- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 45
Olmadim olacak gibi ağrım varadet oldun mu canım
sanırım adet oldum canım benddeBen de her ay bu ay da olmazsa bundan sonra düşünmeyeceğim bırakacağım ne Zaman olacaksa olur zaten diyorum ama başaramıyorum ne yazık ki
Canım olmadı mısanırım adet oldum canım bendde( bugün test alacaktım ama gerek kalmadı. çünkü hafif geldi hep öyle azar azar geliyo benim ikinci gün cok oluyo. yine olmadı anlayacağın.
Canım cok garip bişey oldu benim ya azıcık geldi işte sonra gelmedi kararsız kaldım kan testi için kendime acı cektirmeyi seviyorum galiba :) insallah kasıma dediğin gibiCanım olmadı mıbelki bir umut ? Bu ay da olmadıysa kasım ayı bizim ayımız olsun inşallah
Eee belki yerleşme kanamasıdır ? (İnşallah) en azından idrar yap canımCanım cok garip bişey oldu benim ya azıcık geldi işte sonra gelmedi kararsız kaldım kan testi için kendime acı cektirmeyi seviyorum galiba :) insallah kasıma dediğin gibi
Bencede yaptir canim ya inşaallah yerleşme kanamasidir benim ilk hamileligimde oyle olmuştuCanım cok garip bişey oldu benim ya azıcık geldi işte sonra gelmedi kararsız kaldım kan testi için kendime acı cektirmeyi seviyorum galiba :) insallah kasıma dediğin gibi
hastaneye giderken oldum kızlar adetCanım olmadı mıbelki bir umut ? Bu ay da olmadıysa kasım ayı bizim ayımız olsun inşallah
Bencede yaptir canim ya inşaallah yerleşme kanamasidir benim ilk hamileligimde oyle olmuştu[/QUOTE. Saka gibi ya hastaneye giderken yolda adet oldum baya geldi hemde gittim yinede doktora baktı adet kanaması evet dedi
Olsun rabbim bizlere hayirli olanı versin katından inşaallah cuma saati rabbimHastaneye gider
hastaneye giderken oldum kızlar adet
Canım hayırlısı olsun kasım ayı bizim olacak inşallah :) umudumuzu kaybetmeyelim. Benim de bugün saat 5 te doktor randevum var. Bu ay kist falan oluşmadıysa eğer aşılamaya geçeceğim doktorum da kabul ederseHastaneye gider
hastaneye giderken oldum kızlar adet
Hayırlısı olsun inşaallah bende düşünüyorum aslında bu ay aşılama ne kadara cikiyo fiyatı biliyormusun canimCanım hayırlısı olsun kasım ayı bizim olacak inşallah :) umudumuzu kaybetmeyelim. Benim de bugün saat 5 te doktor randevum var. Bu ay kist falan oluşmadıysa eğer aşılamaya geçeceğim doktorum da kabul ederse
Canım benim doktorum izmirde irenbe diye bir tüp bebek merkezi ile çalışıyor. Ne yazık ki SGK anlaşması yok oranın. O yüzden 1000 tl civarı birşey tutarmışHayırlısı olsun inşaallah bende düşünüyorum aslında bu ay aşılama ne kadara cikiyo fiyatı biliyormusun canim
Ben izmitteyim bu ay ilk defa gittim o doktora ssk anlaşması var gittiğim yerin bu ay klomen kullandım olmadi hiç uğraşmadan bu ay aşılama istiyorum bende olmazsaCanım benim doktorum izmirde irenbe diye bir tüp bebek merkezi ile çalışıyor. Ne yazık ki SGK anlaşması yok oranın. O yüzden 1000 tl civarı birşey tutarmışAma inan tüm maddi zorluklara rağmen keşke olsa da diyorum bakalım. Sen araştırdın mı sen hangi şehirdesin canım ?
BUgün sordum canım bende aşılama istiyorum diye kızdı hatta biraz o zaman tüp bebeğe başvur hiç uğrasmadan dedi. bu kadar aceleci olma dedi. klomen verdi yine standart. 3. gün başla dedi.Ben izmitteyim bu ay ilk defa gittim o doktora ssk anlaşması var gittiğim yerin bu ay klomen kullandım olmadi hiç uğraşmadan bu ay aşılama istiyorum bende olmazsa
Canım aşılamaya hemen geçemezler ben 1,5 yıldır doktor yollarını aşındırdım. 3 yıldır evliyiz. Rahim filmi vs herşey çekildi. Artık Zaman geçiyor önce ilaçlı tedavileri deniyorlar olmazsa önce aşılama sonra tüp bebek oluyor galiba ama hayırlısı olsun bakalımBUgün sordum canım bende aşılama istiyorum diye kızdı hatta biraz o zaman tüp bebeğe başvur hiç uğrasmadan dedi. bu kadar aceleci olma dedi. klomen verdi yine standart. 3. gün başla dedi.
Canım aşılamaya hemen geçemezler ben 1,5 yıldır doktor yollarını aşındırdım. 3 yıldır evliyiz. Rahim filmi vs herşey çekildi. Artık Zaman geçiyor önce ilaçlı tedavileri deniyorlar olmazsa önce aşılama sonra tüp bebek oluyor galiba ama hayırlısı olsun bakalım
canım daha önce demiştim ya aynı durumdayız bende 3 yıllık evliyim ve 15 aydır deniyoruz hep doğal yolla olur dedim ama olmadı. ilaçla da olmadı. kürleri filan denemedim hiç meryem suresini dediler ona da başlayamadım bi.
Tamam haklılar belki ama bende hastalaniyim gidip konuscam benim yaşımda 36 Yani tup bebek bile düşüne bilirizBUgün sordum canım bende aşılama istiyorum diye kızdı hatta biraz o zaman tüp bebeğe başvur hiç uğrasmadan dedi. bu kadar aceleci olma dedi. klomen verdi yine standart. 3. gün başla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?