Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bence regl tarihiniz 3 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırın inşallah gebesinizdir klomen bildiğim kadarıyla regl tarihini geciktirmez aksine düzene sokar
Bende 26 sinda catlatma ignesi oldum her iki yumurtaligimda da yumurta oluştu bugün 8. gün ama yumurtaliklarim agiriyor sizinde bu tarz ağrılarınız olmuş muydu

Ya bn çok kendmi dnlyorm o yüzden her belirti varms gbi gelyo. Ağrım oluyo, beyaz akintım oluyo. Arti regl olcm gbi sivilcelendm. Ağrılar aniden bıçak saplanır gbi geliyo ve kisa sürede geciyo

canım sen dede mi çikolata kisti vardi

canım sen dede mi çikolata kisti vardi
Evet malesef 2013 te ameliyat oldum şimdiye kadar yeniden olusmamisti son gunlerde doktor milimetrik oluşmuş ama gebelige engel değil hatta regl de atılma ihtimali bile var dedi hakkımızda hayırlısı çok pis bir hastalık bu

hayırlısı canım ya illet hakketen ameliyatta oluyorsun yine tekrarlıyor ne zamandır gebe kalmaya uğraşıyorsun benim bir buçuk seneyi gecti

1 senelik hayalet kullanıcılıgım bu gece son bulsun istedim.. catlatma ignesinden sonra 7.günüm ve sırf pozitif çıksın mutlu olayım diye test yaptım bu ignelerin içinde gebe kadinlardan elde edilen bhcg hormonu bulunuyormus Allah razı olsun o kadinlardan akşamımı şenlendirdi.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun burada bebiş için çabalayan herkese tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaallah..

Eklentiler

• 1480963548161.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 66
hayırlısı canım ya illet hakketen ameliyatta oluyorsun yine tekrarlıyor ne zamandır gebe kalmaya uğraşıyorsun benim bir buçuk seneyi gecti
13 aydır uğraşıyorum 2 aydır da ciddi ciddi doktor kontrolünde o kadar yorucu bir mevzu ki bu insan sancısı olduğu için sevinir mi işte neler kadir hayat ve anne olma heyecanı umarım daha fazla beklemeyiz

İnan benimde aklımdan geçmedi değil acaba nasıl çıkıyor o ikinci çizgi diye çok merak ediyorum inşallah bir sonraki ikinci cizgin gerçek olur ve mutluluğun da uzun yıllar sürer..

Bende ikinci çocuk için 2. Ay a başlıycam klomende dr klomeni güde 2 ye çıkardı bakalım hayırlısı
İnş. yumurtaların olgunlaşır cnm kontrole ne zaman gideceksin bide ilk çocuk için mi tedavi görüyorsun yoksa çocuğun var mı

Pardon ya ikinci çocuk yazmışsın zaten aklım nerelerdeyse yazarken unuttum

13 aydır uğraşıyorum 2 aydır da ciddi ciddi doktor kontrolünde o kadar yorucu bir mevzu ki bu insan sancısı olduğu için sevinir mi işte neler kadir hayat ve anne olma heyecanı umarım daha fazla beklemeyiz
umarımolur artik beklemeyiz !inşallah klomen tedavisi yeterli olur benim de 8inde 14.günüm olcak yumurtalara bakılacak ondan sonra cat.iğnesi gerisi

umarımolur artik beklemeyiz !inşallah klomen tedavisi yeterli olur benim de 8inde 14.günüm olcak yumurtalara bakılacak ondan sonra cat.iğnesi gerisi
cuma ya da cumartesi bende kan testi ile gebelige baktiracagim progesteron kullanıyorum onu kullandığım sürece hasta olmazmisim ya da ertelenmiş bu nedenle gebe değilsem ilacı bırakacağım
İnşallah hepimiz için hayırlısı hayırlısı olur

İnan benimde aklımdan geçmedi değil acaba nasıl çıkıyor o ikinci çizgi diye çok merak ediyorum inşallah bir sonraki ikinci cizgin gerçek olur ve mutluluğun da uzun yıllar sürer..
Amiiiin inşaallah rabbim seninde kucagını doldursun en tezinden :) ben 2 kasim itibariyle 2 senemi doldurdum evlilikte o kadar alıştımki negatiflere.. şu sahte pozitifte bile mutlu oluyorum artık

Amiiiin inşaallah rabbim seninde kucagını doldursun en tezinden :) ben 2 kasim itibariyle 2 senemi doldurdum evlilikte o kadar alıştımki negatiflere.. şu sahte pozitifte bile mutlu oluyorum artık
İnşaAllah bu ay gerçek pozitifi görürsün cnm bende ilk çocukta pozitifi görünce Rabbim sen bana testte çift çizgiyi gösterdin ya bebeğim kalmasa bile sana şükürler olsun dedim çok şükür bebeğimi sağlıklı kucağıma almakta nasip oldu darısı ikinci bebeğe ve isteyen herkese sanada Rabbim tattırsın o duyguyu

Amiiiin inşallah ne güzel dua ediyosun :) Allah razi olsun.. biz evlendigimiz gunden beri istiyoruz malesef en çok çabalayan ben oldum eşim doktor oldugu içinde başka bir doktora gidip muayene olmak ona zor geldi.. geçen sene hicbir saglik problemim olmadigi halde sirf gebeligi kolaylastirmak adina 4 ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi aldım sonuc hüsran olunca eşim gurur yapmayi bıraktı muayene oldu ve varikosel teşhisi koyuldu.. resmen huzur buldum diyebilirim olmayışının sebebini öğrenmek ilerleyecegimiz yolu bilmek omuzlarimdaki yuku hafifletti.. varikosel ameliyatindan sonra 6. ayımız ve yine benim istegimle klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladım insaallah olumlu bir sonuç alırım.. Rabbim evlatla sınamasın bizleri hakikaten çok zor.. sanada istediğin zamanda bekletmeden ikinciyi nasip etsin inşallah :)

Allah şifasını versin cnm benim yaşı küçük bi amcam var oda zar zor dr. gitti varikosel çıktı ameliyattan sonra ilaçlarını fazla kullanmadı 3 ay sonra dr. durum kötü ancak tüp bebek olur dedi ama Allahın mücizesi işte bi hafta sonra eşi kan verdi hamile olduğunu öğrendi şimde oğlu 4 yaşında iki ay öncede bi kızı oldu çok şükür Allahtan umut kesilmez mücizesi çoktur onun

Darısı benimde başıma.. :) artık olmamasi için tıbben bi sebep yok aslında eşimde degerler normale döndü ama ben nasıl bilinçaltımı normale döndüreceğim bilmiyorum.. en son gittiğim kontrolde dr bilinçaltın ve rahmin bebek bebek diye bağırıyo kafanı serbest bırakırsan belkide kolayca olacak dedi.. hayırlısı bakalım bugün itibariyle iğneden sonra 8. günüm insaallah bir hafta sonra güzel haberler alabilirim

kızlar merhaba . ovitrelleden sonra 17 .günüm bitti. cumartesi günü idrar testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. ama bugün yaptım tek çizgi. adet de olmadım. ne yapcağımı şaşırdım nasıl da ümitlenmiştim. sabahtan beri ağlıyorum. niye adet olmuyorum ben kızlar. foruma bakıyorum 14 ya da 15 gün adet olunuyor. ben neden böyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…