Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim de geçen ay hiç geçmemişti Ağrım bu ay aksine ağrımadı hiç garip tepkiler veriyo vücutlar :) inş tutunmuştur bebeğin :)
benim de öncekinde ağrım olmuştu ama aynı zamanda taş düşürmüştüm ona bağladım bu defa da idrar yollarımı mı üşüttüm diyorum sık sık da tuvalete çıkıyorum çok az miktarda

Tuvalet sorunu bende de var yaa bıktım resmen gece uyanıyorum sanki idrar kesem patlıcak gibi ağrıyo saat başı tuvalete gidesim geliyo uykum bölünüyo hep belki ben de üşütmüşümdür. Hayırlısı olsun hepimiz için

demekki oluyor iğneden sonra ben iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyorum bi idrar tahlili vereyim gerçekten artık çok zorluyor

merhaba

ben klomen kullanmadan doktorum yumurta takıbı ıle 16mm olunca geçen salı ovitrelle vuralım dedi.o günden beri kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir baskı ve ağrı bazen sağ bazen sol taraf olmak üzere devam ediyor.üşütmüş olabilirim diyorum ama bir huzursuzluk söz konusu devamlı.ne olacak bilmiyorum sonuç test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum süpriz artık olursa

Belki de iğnenin yan etkisi gibi bişi de olabilir. Bunalıyo insan Rabbim bi an önce nasip etsin hayırlısıyla bi Bebek zor bi süreç
ay bilmiyorum ki canım bu kadar uzun sürer mi etkisi ilk günler tamam da 7. gün hala rahatsızım bi tahlil vereyim bakalım biran önce nasip olsun bize de inşallah

ay bilmiyorum ki canım bu kadar uzun sürer mi etkisi ilk günler tamam da 7. gün hala rahatsızım bi tahlil vereyim bakalım biran önce nasip olsun bize de inşallah
Ben geçen ay iğneden regliye kdr olan sürede hep ağrı çekmiştim hergün yani fenalık gelmişti :) hatta kist oluştu diye korkmuştum. Vücuttan 10-14günde atılıyor diyorlar ya bilmiyorum ki inşallah iltihap yoktur o da etkiliyo çünkü hamileliği inşallah temiz çıkar tahlilin

inşallah yoktur canım ben çok sık geçiriyorum idrar yolu enfeksiyonunu bide önceki iğneden sonra taş düşürdüm enfeksiyon oldu bayağı boşa gitti bütün tedavi

Merhaba Can'ım. Geçen ayki iğnemde benim de Regl olana kdr hergün ağrımıştı.doktor vermidon veya minoset yutabilirsin demişti ama ben yutmamıştım :) yumoş çatlıyo diye de ağrı olabilir inşallah tutar bebeğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…