Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben de her ay bu ay da olmazsa bundan sonra düşünmeyeceğim bırakacağım ne Zaman olacaksa olur zaten diyorum ama başaramıyorum ne yazık ki
sanırım adet oldum canım bendde ( bugün test alacaktım ama gerek kalmadı. çünkü hafif geldi hep öyle azar azar geliyo benim ikinci gün cok oluyo. yine olmadı anlayacağın.

Bugun doktor kontrolum vardi, 2 yumurtam da catlamis crinone diye bir jel verdi doktor 2 gun sonra ona baslayacagim. Belki bu sefer olur

sanırım adet oldum canım bendde ( bugün test alacaktım ama gerek kalmadı. çünkü hafif geldi hep öyle azar azar geliyo benim ikinci gün cok oluyo. yine olmadı anlayacağın.
Canım olmadı mı belki bir umut ? Bu ay da olmadıysa kasım ayı bizim ayımız olsun inşallah

Canım olmadı mı belki bir umut ? Bu ay da olmadıysa kasım ayı bizim ayımız olsun inşallah
Canım cok garip bişey oldu benim ya azıcık geldi işte sonra gelmedi kararsız kaldım kan testi için kendime acı cektirmeyi seviyorum galiba :) insallah kasıma dediğin gibi

Canım cok garip bişey oldu benim ya azıcık geldi işte sonra gelmedi kararsız kaldım kan testi için kendime acı cektirmeyi seviyorum galiba :) insallah kasıma dediğin gibi
Eee belki yerleşme kanamasıdır ? (İnşallah) en azından idrar yap canım

Bencede yaptir canim ya inşaallah yerleşme kanamasidir benim ilk hamileligimde oyle olmuştu

Hastaneye gider

hastaneye giderken oldum kızlar adet
Canım hayırlısı olsun kasım ayı bizim olacak inşallah :) umudumuzu kaybetmeyelim. Benim de bugün saat 5 te doktor randevum var. Bu ay kist falan oluşmadıysa eğer aşılamaya geçeceğim doktorum da kabul ederse

Hayırlısı olsun inşaallah bende düşünüyorum aslında bu ay aşılama ne kadara cikiyo fiyatı biliyormusun canim

Hayırlısı olsun inşaallah bende düşünüyorum aslında bu ay aşılama ne kadara cikiyo fiyatı biliyormusun canim
Canım benim doktorum izmirde irenbe diye bir tüp bebek merkezi ile çalışıyor. Ne yazık ki SGK anlaşması yok oranın. O yüzden 1000 tl civarı birşey tutarmış Ama inan tüm maddi zorluklara rağmen keşke olsa da diyorum bakalım. Sen araştırdın mı sen hangi şehirdesin canım ?

Ben izmitteyim bu ay ilk defa gittim o doktora ssk anlaşması var gittiğim yerin bu ay klomen kullandım olmadi hiç uğraşmadan bu ay aşılama istiyorum bende olmazsa

Ben izmitteyim bu ay ilk defa gittim o doktora ssk anlaşması var gittiğim yerin bu ay klomen kullandım olmadi hiç uğraşmadan bu ay aşılama istiyorum bende olmazsa
BUgün sordum canım bende aşılama istiyorum diye kızdı hatta biraz o zaman tüp bebeğe başvur hiç uğrasmadan dedi. bu kadar aceleci olma dedi. klomen verdi yine standart. 3. gün başla dedi.

BUgün sordum canım bende aşılama istiyorum diye kızdı hatta biraz o zaman tüp bebeğe başvur hiç uğrasmadan dedi. bu kadar aceleci olma dedi. klomen verdi yine standart. 3. gün başla dedi.
Canım aşılamaya hemen geçemezler ben 1,5 yıldır doktor yollarını aşındırdım. 3 yıldır evliyiz. Rahim filmi vs herşey çekildi. Artık Zaman geçiyor önce ilaçlı tedavileri deniyorlar olmazsa önce aşılama sonra tüp bebek oluyor galiba ama hayırlısı olsun bakalım

canım daha önce demiştim ya aynı durumdayız bende 3 yıllık evliyim ve 15 aydır deniyoruz hep doğal yolla olur dedim ama olmadı. ilaçla da olmadı. kürleri filan denemedim hiç meryem suresini dediler ona da başlayamadım bi.

internettten araştırmadığım sey kalmadı artık eşimde çok kızıyo kafayı yiycen artık bakma bişeye diye

Tamam haklılar belki ama bende hastalaniyim gidip konuscam benim yaşımda 36 Yani tup bebek bile düşüne biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…