benim de öncekinde ağrım olmuştu ama aynı zamanda taş düşürmüştüm ona bağladım bu defa da idrar yollarımı mı üşüttüm diyorum sık sık da tuvalete çıkıyorum çok az miktardaBenim de geçen ay hiç geçmemişti Ağrım bu ay aksine ağrımadı hiç garip tepkiler veriyo vücutlar :) inş tutunmuştur bebeğin :)
Adet tarihin ne Zaman peki?
Tuvalet sorunu bende de var yaa bıktım resmen gece uyanıyorum sanki idrar kesem patlıcak gibi ağrıyo saat başı tuvalete gidesim geliyo uykum bölünüyo hepbenim de öncekinde ağrım olmuştu ama aynı zamanda taş düşürmüştüm ona bağladım bu defa da idrar yollarımı mı üşüttüm diyorum sık sık da tuvalete çıkıyorum çok az miktarda
Belki idrara daha geçmemiştir ondan çıkmamıştır yarın da olmazsanız tekrarlayın olmadı kan verin :) inş sizinledir bebişYarın.
demekki oluyor iğneden sonra ben iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyorum bi idrar tahlili vereyim gerçekten artık çok zorluyorTuvalet sorunu bende de var yaa bıktım resmen gece uyanıyorum sanki idrar kesem patlıcak gibi ağrıyo saat başı tuvalete gidesim geliyo uykum bölünüyo hepbelki ben de üşütmüşümdür. Hayırlısı olsun hepimiz için
Belki de iğnenin yan etkisi gibi bişi de olabilir. Bunalıyo insan Rabbim bi an önce nasip etsin hayırlısıyla bi Bebek zor bi süreçdemekki oluyor iğneden sonra ben iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyorum bi idrar tahlili vereyim gerçekten artık çok zorluyor
ay bilmiyorum ki canım bu kadar uzun sürer mi etkisi ilk günler tamam da 7. gün hala rahatsızım bi tahlil vereyim bakalım biran önce nasip olsun bize de inşallahBelki de iğnenin yan etkisi gibi bişi de olabilir. Bunalıyo insan Rabbim bi an önce nasip etsin hayırlısıyla bi Bebek zor bi süreç
Ben geçen ay iğneden regliye kdr olan sürede hep ağrı çekmiştim hergün yani fenalık gelmişti :) hatta kist oluştu diye korkmuştum. Vücuttan 10-14günde atılıyor diyorlar ya bilmiyorum ki inşallah iltihap yoktur o da etkiliyo çünkü hamileliğiay bilmiyorum ki canım bu kadar uzun sürer mi etkisi ilk günler tamam da 7. gün hala rahatsızım bi tahlil vereyim bakalım biran önce nasip olsun bize de inşallah
inşallah yoktur canım ben çok sık geçiriyorum idrar yolu enfeksiyonunu bide önceki iğneden sonra taş düşürdüm enfeksiyon oldu bayağı boşa gitti bütün tedaviBen geçen ay iğneden regliye kdr olan sürede hep ağrı çekmiştim hergün yani fenalık gelmişti :) hatta kist oluştu diye korkmuştum. Vücuttan 10-14günde atılıyor diyorlar ya bilmiyorum ki inşallah iltihap yoktur o da etkiliyo çünkü hamileliğiinşallah temiz çıkar tahlilin
Çoraplarını hiç çıkarma ayağından canım:)) tedavinde kaçıncı ayın canım:)inşallah yoktur canım ben çok sık geçiriyorum idrar yolu enfeksiyonunu bide önceki iğneden sonra taş düşürdüm enfeksiyon oldu bayağı boşa gitti bütün tedavi
Merhaba Can'ım. Geçen ayki iğnemde benim de Regl olana kdr hergün ağrımıştı.doktor vermidon veya minoset yutabilirsin demişti ama ben yutmamıştım :) yumoş çatlıyo diye de ağrı olabilir inşallah tutar bebeğin :)merhaba
ben klomen kullanmadan doktorum yumurta takıbı ıle 16mm olunca geçen salı ovitrelle vuralım dedi.o günden beri kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir baskı ve ağrı bazen sağ bazen sol taraf olmak üzere devam ediyor.üşütmüş olabilirim diyorum ama bir huzursuzluk söz konusu devamlı.ne olacak bilmiyorum sonuç test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum süpriz artık olursa
Ikinci kelimen denemem 4 yumurta vardı salı sabah oldum ignemi bekliyorum artık nasipÇoraplarını hiç çıkarma ayağından canım:)) tedavinde kaçıncı ayın canım:)
Ben de 19unda oldum hayırlısı olsun hepimiz için inşallahIkinci kelimen denemem 4 yumurta vardı salı sabah oldum ignemi bekliyorum artık nasip
Test yaptın mı hiç ?Ben de 19unda oldum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Yapmadım canım 15gün geçmeden yapmıcam geçen ay 12.günde negatifti zaten Regl olmuştum:)oyüzden erkenden moralimi bozmiyim :)Test yaptın mı hiç ?
Ben de 15. gün adet oldum geçen sefer yine sabırsızım yapmamakta zor duruyorum daha 8. gün :)Yapmadım canım 15gün geçmeden yapmıcam geçen ay 12.günde negatifti zaten Regl olmuştum:)oyüzden erkenden moralimi bozmiyim :)
Aynen ben de 15.gün olmuştum uğursuz rakam :)) benim kaç gün oluyo acaba 19unda oldum iğne :)Ben de 15. gün adet oldum geçen sefer yine sabırsızım yapmamakta zor duruyorum daha 8. gün :)
Sabah olduysan 12 olmak üzere :)))) ben öyle sayıyorum valla yoksa geçmiyor :)))Aynen ben de 15.gün olmuştum uğursuz rakam :)) benim kaç gün oluyo acaba 19unda oldum iğne :)
Eheeh 1gün 1gündür diyosun:)) akşam üzeri oldum ya Malesef zarardayım bi gün :)) neyse az kaldı da göğüslerim patlıcak sanırım çok şişti ya sanırım bu ay da tutmadı :))Sabah olduysan 12 olmak üzere :)))) ben öyle sayıyorum valla yoksa geçmiyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?