Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba geçmiş olsun o kistten bende de var 3 cm sağ tarafta hamile kalamayınca doktor da aşılama önerdi biz en gerçi benim ikinci aşılama bakalım bekliyorum senin ki kaç cm canım kistinin boyutu
canım benim kıstım 3 cm ne buyuyor ne küçülüyor bir turlu gitmiyor aşılamayı hemen mi önerdi genelde morfoloji de sorun varsa hemen veriyolar aşılamayı benim de ikinci klomen bundan sonra önerebilir aşılama

Canım ben ilk kez klomen kullandım bu ay. Sonrasinda da çatlama iğnesi vuruldum iğnenin ertesi gunu 28 saat sonra asilamam oldu. Normalde 36 saat diyorlar ama benimkini neden 28 saat sonra yaptı Dr anlamadim
bazen erken çatlama olasılığına karşı da yapıyorlar canım hazır bulunsun diye ilişkide onerdi mi bazı doktorlar üst üste iki gün aşılama yapiyo vakadan vakaya doktordan doktora degisiyo gibi çatlama iğnesi ağrı yapiyo garip bi şancı çatlayınca agrida gidiyor

10.gün erken kan testi için çatlama iğnesinden dolayıdır büyük ihtimal ama inşallah gebeliktir

Canım iğneden sonra agrim oldu ama çatlama ağrısı gibi değildi kasiklarimi usutmusum gibi ağrı oldu. Bana özellikle iliski önermedi Dr ben sordum farketmez yarın akşam olabilir dedi. Yarın gidicem çatlayıp catlamadigina bakacakmis. İğneden sonraki ağrı nasıl oluyor batma şeklindeyse öyle bi agrim olmadı kasıklarım genel olarak sancidi

Canım benimki de aynı ne büyüdü ne küçüldü bu benim ikinci aşılamam ondan önce klomen tedavisi gördüm olmadı

Kişiden kişiye değişiyor canm kimi ilk denemede hamile kalıyor kimisi hiç kalamiyo mesale klmen bende hic ise yaramamıştı geçen ay femarayla pregon iğne kullandım ama olmadı bu ay tekrar demedim bakalım kısmet inşallah sen ilk denemede hamile kalabilirsin

İnşallah allah hepimize nasip etsin

oo çok güzel ozaman canım genesin gibi çok meraklandım inşallah değerin düşmez senin de çikolata kıstıydı dimi ne zamandır bebek dusunuyordunuz
Evet canım çikolata kisti var ben 5 yıldır evliyim son 3 yıldır da düşünüyoruz ama nasip olmadı

Arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandim 26 sinda da çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bizleri evlatla sinamasin inşallah

P
Arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandim 26 sinda da çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim
hayırlısı insalah rabbim herkese nasip etsin insalah hep birlikte bekliyorus

benim de bir buçuk seneyi geçti canım inşallah bu ay gebe.kalmis olursun bana da umut olursun 13.gün mu bugün senin
Canım kan testi verdim ben bugün yine Yok bugün 14. Gün ve sonuç 30.32 olmuş iki gün önce 10.12 sence iyi mi canım sonuç

Canım kan testi verdim ben bugün yine Yok bugün 14. Gün ve sonuç 30.32 olmuş iki gün önce 10.12 sence iyi mi canım sonuç
Canım ikinci günde 3 kat artmış daha ne olsun normalde iki günde iki kat artar diye biliyorum. Hadi hayırlısı olsun inşallah:)

Hayırlısı canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah benden bir gün önce yapmışsınız iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…