14. gün çift çizgi görmüşsün bence gebelik olmasaydı çıkmazdı 2. çizgi sen hiç vakit kaybetmeden kanda baktir allah korusun düşük ya da kimyasal gebelik filan olabilir inşallah 2. Testin hassas değildir de o yüzden cikmamistir başka bir ilaç kullanıyor musunkızlar merhaba . ovitrelleden sonra 17 .günüm bitti. cumartesi günü idrar testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. ama bugün yaptım tek çizgi. adet de olmadım. ne yapcağımı şaşırdım nasıl da ümitlenmiştim. sabahtan beri ağlıyorum. niye adet olmuyorum ben kızlar. foruma bakıyorum 14 ya da 15 gün adet olunuyor. ben neden böyleyim.
Yok canım hassas test değil ama bildiğin yıkıldım. Progestan kullanıyorum vajinadan. Acaba etkiler mi ki14. gün çift çizgi görmüşsün bence gebelik olmasaydı çıkmazdı 2. çizgi sen hiç vakit kaybetmeden kanda baktir allah korusun düşük ya da kimyasal gebelik filan olabilir inşallah 2. Testin hassas değildir de o yüzden cikmamistir başka bir ilaç kullanıyor musun
Evet etkiliyor bende kullanıyorum rahim duvarını kalinlastiriyor ve regl olmasına engel oluyor ya da zorlaştırıyor şimdi doktorum 14. gün kanda baktir dedi gebeysen devam et gebe değilsen bırak ki regl olabilesin dedi sende test yaptır ve sonucuna göre ilacı bırak ya da inşallah devam edersin..Yok canım hassas test değil ama bildiğin yıkıldım. Progestan kullanıyorum vajinadan. Acaba etkiler mi ki
Hatta o yüzden sırf 10 gün önceden gebelik testi yazdı ilacı zamanında bırakayım diye bu ilaç düşük olmasın diye hamilelerin kullandığı bir ilaç ve bebek oluştuysa tutunmasına yardımcı oluyorYok canım hassas test değil ama bildiğin yıkıldım. Progestan kullanıyorum vajinadan. Acaba etkiler mi ki
Evet etkiliyor bende kullanıyorum rahim duvarını kalinlastiriyor ve regl olmasına engel oluyor ya da zorlaştırıyor şimdi doktorum 14. gün kanda baktir dedi gebeysen devam et gebe değilsen bırak ki regl olabilesin dedi sende test yaptır ve sonucuna göre ilacı bırak ya da inşallah devam edersin..
Evet etkiliyor bende kullanıyorum rahim duvarını kalinlastiriyor ve regl olmasına engel oluyor ya da zorlaştırıyor şimdi doktorum 14. gün kanda baktir dedi gebeysen devam et gebe değilsen bırak ki regl olabilesin dedi sende test yaptır ve sonucuna göre ilacı bırak ya da inşallah devam edersin..
Umut veriyor gibi olmak istemem ama regl ağrısı ile hamilelik ağrısı ya da belirtileri aynı çoğu insan anlayamıyor bu yüzden umutsuz olma inşallah hamilesindir rica ederim bu platformda yardimlasiyoruz güzel haberlerle görüşmek üzereöyle mi teşekkür ederim yarın son tüp zaten . cok teşekkür ederim içimi rahatlattın. ama ben umudumu kestim. kasık bel ağrılarım fena. inanılmaz meme hassasiyetim var ama sanırım sonu hüsran((
İğneden 14 gün sonra çift çizgi gördüysen büyük ihtimalle hamile kalmışsın ama ikinci test niye tek çizgi göstermiş anlamadım inş test kötüdür düşük yapmıyorsundurkızlar merhaba . ovitrelleden sonra 17 .günüm bitti. cumartesi günü idrar testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. ama bugün yaptım tek çizgi. adet de olmadım. ne yapcağımı şaşırdım nasıl da ümitlenmiştim. sabahtan beri ağlıyorum. niye adet olmuyorum ben kızlar. foruma bakıyorum 14 ya da 15 gün adet olunuyor. ben neden böyleyim.
hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah güzel haberle dön bize umut olsun hepimizecuma ya da cumartesi bende kan testi ile gebelige baktiracagim progesteron kullanıyorum onu kullandığım sürece hasta olmazmisim ya da ertelenmiş bu nedenle gebe değilsem ilacı bırakacağım
İnşallah hepimiz için hayırlısı hayırlısı olur
Canım 26sinda igne olduysan bugun 11 gun oluyor bence.. igneden 36 saat sonra yumurtanin catladigini dusunursek ki daha gec catlamisda olabilir 10gunden daha az olmuş catlama gercekleseli.. dolenen yumurtanin rahme inmesi ve tutunmasi 6-12 gun arası suruyor.. bence en az 3 gün sonra yapmalisin testi.. mesela benim kimyasal gebeligimde yumurtam catladiktan tam 11 gun sonra yerleşmişti rahmime o gün içerden bişey çimdikliyo gibi olmuştu ama testim negatifti 3 gun sonra test yaptigimda siliktiPardon 26 sinda ignemi olmuşum bugün iğnenin vurulduğu gün dahil 12. gün
bence yine de erken o hassas testlere de pek guvenilmiyorGünaydın kizlar 27 sinde ignemi oldum bugün 7 sinde hassas test yaptım sonuç negatif hamile olsaydım çıkması gerekmez miydi hassas testte regl öncesinde 6 güne kadar yüzde 99 kesin sonuç diyor
Cevabınız için teşekkür ederim haklısınız cuma günü kan testi yapacağım ama umudum yok inşallah yanılırımCanım 26sinda igne olduysan bugun 11 gun oluyor bence.. igneden 36 saat sonra yumurtanin catladigini dusunursek ki daha gec catlamisda olabilir 10gunden daha az olmuş catlama gercekleseli.. dolenen yumurtanin rahme inmesi ve tutunmasi 6-12 gun arası suruyor.. bence en az 3 gün sonra yapmalisin testi.. mesela benim kimyasal gebeligimde yumurtam catladiktan tam 11 gun sonra yerleşmişti rahmime o gün içerden bişey çimdikliyo gibi olmuştu ama testim negatifti 3 gun sonra test yaptigimda silikti
gerçek regl tarihim 16si ama iğneden sonra 14.gun regl olunuyormus onu baz alarak yaptım testi cumartesi günü olmam lazım 3 gün var etkisini göstermelidir bence umutsuzum Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahbence yine de erken o hassas testlere de pek guvenilmiyor
O kişiden kişiye göre değişiyor bence cnm geçen ay bende iğneden sonra 18 gün adet olmuştumgerçek regl tarihim 16si ama iğneden sonra 14.gun regl olunuyormus onu baz alarak yaptım testi cumartesi günü olmam lazım 3 gün var etkisini göstermelidir bence umutsuzum Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Cevabınız için teşekkürler
O kişiden kişiye göre değişiyor bence cnm geçen ay bende iğneden sonra 18 gün adet olmuştum
Doktor tedaviye başlamadan önce size ne dedi yani sorun olarak ne söyledi bide eşin hiç test istemedi miDoktorlara çok kızgınım neden herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar ki hormonlarim normal demek ki yumurtam oluyor çatlıyor bu onun göstergesi değil mi hormon takviyesi neden
Israrla hsg istiyorum dedim bir ay daha erteledi bunu bence maddi kaygıları için yapıyorlar bu bir ayda balon gibi sis hissettim kendimi ve psikolojik olacakta ilaçlar beni duygusal yaptı neden doktorlarımız sorun odaklı çalışmiyorlar belki tupum tıkalı tüm yapılanlar çöp olur o zaman bundan sonra kendi yolumu ben cizecegim hsg ve spermiogram yaptırıp yoluma bu sonuçlar ışığında yön verecegim
Bende sana katılıyorum canim basıyorlar ilacı bende ikikere kullandım bu ay gitmedim doktora şimdi adetimi bekliyorum üniversiteye gitcem en azından devlet ozeline giderim gerisi orda olur en azındanDoktorlara çok kızgınım neden herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar ki hormonlarim normal demek ki yumurtam oluyor çatlıyor bu onun göstergesi değil mi hormon takviyesi neden
Israrla hsg istiyorum dedim bir ay daha erteledi bunu bence maddi kaygıları için yapıyorlar bu bir ayda balon gibi sis hissettim kendimi ve psikolojik olacakta ilaçlar beni duygusal yaptı neden doktorlarımız sorun odaklı çalışmiyorlar belki tupum tıkalı tüm yapılanlar çöp olur o zaman bundan sonra kendi yolumu ben cizecegim hsg ve spermiogram yaptırıp yoluma bu sonuçlar ışığında yön verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?