canım 13. gün yapmışsın sanırım testi iğne etkisi geçmiş olması lazımdı sana tavsiyem erken gebelik testlerini boşver ucuz testlerden almanı öneririm benim de 13. gün yok denecek kadar azdı görünmüyodu doğru bişey ama 14. gün çok net bi çizgi çıkmıştı hemen yarın tekrarla adet gelmedikçe umut vardır canım
aslında hiç önerilmez çok kişiyi yanılttı erken gebelik testleri üstelik pahalılarTeşekkür ederim :) Herkes erken gebelik testlerini öneriyor yapim dedim ama inşallah yanılmıştır
aslında hiç önerilmez çok kişiyi yanılttı erken gebelik testleri üstelik pahalılar
İğnenin etkisidir iğnede hcg hormon u var bende dayanamadım 6.gün yaptım dilik pozitif çoktı 13.gün yaptım çıkmadı 19unda hastalandım 13.gün tekrarlayın testi eger ogünde silik çizgi çıkara kan testi yaptırınArkadaşlar merhaba, 20 eylülde ovitrelle iğnesi oldum, 6 gün sonra da erken gebelik testi aldım silik çift çizgi çıktı 9. gününde normal test aldım 2. çizgi silik çıktı. iğne etkisi midir acaba
Canim ya adet olduktan sonra kist olma durumu oluyormu bende adet oldum 19.gunumde şimdi kendim klomene baslicam kontrole doktora giderim diyorum doktoraİğnenin etkisidir iğnede hcg hormon u var bende dayanamadım 6.gün yaptım dilik pozitif çoktı 13.gün yaptım çıkmadı 19unda hastalandım 13.gün tekrarlayın testi eger ogünde silik çizgi çıkara kan testi yaptırın
İğnenin etkisidir iğnede hcg hormon u var bende dayanamadım 6.gün yaptım dilik pozitif çoktı 13.gün yaptım çıkmadı 19unda hastalandım 13.gün tekrarlayın testi eger ogünde silik çizgi çıkara kan testi yaptırın
Oluyor bilginiz olsun klomen doktora danışmadan kullanmayın ilerde daha nüyük sorun olabilir yumurta kar büyüdüğü için çatlamazsa kistoluyoCanim ya adet olduktan sonra kist olma durumu oluyormu bende adet oldum 19.gunumde şimdi kendim klomene baslicam kontrole doktora giderim diyorum doktora
Bugün kaçıncı günpeki kan testinde mesela bugün yaptırsam doğru sonucu alır mıyım
Bugün kaçıncı gün
var9. gün bugün dün aksam 2. kez test yaptığımda silik çıktı ama dediğiniz gibi iğne etkiside olabilir, umutlanmakta istemiyorum. kan testinde de iğneden dolayı yanılma payı var mıdır bunu merak ediyorum.
varcanım biraz daha bekle vence en azından pzrtesi salı garanti olur9. gün bugün dün aksam 2. kez test yaptığımda silik çıktı ama dediğiniz gibi iğne etkiside olabilir, umutlanmakta istemiyorum. kan testinde de iğneden dolayı yanılma payı var mıdır bunu merak ediyorum.
var
varcanım biraz daha bekle vence en azından pzrtesi salı garanti olur
Beklemek zor sma9. gün bugün dün aksam 2. kez test yaptığımda silik çıktı ama dediğiniz gibi iğne etkiside olabilir, umutlanmakta istemiyorum. kan testinde de iğneden dolayı yanılma payı var mıdır bunu merak ediyorum.
hbr et benide bende yarın iğnemi olucam hayırlısı ileaynen en azından haftasonunu atlatalım bir, teşekkür ederimm:)
İnşİnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Selam arkadaşlar
Haziran ve temmuz aylarında klomen ve çatlama iğnesiyle gebe kalmaya çalıştım. Kafamı çok taktım. Pcos sendromum vardı fakat düzenli adet oluyordum(37gün) ilaçsız.
Agustos ayında kullanmak istemedim kısa süre olmasına rağmen beni yıpratmıştı. 18 agustos regli olduktan sonra eylül de gebe olduğumu öğrendim.
Sizlere motivasyon olsun diye yazıyorum.
Adet takip programı ile ilişki günlerini ayarlayıp yumurtlama tahmin edilen günlerde her gün ilişkiye girdik.
Umudunuzu kaybetmeyin Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?