Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım umudunu kaybetme lütfen iki günde bir tekrarla testini ve bol bol dinlenmeye bak Progestan takviyesi alıyomusun
Evet jel olarak verdi doktor onu kullanıyorum hayırlısı artık canım sağolasın cevabın için bana yavaş yavaş tüp bebek yolları görünüyor sanki

Ö
Evet jel olarak verdi doktor onu kullanıyorum hayırlısı artık canım sağolasın cevabın için bana yavaş yavaş tüp bebek yolları görünüyor sanki
Hayırlısı olsun tatlım nasipte varsa gelir bebişin zaten herşeyin bi vakti var işte...Allah en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese

Ö

Hayırlısı olsun tatlım nasipte varsa gelir bebişin zaten herşeyin bi vakti var işte...Allah en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese
Amin canım senin de tüp bebek herAlde özel değilse sorununuz neydi bende çikolata kisti var 3 cm lik

Amin canım senin de tüp bebek herAlde özel değilse sorununuz neydi bende çikolata kisti var 3 cm lik
Benim 2. Tüp bebegim tatlım bizimki sebepsiz infertilite inş sonuna kadar hersey sorunsuz gider İnan olumlu sonuç alıncada bitmiyor stres değerin ikiye katlanacak mı kese görünecek mi...zor süreçler Allah yardımcımız olsun

Canım inş her şey sorunsuz olur üzülme sen canım benim bugün yaptığım test dün yaptığım testin markasından farklıydı o da sonucu etkiler mi

Canım inş her şey sorunsuz olur üzülme sen canım benim bugün yaptığım test dün yaptığım testin markasından farklıydı o da sonucu etkiler mi
tatlım şöyle birşey anlatayım benim silik çıkan testim beş liralık testlerdi iki tane yaptım ondan ikiside silik çıkmıştı ama pahalı bir test daha almıştım markasını hatırlamıyorum onda hiç çıkmamıştı çizgi tuhaf ...bence hiç idrar testiyle uğraşma gününü bekle direk kan testi yaptır en net sonuc o idrar testleri yanıltabiliyo..

Eklentiler

• IMG_1056.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
Canım daha da testin üstünde 5-20 dakika bekleyin yaZıyor benim bu sonuç 2 dakika sonra çıkan belki biraz daha koyulaşabilir durdukça

Canım daha da testin üstünde 5-20 dakika bekleyin yaZıyor benim bu sonuç 2 dakika sonra çıkan belki biraz daha koyulaşabilir durdukça
Tatlım silik bile çıksa gebelik oluyor gebelik olmazsa ikinci çizgi çıkmıyo.. inşşş kan testindede hayırlı sonuçlar alırsın kendini strese sokma hakkında hayırlısı ben inanıyorum güzel sonuçlar alıcaksın birbirimize dua edelim

Valla canım ağlayacağım o derece inş değerim artmıştır tabiki de ederim sağ Salim kucağına al Allah'ın izniyle

merhaba pko lumusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…