Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Mrb hanımlar bende ikinci çocuk için tedaviye başladım 3 ay sonuç alamadım bu ay 3 olgun yumurtam oldu 30 kasımda çatlatma iğnemi oldum beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun

Mrb hanımlar bende ikinci çocuk için tedaviye başladım 3 ay sonuç alamadım bu ay 3 olgun yumurtam oldu 30 kasımda çatlatma iğnemi oldum beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun
Bende ikinci çocuk için 2. Ay a başlıycam klomende dr klomeni güde 2 ye çıkardı bakalım hayırlısı

Canım senin adına çok üzüldüm hakkında hayırlısı en kısa zamanda Allah hepimize nasip etsin insallah
Çok ağladım çok takıyorum sanırım sonuçta iki kere gebe kaldım o zamanlar böyle takmıyodum hemen oldu şimdide o sabrı gösterebilsem keşke ama üzüntümü atamıgorum bir türlü

mrb 25 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. bugün 8. gün silik çizgi gördüm. hamile olma ihtimalim varmi sizce

teşekkür ederim testlere devam edicem

Klomen +iğneyle hamile kalanlar İğneden sonra çatlama ağrısı dışında ne zaman kasikta batma veya hamilelige dair bir belirti hissetmisler acaba

kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra 14. günüm bugün. bata 2 gün var . sabah idrar testi yaptım cok cok cok silik 2. çizgi var. acaba iğnenin etkisi devam mı ediyor ya da inş hamilemiyim .

kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra 14. günüm bugün. bata 2 gün var . sabah idrar testi yaptım cok cok cok silik 2. çizgi var. acaba iğnenin etkisi devam mı ediyor ya da inş hamilemiyim .
Canım 14 gün olmuş iğnenin etkisi kalmamıştır yarın ilk idrarında tekrar yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…