Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kusura bakma ama o kv ye kocaman bir ohaaaaaaaa diyorum daha 4 aylık evlisin ya dur daha noluyoruz deseydin haşa Allah in yapamadığını sen mi yapacaksın koyuver bakalım diye ayyyyy çok sinir oldum şuan

Benim arkadaşta da yumurta tembelliği vardı kist için gitti bunu öğrendi klomen verdi Dr 5 gün kullandı yumurta takibine bile cagirmadi Dr o ay hamile kaldı sakin öyle düşünme Rabbim bizden iyi biliyo hakkında inş hayırlıdır ve bi evlat nasip eder sana bunları dusunup dua ni sakin eksik yada yanlış etme imtihanin daha ağır olur sonra tevekkül et canım rabbim sabredenin yanındadır her zaman

Şiddetli dediğin Nasıl bir şey ben de hiç yok ya

Ben hiç birşey hissetmiyorum iğnenin 11.günü umudum kırılıyorrrr
Senin gebelik takvimin var diye hamilesin diye dusundum herkeste aynı şeyler olmaz bende normal gecirmistim klomen iğne döneminde arkadaşta agridan tuvalete kalkamiyorum demişti herkesin aynı olmaz yani bunlar olmuyo diye olmadı demek değildir

Bir umut diye takvim var totem diyelim..dua edin hamişlerrr perşembe kan vericem ona göre progesteran a devam dedi doktor

Bir umut diye takvim var totem diyelim..dua edin hamişlerrr perşembe kan vericem ona göre progesteran a devam dedi doktor
Allah ım o takvimin nasibini devam etsin diyelim inş Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin emekleriniz boşa gitmesin

Yürekten amin çaresiz bir amin sağsalim kucağına alıcağın günler olsun inş
Çaresiz deme kuzum Rabbim her derde bi çare verir yeter ki biz ona teslim edelim kendimizi o bilir en iyisini bak ben hep benim için ne zaman hayırlıysa ver derdim en hayırlı ayın da ramazan da geldi mujdem inş sizler içinde en hayırlı zaman bu zamandır ve alırsınız güzel haberleri Mevlam herkese yaşatsın bu duyguyu

Amin Can'ım moral verici sözlerin için teşekkürler bizler aciz kullarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…