canım sen dede mi çikolata kisti vardiDoktor çok önemli bence bu yüzden karar vermek zor ben özel bir hastaneye gidiyorum ama burada olmazsa üniversite benimde tercihlerim arasında emek beyi hiç duymadım aydın bey benim endometriosis ameliyatimi yaptı bilgisi oldukça fazla ama nerdeyse soru sormazsaniz hiç açıklama yapmiyor
Evet malesef 2013 te ameliyat oldum şimdiye kadar yeniden olusmamisti son gunlerde doktor milimetrik oluşmuş ama gebelige engel değil hatta regl de atılma ihtimali bile var dedi hakkımızda hayırlısı çok pis bir hastalık bucanım sen dede mi çikolata kisti vardi
Üzülme zamanı değilmiş böyle düşün daha hayırlı bir zamanı bekliyor bebeğin gelmek içinDerken regl oldm:'(
hayırlısı canım ya illet hakketen ameliyatta oluyorsun yine tekrarlıyor ne zamandır gebe kalmaya uğraşıyorsun benim bir buçuk seneyi gectiEvet malesef 2013 te ameliyat oldum şimdiye kadar yeniden olusmamisti son gunlerde doktor milimetrik oluşmuş ama gebelige engel değil hatta regl de atılma ihtimali bile var dedi hakkımızda hayırlısı çok pis bir hastalık bu
13 aydır uğraşıyorum 2 aydır da ciddi ciddi doktor kontrolünde o kadar yorucu bir mevzu ki bu insan sancısı olduğu için sevinir mi işte neler kadir hayat ve anne olma heyecanı umarım daha fazla beklemeyizhayırlısı canım ya illet hakketen ameliyatta oluyorsun yine tekrarlıyor ne zamandır gebe kalmaya uğraşıyorsun benim bir buçuk seneyi gecti
İnan benimde aklımdan geçmedi değil acaba nasıl çıkıyor o ikinci çizgi diye çok merak ediyorum inşallah bir sonraki ikinci cizgin gerçek olur ve mutluluğun da uzun yıllar sürer..1 senelik hayalet kullanıcılıgım bu gece son bulsun istedim.. catlatma ignesinden sonra 7.günüm ve sırf pozitif çıksın mutlu olayım diye test yaptım bu ignelerin içinde gebe kadinlardan elde edilen bhcg hormonu bulunuyormus Allah razı olsun o kadinlardan akşamımı şenlendirdi.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun burada bebiş için çabalayan herkese tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaallah..
İnş. yumurtaların olgunlaşır cnm kontrole ne zaman gideceksin bide ilk çocuk için mi tedavi görüyorsun yoksa çocuğun var mıBende ikinci çocuk için 2. Ay a başlıycam klomende dr klomeni güde 2 ye çıkardı bakalım hayırlısı
umarımolur artik beklemeyiz !inşallah klomen tedavisi yeterli olur benim de 8inde 14.günüm olcak yumurtalara bakılacak ondan sonra cat.iğnesi gerisi13 aydır uğraşıyorum 2 aydır da ciddi ciddi doktor kontrolünde o kadar yorucu bir mevzu ki bu insan sancısı olduğu için sevinir mi işte neler kadir hayat ve anne olma heyecanı umarım daha fazla beklemeyiz
cuma ya da cumartesi bende kan testi ile gebelige baktiracagim progesteron kullanıyorum onu kullandığım sürece hasta olmazmisim ya da ertelenmiş bu nedenle gebe değilsem ilacı bırakacağımumarımolur artik beklemeyiz !inşallah klomen tedavisi yeterli olur benim de 8inde 14.günüm olcak yumurtalara bakılacak ondan sonra cat.iğnesi gerisi
Amiiiin inşaallah rabbim seninde kucagını doldursun en tezinden :) ben 2 kasim itibariyle 2 senemi doldurdum evlilikte o kadar alıştımki negatiflere.. şu sahte pozitifte bile mutlu oluyorum artıkİnan benimde aklımdan geçmedi değil acaba nasıl çıkıyor o ikinci çizgi diye çok merak ediyorum inşallah bir sonraki ikinci cizgin gerçek olur ve mutluluğun da uzun yıllar sürer..
İnşaAllah bu ay gerçek pozitifi görürsün cnm bende ilk çocukta pozitifi görünce Rabbim sen bana testte çift çizgiyi gösterdin ya bebeğim kalmasa bile sana şükürler olsun dedim çok şükür bebeğimi sağlıklı kucağıma almakta nasip oldu darısı ikinci bebeğe ve isteyen herkese sanada Rabbim tattırsın o duyguyuAmiiiin inşaallah rabbim seninde kucagını doldursun en tezinden :) ben 2 kasim itibariyle 2 senemi doldurdum evlilikte o kadar alıştımki negatiflere.. şu sahte pozitifte bile mutlu oluyorum artık
Amiiiin inşallah ne güzel dua ediyosun :) Allah razi olsun.. biz evlendigimiz gunden beri istiyoruz malesef en çok çabalayan ben oldum eşim doktor oldugu içinde başka bir doktora gidip muayene olmak ona zor geldi.. geçen sene hicbir saglik problemim olmadigi halde sirf gebeligi kolaylastirmak adina 4 ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi aldım sonuc hüsran olunca eşim gurur yapmayi bıraktı muayene oldu ve varikosel teşhisi koyuldu.. resmen huzur buldum diyebilirim olmayışının sebebini öğrenmek ilerleyecegimiz yolu bilmek omuzlarimdaki yuku hafifletti.. varikosel ameliyatindan sonra 6. ayımız ve yine benim istegimle klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladım insaallah olumlu bir sonuç alırım.. Rabbim evlatla sınamasın bizleri hakikaten çok zor.. sanada istediğin zamanda bekletmeden ikinciyi nasip etsin inşallah :)İnşaAllah bu ay gerçek pozitifi görürsün cnm bende ilk çocukta pozitifi görünce Rabbim sen bana testte çift çizgiyi gösterdin ya bebeğim kalmasa bile sana şükürler olsun dedim çok şükür bebeğimi sağlıklı kucağıma almakta nasip oldu darısı ikinci bebeğe ve isteyen herkese sanada Rabbim tattırsın o duyguyu
Allah şifasını versin cnm benim yaşı küçük bi amcam var oda zar zor dr. gitti varikosel çıktı ameliyattan sonra ilaçlarını fazla kullanmadı 3 ay sonra dr. durum kötü ancak tüp bebek olur dedi ama Allahın mücizesi işte bi hafta sonra eşi kan verdi hamile olduğunu öğrendi şimde oğlu 4 yaşında iki ay öncede bi kızı oldu çok şükür Allahtan umut kesilmez mücizesi çoktur onunAmiiiin inşallah ne güzel dua ediyosun :) Allah razi olsun.. biz evlendigimiz gunden beri istiyoruz malesef en çok çabalayan ben oldum eşim doktor oldugu içinde başka bir doktora gidip muayene olmak ona zor geldi.. geçen sene hicbir saglik problemim olmadigi halde sirf gebeligi kolaylastirmak adina 4 ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi aldım sonuc hüsran olunca eşim gurur yapmayi bıraktı muayene oldu ve varikosel teşhisi koyuldu.. resmen huzur buldum diyebilirim olmayışının sebebini öğrenmek ilerleyecegimiz yolu bilmek omuzlarimdaki yuku hafifletti.. varikosel ameliyatindan sonra 6. ayımız ve yine benim istegimle klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladım insaallah olumlu bir sonuç alırım.. Rabbim evlatla sınamasın bizleri hakikaten çok zor.. sanada istediğin zamanda bekletmeden ikinciyi nasip etsin inşallah :)
Darısı benimde başıma.. :) artık olmamasi için tıbben bi sebep yok aslında eşimde degerler normale döndü ama ben nasıl bilinçaltımı normale döndüreceğim bilmiyorum.. en son gittiğim kontrolde dr bilinçaltın ve rahmin bebek bebek diye bağırıyo kafanı serbest bırakırsan belkide kolayca olacak dedi.. hayırlısı bakalım bugün itibariyle iğneden sonra 8. günüm insaallah bir hafta sonra güzel haberler alabilirimAllah şifasını versin cnm benim yaşı küçük bi amcam var oda zar zor dr. gitti varikosel çıktı ameliyattan sonra ilaçlarını fazla kullanmadı 3 ay sonra dr. durum kötü ancak tüp bebek olur dedi ama Allahın mücizesi işte bi hafta sonra eşi kan verdi hamile olduğunu öğrendi şimde oğlu 4 yaşında iki ay öncede bi kızı oldu çok şükür Allahtan umut kesilmez mücizesi çoktur onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?