol esimde sayi dusuklugu var benim de sol tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim ol derse olur cok sükür namazlarimda cok dua ettim hala da ediyorum hepimiz icin canim
Allah razi olsun canim
. en guzel sey sunu diyebilmek biz ne yaparsak yapalim Rabbim ol demedikten sonra doktorlar ilaclar bir yere kadar ben Rabbime inaniyorum insallah hepimiz hamile kalicaz . sen hamilesin galiba Rabbim hayirlisyla dogum yapabilmeyi evladini kucagna sag salim almayi nasp etsn :)

Amin insallah canim sende de Allah razı olsun evet hamileyim iki yıl sonra rabbim nasip etti sizin ne kadar oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…