Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım çok sağol inş öyledir kimyasal da olabilir

Canım en son testi ne zaman yaptırmıştın bence tekrarla eğer yükselme varsa kimyasal değildir. İnşallah sağlıklı bir gebelik tir hayırlı olsun şimdiden:)
Sağolasın en son testi dün yaptırdım ben 3 gün sonra bida yaptırın demişti laborant ama daha demin idrar testi yaptım çok silikti herAlde kimyasal off

Gebelik olsa koyulaşırdı herAlde
Adet tarihin kaç gün geçti canım. Yani seni umitlendirmek istemem ama kimsenin ilk zamanlar köyü çıkmıyor zaten. Yerinde olsam e gün beklemezdim bu değer hergün artıyor çünkü belki iki katına çıkmaz bir günde ama eğer kimyasal değilse her türlü yükselir. Ya da istersen bir gün daha bekle yarın baktır iki katına çıkmışsa Dr a gidersin

Öyle canım tabi Benim aşılama olduğu için adet tarihi ona göre hesaplanıyormuş ya canım yoksa adetim geçti de bir arkadaş onu dikkate Alma aşılamadan sonraki günleri al dedi

Benim ilk aşılama da 9. Gün kanda 6.24 çıkmıştı yani negatifti

Bir de canım dün yaptığım teste göre koyulaşmayınca ümidi kestim aslında

Arkadaşlar benim çatlatma iğnesinden sonra 16. Günümdeyim adet olmadım belirtilerimde yok. Testte yapmadım. Sormak istediğim
14. Günden sonra hamile değilsen kanama olursa acaba çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatmamışmıdır. Test yapsam çıkmazsa üzülürüm diye ayın 4 de adet tarihim

Cnm bence en iyisi yarın bi daha kanda baktir bu kadar kafana takma herşey olacağına varır rabbim ne derse o
Tabi öyle kesin ona lafım yokta insan ümitleniyor işte bak gönderiyorum resmî bugün iğneden sonra 13. Gün

Eklentiler

• IMG_1040.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 62
Canım adet olmadıysan şansın var demek

Kızlar merhaba benim transferden sonra 11.gün bhcg 45 13.gün 98 15.gün 325 çıktı dahada bhcg yaptırmama gerek var mı sizce ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…