- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım çok sağol inş öyledir kimyasal da olabilirCanım ben burda birinin daha hatırlıyorum 10. Günde değerinin 10 küsür olduğunu hamileydi. İğnenin etkisi 7 8 günde geçiyor diye biliyorum ama iğnenin etkisi olsa bile ben daha düşük değerde bişey çıkıyor diye biliyorum hele ki 8 günden sonra 10 filan çıkmaz yani belki 5 6 filan cikar
Canım en son testi ne zaman yaptırmıştın bence tekrarla eğer yükselme varsa kimyasal değildir. İnşallah sağlıklı bir gebelik tir hayırlı olsun şimdiden:)Canım çok sağol inş öyledir kimyasal da olabilir
Sağolasın en son testi dün yaptırdım ben 3 gün sonra bida yaptırın demişti laborant ama daha demin idrar testi yaptım çok silikti herAlde kimyasal offCanım en son testi ne zaman yaptırmıştın bence tekrarla eğer yükselme varsa kimyasal değildir. İnşallah sağlıklı bir gebelik tir hayırlı olsun şimdiden:)
Gebelik olsa koyulaşırdı herAldeCanım en son testi ne zaman yaptırmıştın bence tekrarla eğer yükselme varsa kimyasal değildir. İnşallah sağlıklı bir gebelik tir hayırlı olsun şimdiden:)
Adet tarihin kaç gün geçti canım. Yani seni umitlendirmek istemem ama kimsenin ilk zamanlar köyü çıkmıyor zaten. Yerinde olsam e gün beklemezdim bu değer hergün artıyor çünkü belki iki katına çıkmaz bir günde ama eğer kimyasal değilse her türlü yükselir. Ya da istersen bir gün daha bekle yarın baktır iki katına çıkmışsa Dr a gidersinGebelik olsa koyulaşırdı herAlde
Öyle canım tabi Benim aşılama olduğu için adet tarihi ona göre hesaplanıyormuş ya canım yoksa adetim geçti de bir arkadaş onu dikkate Alma aşılamadan sonraki günleri al dediAdet tarihin kaç gün geçti canım. Yani seni umitlendirmek istemem ama kimsenin ilk zamanlar köyü çıkmıyor zaten. Yerinde olsam e gün beklemezdim bu değer hergün artıyor çünkü belki iki katına çıkmaz bir günde ama eğer kimyasal değilse her türlü yükselir. Ya da istersen bir gün daha bekle yarın baktır iki katına çıkmışsa Dr a gidersin
Benim ilk aşılama da 9. Gün kanda 6.24 çıkmıştı yani negatiftiAdet tarihin kaç gün geçti canım. Yani seni umitlendirmek istemem ama kimsenin ilk zamanlar köyü çıkmıyor zaten. Yerinde olsam e gün beklemezdim bu değer hergün artıyor çünkü belki iki katına çıkmaz bir günde ama eğer kimyasal değilse her türlü yükselir. Ya da istersen bir gün daha bekle yarın baktır iki katına çıkmışsa Dr a gidersin
Bir de canım dün yaptığım teste göre koyulaşmayınca ümidi kestim aslındaAdet tarihin kaç gün geçti canım. Yani seni umitlendirmek istemem ama kimsenin ilk zamanlar köyü çıkmıyor zaten. Yerinde olsam e gün beklemezdim bu değer hergün artıyor çünkü belki iki katına çıkmaz bir günde ama eğer kimyasal değilse her türlü yükselir. Ya da istersen bir gün daha bekle yarın baktır iki katına çıkmışsa Dr a gidersin
Bence öyledir cnm.ignenin etkisi kalmamistirYa canım sence öyle midir tşk ederim bilgin için inş öyledir iğne etkisi var mıdır daha acaba
Canım sağolasın ama bugün yaptığım test düne göre daha açıktı rengiBence öyledir cnm.ignenin etkisi kalmamistir
Cnm bence en iyisi yarın bi daha kanda baktir bu kadar kafana takma herşey olacağına varır rabbim ne derse oCanım sağolasın ama bugün yaptığım test düne göre daha açıktı rengi
Tabi öyle kesin ona lafım yokta insan ümitleniyor işte bak gönderiyorum resmî bugün iğneden sonra 13. GünCnm bence en iyisi yarın bi daha kanda baktir bu kadar kafana takma herşey olacağına varır rabbim ne derse o
Canım adet olmadıysan şansın var demekArkadaşlar benim çatlatma iğnesinden sonra 16. Günümdeyim adet olmadım belirtilerimde yok. Testte yapmadım. Sormak istediğim
14. Günden sonra hamile değilsen kanama olursa acaba çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatmamışmıdır. Test yapsam çıkmazsa üzülürüm diye ayın 4 de adet tarihim
Bence çok güzel çıkmış canım. Değerlerin hayırlı olsun hamileliğinKızlar merhaba benim transferden sonra 11.gün bhcg 45 13.gün 98 15.gün 325 çıktı dahada bhcg yaptırmama gerek var mı sizce ...
Doktorun demedi mi yap veya yapma diye şimdi yanlış yönlendirmeyim seniKızlar merhaba benim transferden sonra 11.gün bhcg 45 13.gün 98 15.gün 325 çıktı dahada bhcg yaptırmama gerek var mı sizce ...
İkinci cizvi var sanki ama bilemedim isteTabi öyle kesin ona lafım yokta insan ümitleniyor işte bak gönderiyorum resmî bugün iğneden sonra 13. Gün
Canım sen hamilesin haDoktorun demedi mi yap veya yapma diye şimdi yanlış yönlendirmeyim seni
W bence de hamilesindir canm Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin basinaKızlar merhaba benim transferden sonra 11.gün bhcg 45 13.gün 98 15.gün 325 çıktı dahada bhcg yaptırmama gerek var mı sizce ...
tatlım benimde cok silik çıkmıştı gebelik testim..Tabi öyle kesin ona lafım yokta insan ümitleniyor işte bak gönderiyorum resmî bugün iğneden sonra 13. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?