Hadi yaCnm bugün acile gittim test için yapamayız dediler laboratuvar hamilelik testi yapmıyor tatil olduğu için sesi doktor. Pazartesi gel dedi yani bekliycem artık yapacak birşey yok. Allahtan aklıma ilk günkü gibi takılmıyor artık. Daha adet de olmadım ama sancım var sanki olacak gibiyim lavaboya gidiyorum yok ben anlamadım bu işi. Herşey pazartesi netleşecek inş
Hadi ya olsun canim bi dahaki ay kalirsin insallah hamile benimde agrilarim hala devam ediyo gerci gogus agrim ne zaman gecerse o zaman oluyorum bakalim kismet . olmazsa olmaz yapacak birsey yok derdi veren Rabbim dermaninida verir . kafam rahat benim sende cok takma herseyin hayirlisini isteyelimCanım adet oldum benhayırlısı olsun
Yok cnm hala adet olmadım 6 gün günüm geçti yani adet olmuş olsaydım bugün adetim bitecekti. Kasıklarımda sancı var mide bulantım var sık sıkta idrarım oluyor ama yine de belli olmaz bu işler vücudum bana oyun oynamazsa gebelikten şüpheleniyorum artık ama yine de belli olmaz tabi. Bi kere daha Hsg den sonraki aynı 5 gün günüm geçti ama kan testi yaptırmıştım o Zaman negatifti. Bu defa pozitif dendi bakalım yarın dananın kuyruğu kopar. Herşeyin hayırlısı... Endişeliyim ama
Bencede hamilesin gibi endiselenme hiç kismetinde varsa olur zaten hayırlı haberler olur inşaallahYok cnm hala adet olmadım 6 gün günüm geçti yani adet olmuş olsaydım bugün adetim bitecekti. Kasıklarımda sancı var mide bulantım var sık sıkta idrarım oluyor ama yine de belli olmaz bu işler vücudum bana oyun oynamazsa gebelikten şüpheleniyorum artık ama yine de belli olmaz tabi. Bi kere daha Hsg den sonraki aynı 5 gün günüm geçti ama kan testi yaptırmıştım o Zaman negatifti. Bu defa pozitif dendi bakalım yarın dananın kuyruğu kopar. Herşeyin hayırlısı... Endişeliyim ama
Amin inş cnm darısı şeninde başına inş tez Zaman'daBencede hamilesin gibi endiselenme hiç kismetinde varsa olur zaten hayırlı haberler olur inşaallah
Evet sayılıyor 1.gün olarak diye biliyorum benKizlar Çatlatma iğnesi olduğunuz günü sayiyormusunuz hesaplarken?
Cnm merhaba bugün test yaptırdım sonuç 131 olmuş çok şükürBencede hamilesin gibi endiselenme hiç kismetinde varsa olur zaten hayırlı haberler olur inşaallah
Canım tebrik ederim Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah süper yaaaCnm merhaba bugün test yaptırdım sonuç 131 olmuş çok şükür
mrb sayfadayı takip ediyorum sizin sonucnuzu umutla bekliyordm uzaktn szn adınıza çok sevndm rabbim hayrlısyla kucağınza almyı nasip etsin .... bnde bu ay catlatma iğnesi kullanıcam umut oldunuz bana :)Cnm merhaba bugün test yaptırdım sonuç 131 olmuş çok şükür
Tebrikler, inşallah sorunsuz gider herşey.Teşekkürler kızlar inşallah ALlah siZe de tez Zaman'da nasip eder. Çok güzel bi duyguymuş maşallah. Şimdi keseyi göreyim kalp atışlarını duyayım içim rahat edecek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?