Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Buda test kızlar o değerle böyle çıkması enteresan

Eklentiler

• cameringo_20161012_002244_1.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
9.günde daha iğne etkisi devam etmiyor mudur? erken gibi sanki ama sen de benim gibi tezcanlısın
erken tabi canım progesteron testi verirken meraktan yaptırdım yanında :) ilginç olan değer nerdeyse sıfırlanmış iğne etkisi geçmiş ama testte silik çizgi çıktı

erken tabi canım progesteron testi verirken meraktan yaptırdım yanında :) ilginç olan değer nerdeyse sıfırlanmış iğne etkisi geçmiş ama testte silik çizgi çıktı

progesteron testi benim doktorum sadece tedaviye başlamadan önce istedi, denediğimiz süre içinde hiç istemedi. testlerde de değer 5in üstündeyse çıkmıyor muydu ki

progesteron testi benim doktorum sadece tedaviye başlamadan önce istedi, denediğimiz süre içinde hiç istemedi. testlerde de değer 5in üstündeyse çıkmıyor muydu ki
yani öyle biliniyor genelde ben hamile kaldığım zaman gayet net direk çıkmıştı ikinci çizgi ama değer 14,16 ydı o değerde çok netti demekki kişiden kişiye de değişiyor, benim doktorum da istemiyor daha önce bi doktor istemişti ovulasyondan sonra 10 üzeri progesteron kaliteli yumurtlamayı gösteriyor ben de kendim baktırıyorum

evet bazılarının idrarına hemen geçiyormuş, neyse stres yapmadan bekleyelim en güzeli

Benim

bugün catlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm sizde test yapmalı mıyım

bence evet, kanda doğru sonuç çıkar diye düşünüyorum.

Canım yaparsan bize de haber ver :) Kanda çıkıyor kesin diyorlar. ben negatşfş görmekten bıktım resmen test yapmaktan korkar oldum
Bende olumsuz cıkınca daha cok üzülüyorum adet olunca tamam yine olmadı diyorum testte görünce daha kötü oluyo. Olmadın demi adet ben olmadım ama bu agrı neyin nesi diyorum progestan yüzündendir belki

Verdi ama 2 gündür kullanmadım sinirim bozuldu vajinal yoldan kullanıyorum çok rahatsız ediyor 12.gün yaptığım test negatif çıkınca bıraktım ben
Ben vajinal kullanmadım ama baya etkiledi benide hap basım cok dönüyodu cok uyku yapıyodu bu aksam son hapımı içicem yarında karnım böyle agrımaya devam edersem adette olmazsam yaparım heralde ama hiç umutlu değilim niyeyse

Kızlar merhaba bugün benim 9.gunum yarın 10 ulucak allah izin verirse
Bende akıntı fazla olmaya başladı sizce bu normal.mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim

Bende olumsuz cıkınca daha cok üzülüyorum adet olunca tamam yine olmadı diyorum testte görünce daha kötü oluyo. Olmadın demi adet ben olmadım ama bu agrı neyin nesi diyorum progestan yüzündendir belki
Olmadım canım keşke olmasak çift çizgi görsel olmamış olursam gece de sabah yapcam canım artık test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…