- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Yok demekle şeyi kastettim yani bugün iğnenin 14. Günü etkisi kalmamıştır artık diyeYine yok derken canım hamilesin bence değerinde gayet guzel
Bir de simge bana 13. Gün demişte ona Yok 14. Gün demek istemişimYine yok derken canım hamilesin bence değerinde gayet guzel
Anladım canm Allah kucağına da almayı nasip etsin insallahYok demekle şeyi kastettim yani bugün iğnenin 14. Günü etkisi kalmamıştır artık diye
İnşallah adetim bir kaç gün geçtikten sonra test yapıyım diyorum çok heyecanlanıyorum
Canım senin adına çok üzüldüm hakkında hayırlısı en kısa zamanda Allah hepimize nasip etsin insallahMalesef dün akşam adet oldum çok üzgünüm
Amin canım inşAnladım canm Allah kucağına da almayı nasip etsin insallah
Bende ikinci çocuk için 2. Ay a başlıycam klomende dr klomeni güde 2 ye çıkardı bakalım hayırlısıMrb hanımlar bende ikinci çocuk için tedaviye başladım 3 ay sonuç alamadım bu ay 3 olgun yumurtam oldu 30 kasımda çatlatma iğnemi oldum beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun
Çok ağladım çok takıyorum sanırım sonuçta iki kere gebe kaldım o zamanlar böyle takmıyodum hemen oldu şimdide o sabrı gösterebilsem keşke ama üzüntümü atamıgorum bir türlüCanım senin adına çok üzüldüm hakkında hayırlısı en kısa zamanda Allah hepimize nasip etsin insallah
İğnenin etkisi olabilir canm erken yapmışsınız testimrb 25 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. bugün 8. gün silik çizgi gördüm. hamile olma ihtimalim varmi sizce
İlk cocugunada mi tedaviyle hamile kaldım canım senÇok ağladım çok takıyorum sanırım sonuçta iki kere gebe kaldım o zamanlar böyle takmıyodum hemen oldu şimdide o sabrı gösterebilsem keşke ama üzüntümü atamıgorum bir türlü
teşekkür ederim testlere devam edicem
Canım 14 gün olmuş iğnenin etkisi kalmamıştır yarın ilk idrarında tekrar yap istersenkızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra 14. günüm bugün. bata 2 gün var . sabah idrar testi yaptım cok cok cok silik 2. çizgi var. acaba iğnenin etkisi devam mı ediyor ya da inş hamilemiyim .
inanmıyorum çok sevindim arkadaşım mutlu oldum bana da umut oldun tebrik ederrimCanım kan testi verdim ben bugün yine Yok bugün 14. Gün ve sonuç 30.32 olmuş iki gün önce 10.12 sence iyi mi canım sonuç
inanmıyorum çok sevindim arkadaşım mutlu oldum bana da umut oldun tebrik ederrim[/QUOTE
Canim birşey sorcam sana hangi sehirdesin sen kocaelidemisinİkinci cizvi var sanki ama bilemedim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?