Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aynen öle kadar kısmet bu işler .teşekkür ederim hislerimi paylaştığınız için

Canim ben cok uzun ugraslardan sonra hamileyim.Masallah diyin Allah size de nasip etsin insallah.Daha cok yeni devam eder insanlaah.Ben bu ay cok degisik yontemler uyguladim istiyorum ki herkesle paylasayim herkesin hasreti dinsin.Baska bir basligin altina yazdim.isterseniz burada da paylasayim

Hayırlı olsun canım neler yaptin

Hemen paylasiyorum.herkes faydalabsin istiyorum arkadaslar.Ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum.dedim ki bu ay tutatsa ilk isim forumda yaptiklarimi paylasmak olacak.tuttu cok sukur.Dua edin ki devam etsin arkadaslar

Kızlar benim bir yumurtam oluyordu her ay gelişiyordu ama catlamıyordu. 6 aydır hemyumurta takibi hem ovulasyon takibi ile gebe kalamadım.Gecen ay birde catlatma iğnesi ile denedim yine olmadı.Sonra çok arastırdım acaba tuplerimde sorun var diyedüşündüm.Ve bir ebe nineden öğrendiğim seyi yaptım.Oncelikle bu yöntem için yumurtlama tarihini bilmek gerekiyor ,çatlatma iğnesikullanıyorsanız zaten biliyor olacaksınız.Adetin üçüncü günü başladım herakşam bir tencerede hazır su ile incir,bir tencerede soğan kaynattım.Soguyunca dolaba koydum içindekileri süzmedim oylece dolaba koydum.Sabah ac karına önce sogan suyunuiçtim kahvaltıdan sonra da bir iki saat sonra inciri içtim hep öğünlerden önce bir ondan bir ondan içtim.Saracoglu birlikte yapmayın diyor ama ben birlikte yaptım yine de kendinizbilirsiniz.Yumurtlama gününden üç gün önce her aksam bir tencerede bir bucuk iki litreye yakın suyu kaynattım içine ortalama 250 gram ebegümeci attım onu sert bir kovaya bosaltıp5 dakika beklettikten sonra battaniyeyi belime sarıp kovaya oturdum.Yandıkca arasıra poponuzu yükseltin ama kalkmayın boncuk boncuk terlemeniz gerek .Su poponuzukaldırmadan oturacagınız sıcaklıga gelince içine iki kaşık buharlaşan merhem vicks attım.bunu üç gün boyuncayaptım,yumurtlamadan önceki üç gün.toplamda neredeyse bir- bir bucuk saat oturuyordum o buhara tupleri acıyormus.Ama bunu yaptıktan sonra kendizi sakınsogutmayın,dustan cıkınca sıcak birseyler giyinip ayaklarınızın altına vicks sürüp corapgiyin ve brlinize sıcak su torbası koyun.Ve yumurtlamadan ya da catlama iğnesinden bir gün önce ilişkiye girdim.preseed diye bir jel var 150 tl gibi birseydi sanırım.İlişkiden önce vajinaya enjekte ediliyor.Uzerinde 3 birin enjekte edin diyor ben 1 birim enjekte ettim cünkü cok saglıksız spermleride yukarıtasımasını istemedim.çatlatma iğnesinden sonra artık buhar yapmayın tehlikeli.soganı da içmeyin ama incire devam bu arada bengunde 5 kasıkta memleketten getırttiğim dutpekmezini yedim.Bu kadar. inşallah faydasınıgörürsünüz gelecek ayda sizinlileri burdanöğrenirim yüce rabbim

Klomen kullananlar da buhar islemini yapabilir.rahmi tupu heryeri aciyo valla :)

Hayırlı olsun canım öncelikle. Allahım sağ salim evladınıza kavuştursun sizi ve analı ve babalı büyütsün yavrunuzu. 6 ay tedavi olmana rağmen mi hamile kalmamıştın acaba

Hayırlı olsun canım öncelikle. Allahım sağ salim evladınıza kavuştursun sizi ve analı ve babalı büyütsün yavrunuzu. 6 ay tedavi olmana rağmen mi hamile kalmamıştın acaba
Canim cok tesekkur ederim.Allah sizlere de nasip etsin.Ben kemoterapi gordum ve kemoterapi kisirliga bile sebep oluyor hatta daha sonra beni ilacla menopoza soktular bir sene de menopozda kaldim tedavim bitti ama bu kez de adetim uzun bir sure dönmedi.Cok zor gunler gecirdim ve bir yandan da menopoz tehdidi vardi.3 yil falan bu sekilde dr umun bana gebelik icin izin vermesini bekledim.Daha sonra musade etti.kontrole gittigimde bir yumurtalik ölmüstü,diger yumurtalikta cok az her ay bir iki tane yumurta uretiyordu ama cok garip bir sekilde her ay bir yumurta gelisiyordu.fakat gebe kalamiyordum.Dr kanser tedavisi gordugum icin bana catlatma ignesi haricinde hicbir ilac kullanamiyordu (klomen vs.) .ama yumurtami neredeyse hergun takip ediyordu gelisimine gore iliskiye giriyorduk ama yine olmadi.5. Ay bir de catlama ignesi deneyelim dedi.Gecen ay cok umitliydim igne oldum diye ama yine olmadi.Bu ayda olmazsa hsg cekecektik.Ben cok uzun arastirmalarin icinde buldum kendimi.Ama kismet iste bu ay tuttu.Tabi devam etmesi de cok onemli...
Yani bence buharin etkisi oldu cunku gordugum tedaviden rahmim corak toprak gibiydi.Hatta adetim sadece lekelenme seklinde idi gecen ay.Artik menopoz diye dusunmeye baslamistim...Simdi sukurler olsun diyorum...Duygulandim

Üzülme canım çok geçmiş olsun. Kısmeti kesilmesin inşallah evladının benim bu gün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Birde ocak ayında regl gecikmişti benim idrar testi yaptıgımda pozitifti fakat sevincim falza uzun sürmedi. Ertesi gün daha önce hiç hissetmediğim bir şekilde ağrım ve sancım vardı. Sonrasında bilmediğimiz basımda da bir büyüğum olmadığı için evladımı kaybettim. Bunun esas sorumlusu sağlık ocağımda ki alie hekimimdi. Hamile kaldığımı hissediyordum bu yüzden daha adetimin gecikeli 3 gün olmuştu ve kan tahlili istediğimde bana erken dedi. Onun yüzünden oldu. Sanki baksa bir şey kaybedecekti.

Yinr olacak merak etme

Çatlama iğnesinin 16. günündeyim. Ama adet olmadım. İdrardada çıkmıyor.

Iğnenin 7. günü hala kasıklarım ağrıyor

Geçmiş olsun canım sürekli mi yoksa aralıklarla mı
sağol canım sürekli şiş hissi var ama ara ara bi sağa bi sola sancı giriyor saniyelik bide üşütmüş gibi sürekli idrara çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…