canım benim kıstım 3 cm ne buyuyor ne küçülüyor bir turlu gitmiyor aşılamayı hemen mi önerdi genelde morfoloji de sorun varsa hemen veriyolar aşılamayı benim de ikinci klomen bundan sonra önerebilir aşılamaMerhaba geçmiş olsun o kistten bende de var 3 cm sağ tarafta hamile kalamayınca doktor da aşılama önerdi biz en gerçi benim ikinci aşılama bakalım bekliyorum senin ki kaç cm canım kistinin boyutu
bazen erken çatlama olasılığına karşı da yapıyorlar canım hazır bulunsun diye ilişkide onerdi mi bazı doktorlar üst üste iki gün aşılama yapiyo vakadan vakaya doktordan doktora degisiyo gibi çatlama iğnesi ağrı yapiyo garip bi şancı çatlayınca agrida gidiyorCanım ben ilk kez klomen kullandım bu ay. Sonrasinda da çatlama iğnesi vuruldum iğnenin ertesi gunu 28 saat sonra asilamam oldu. Normalde 36 saat diyorlar ama benimkini neden 28 saat sonra yaptı Dr anlamadim
10.gün erken kan testi için çatlama iğnesinden dolayıdır büyük ihtimal ama inşallah gebeliktirKızlar merhaba bir sorum olacaktı cevaplarınız için şimdiden tşk ederim benim dün iğneden sonra 12. Günümdü ve 10 gün öncede aşılama olmuştum akşam üzeri acilde yaptırdığım kan testi 10.12 çıktı sizce gebelik olabilir mi
Canım iğneden sonra agrim oldu ama çatlama ağrısı gibi değildi kasiklarimi usutmusum gibi ağrı oldu. Bana özellikle iliski önermedi Dr ben sordum farketmez yarın akşam olabilir dedi. Yarın gidicem çatlayıp catlamadigina bakacakmis. İğneden sonraki ağrı nasıl oluyor batma şeklindeyse öyle bi agrim olmadı kasıklarım genel olarak sancidibazen erken çatlama olasılığına karşı da yapıyorlar canım hazır bulunsun diye ilişkide onerdi mi bazı doktorlar üst üste iki gün aşılama yapiyo vakadan vakaya doktordan doktora degisiyo gibi çatlama iğnesi ağrı yapiyo garip bi şancı çatlayınca agrida gidiyor
Canım benimki de aynı ne büyüdü ne küçüldü bu benim ikinci aşılamam ondan önce klomen tedavisi gördüm olmadıcanım benim kıstım 3 cm ne buyuyor ne küçülüyor bir turlu gitmiyor aşılamayı hemen mi önerdi genelde morfoloji de sorun varsa hemen veriyolar aşılamayı benim de ikinci klomen bundan sonra önerebilir aşılama
Canım çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün değil çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün değeri o10.gün erken kan testi için çatlama iğnesinden dolayıdır büyük ihtimal ama inşallah gebeliktir
Kişiden kişiye değişiyor canm kimi ilk denemede hamile kalıyor kimisi hiç kalamiyo mesale klmen bende hic ise yaramamıştı geçen ay femarayla pregon iğne kullandım ama olmadı bu ay tekrar demedim bakalım kısmet inşallah sen ilk denemede hamile kalabilirsinHımm sanki adet olucak gibiyimde bu ay ilk kez klomene başladım çatlatma iğnesi bide. pco olduğumu iki çocuktan sonra öğrendim ilkini düşürmüştüm hiç bir tedavi görmeden bakalım ilk klomen iğne tedavisi ne kadar olumlu sonuç veriyor acaba
Canım test yapmış mıydın
Kişiden kişiye değişiyor canm kimi ilk denemede hamile kalıyor kimisi hiç kalamiyo mesale klmen bende hic ise yaramamıştı geçen ay femarayla pregon iğne kullandım ama olmadı bu ay tekrar demedim bakalım kısmet inşallah sen ilk denemede hamile kalabilirsin
Amin inşallah canimİnşallah allah hepimize nasip etsin
oo çok güzel ozaman canım genesin gibi çok meraklandım inşallah değerin düşmez senin de çikolata kıstıydı dimi ne zamandır bebek dusunuyordunuzCanım çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün değil çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün değeri o
Evet canım çikolata kisti var ben 5 yıldır evliyim son 3 yıldır da düşünüyoruz ama nasip olmadıoo çok güzel ozaman canım genesin gibi çok meraklandım inşallah değerin düşmez senin de çikolata kıstıydı dimi ne zamandır bebek dusunuyordunuz
benim de bir buçuk seneyi geçti canım inşallah bu ay gebe.kalmis olursun bana da umut olursun 13.gün mu bugün seninEvet canım çikolata kisti var ben 5 yıldır evliyim son 3 yıldır da düşünüyoruz ama nasip olmadı
hayırlısı insalah rabbim herkese nasip etsin insalah hep birlikte bekliyorusArkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandim 26 sinda da çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bizleri evlatla sinamasin inşallah
Canım kan testi verdim ben bugün yine Yok bugün 14. Gün ve sonuç 30.32 olmuş iki gün önce 10.12 sence iyi mi canım sonuçbenim de bir buçuk seneyi geçti canım inşallah bu ay gebe.kalmis olursun bana da umut olursun 13.gün mu bugün senin
Canım ikinci günde 3 kat artmış daha ne olsun normalde iki günde iki kat artar diye biliyorum. Hadi hayırlısı olsun inşallah:)Canım kan testi verdim ben bugün yine Yok bugün 14. Gün ve sonuç 30.32 olmuş iki gün önce 10.12 sence iyi mi canım sonuç
Hayırlısı canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah benden bir gün önce yapmışsınız iğneyiArkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandim 26 sinda da çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bizleri evlatla sinamasin inşallah
Yine yok derken canım hamilesin bence değerinde gayet guzelCanım kan testi verdim ben bugün yine Yok bugün 14. Gün ve sonuç 30.32 olmuş iki gün önce 10.12 sence iyi mi canım sonuç
Canım sağolasın inş daha da artar tşk ederim yorumun içinCanım ikinci günde 3 kat artmış daha ne olsun normalde iki günde iki kat artar diye biliyorum. Hadi hayırlısı olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?