Benim de bugun on dördüncü günüm Can'ım bugun ben idrar testi taptım ama negatifMerhaba arkadaşlar benim bugün catlatma ignesi olduğum 11.gün 2 gün önce pembemsi bir leke geldi bir bucuk gün sürdü ve bitti karnında ve kaldıklarında ağırdan var baş d onmelerim ve uyku halim çok var dünden beri halsizlik yorgunluk gibi bu neden olabilir acaba fikir verir misiniz ayrıca test ne zaman yapayım bilmiyorum
Benim de bugun on dördüncü günüm Can'ım bugun ben idrar testi taptım ama negatif
Canım doktorun adını öğrenebilirmiyim doktor araştırıyorumKızlar İstanbul Bakırköyde ôzel bir doktor var gitmenizi tavsiye ederim insana umut veriyor daha benim sonuclarimi görmeden olur dedi veikinci ayda hamile kaldım ona tekrar gidemeden
Aynen canım hayırlısı olsun sen naptın?Hadi ya olsun canim bi dahaki ay kalirsin insallah hamile benimde agrilarim hala devam ediyo gerci gogus agrim ne zaman gecerse o zaman oluyorum bakalim kismet . olmazsa olmaz yapacak birsey yok derdi veren Rabbim dermaninida verir . kafam rahat benim sende cok takma herseyin hayirlisini isteyelim
Yunus gedikbası canım insanin morelini düzeltiyor 80 yasinda vardir 30 sene önce annem gitmis alt komsum gitmis komsumda gelinini götürecek tabi ki benim vaktim zamanim gelmis ama nisanin 22 gittim ona yumrtan zayif dedi klomen kullandim 3 yumurtm vardi mayisin 3 nde cat.ignesi oldum mayisin 19 adet oldum haziranda adet olmayi beklerken mübarek ayda hamile oldugumu ögrendim cok sükürCanım doktorun adını öğrenebilirmiyim doktor araştırıyorum
Canim ya şimdi girebildim çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamini erdirsinCnm merhaba bugün test yaptırdım sonuç 131 olmuş çok şükür
Canim ya şimdi girebildim çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamini erdirsin
Adettemi gittin canım? Gerçi doktorların hepsi klomen veriyo yaYunus gedikbası canım insanin morelini düzeltiyor 80 yasinda vardir 30 sene önce annem gitmis alt komsum gitmis komsumda gelinini götürecek tabi ki benim vaktim zamanim gelmis ama nisanin 22 gittim ona yumrtan zayif dedi klomen kullandim 3 yumurtm vardi mayisin 3 nde cat.ignesi oldum mayisin 19 adet oldum haziranda adet olmayi beklerken mübarek ayda hamile oldugumu ögrendim cok sükür
Adetimin 3. Gunu aradim yumurta takibi icin dedim o gune randevu verdi gittim o ay icinde hamile kaldim adetten olduktan sonraAdettemi gittin canım? Gerçi doktorların hepsi klomen veriyo ya
Valla ben 4-5 kere klomen kullandım bi türlü kalamadım sana nasip olmuş sağlıkla kucağına al canımAdetimin 3. Gunu aradim yumurta takibi icin dedim o gune randevu verdi gittim o ay icinde hamile kaldim adetten olduktan sonra
Rabbim ol dedi canım insallah sagol esimde sayi dusuklugu var benim de sol tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim ol derse olur cok sükür namazlarimda cok dua ettim hala da ediyorum hepimiz icin canimValla ben 4-5 kere klomen kullandım bi türlü kalamadım sana nasip olmuş sağlıkla kucağına al canım
ben idrar yaptırdım ama kan yaptırmadım inşallah çıkar bilmiyorum bugun az peçete açık pembe akıntı geldi ne demek bilmiyorum ben menegon iğne oldum sonra çatlatma iğnesi oldum ama şöyle klomen çok kullandım olmadı klomenle bir defa düşük yaptım belirtileri ne hatırlamıyorum adet olacakmış gibi Ağrı'm var baş Ağrı'm var sonra açık leke geldi başka bişey yok hamilemiyim bilmiyorumÇok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda allah hayırlı evlat nasip eder bende olan belirtiler sen dede olmus muydu ve kacinci denen en bu catlamaignesiyle
Catlatma ignesinin kaçıncı günü canım bugün?A
ben idrar yaptırdım ama kan yaptırmadım inşallah çıkar bilmiyorum bugun az peçete açık pembe akıntı geldi ne demek bilmiyorum ben menegon iğne oldum sonra çatlatma iğnesi oldum ama şöyle klomen çok kullandım olmadı klomenle bir defa düşük yaptım belirtileri ne hatırlamıyorum adet olacakmış gibi Ağrı'm var baş Ağrı'm var sonra açık leke geldi başka bişey yok hamilemiyim bilmiyorum
14Catlatma ignesinin kaçıncı günü canım bugün?
Saydim canimzeynepppppppp canım sende igneyi vuruldugun günü de sayın mi
Aynen canım hayırlısı olsun sen naptın?
Allah razi olsun canimRabbim ol dedi canım insallah sagol esimde sayi dusuklugu var benim de sol tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim ol derse olur cok sükür namazlarimda cok dua ettim hala da ediyorum hepimiz icin canim
Kan tahlilinde çıkar canım idrarda adetinin geçmesi lazım ama kanda önceden ogrenebilirsin
Amin insallah canim sende de Allah razı olsun evet hamileyim iki yıl sonra rabbim nasip etti sizin ne kadar oldu?Allah razi olsun canim
. en guzel sey sunu diyebilmek biz ne yaparsak yapalim Rabbim ol demedikten sonra doktorlar ilaclar bir yere kadar ben Rabbime inaniyorum insallah hepimiz hamile kalicaz . sen hamilesin galiba Rabbim hayirlisyla dogum yapabilmeyi evladini kucagna sag salim almayi nasp etsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?