- 11 Kasım 2015
- 59
- 46
- 88
- 34
Hakikaten çok zor.. biraz önce hesapladim evlendigimden beri 29 kez regl olmuşum bu demek oluyorki 29 kez hayal kırıklığı.. bu sefer benimde pek umudum yok 25mm ve 15 mmlik iki tane yumurtam vardi biri fazla büyük biri fazla küçük.. ama merak ettiğim ignenin etkisi ne zaman bittiğiydi öğrenmiş oldum 12.gün olduğunu.. bu ay olmazsa bırakıcam zaten hicbir sağlık problemim olmamasina rağmen bi dünya ilac hormon aldım bünyeme ki rahim ve meme kanserine davetiye çıkariyor hormon ilacları.. nasip dicem artık rabbim ne zaman isterse o zaman olucak ısrar etmicem hayatta herşey çocuk degil sonuçta..Bende senden bir gün önce yaptırdım iğneyi hayırlısı olsun bende beklemdeyim geçen ay bende senin gibi hep yaptım ama olmadı malesef bu ay daha bi kere bile yapmadım test beklemek çok zor
Amiin canım :) ben yorumlari okurken hep biseyler öğrenmek isterdim benimle aynı şeyi yaşayan varmi diye sayfalarca okurdum böyle fotograflilar görünce kendime pay çıkarabilirdim o sebepten paylasmak istedim.. rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallah daha fazla bekletmesiiiiniğnenin etkisi 10.günden sonra gidiyor sanıyordum ama 11.gün bile silik görünüyor. çok hayırlı bir iş yapmışşsın valla inşallah rabbim dualarını kabul eder
İğnenin etkisi bence kişiden kişiye değişiyor geçen ay 10gun yaptım bende tek çizgi çıktı tabi rabbim ne derse o benimde 3tane 20 mm yumurta oldu geçen ay doktor nasıl dediyse harfiyen yaptık ama hiç birini denk getirememisiz vakti zamanı var demek ki bende bazen biri çocukla ilgili bisey dediği zamn diyorum kızgınlıkla herkes anne olacak diye bi kural yok diye üzülüyorum çünkü sende sıkma canını herşey olacağına varirHakikaten çok zor.. biraz önce hesapladim evlendigimden beri 29 kez regl olmuşum bu demek oluyorki 29 kez hayal kırıklığı.. bu sefer benimde pek umudum yok 25mm ve 15 mmlik iki tane yumurtam vardi biri fazla büyük biri fazla küçük.. ama merak ettiğim ignenin etkisi ne zaman bittiğiydi öğrenmiş oldum 12.gün olduğunu.. bu ay olmazsa bırakıcam zaten hicbir sağlık problemim olmamasina rağmen bi dünya ilac hormon aldım bünyeme ki rahim ve meme kanserine davetiye çıkariyor hormon ilacları.. nasip dicem artık rabbim ne zaman isterse o zaman olucak ısrar etmicem hayatta herşey çocuk degil sonuçta..
Bende üzülüyorum tabi.. ama üzülmekten kendimi yıprattım tedavi süreci aksamasın diye işimi bıraktım hsg cektirdim konstrat maddeye allerjim gelisti ölümden döndüm bebek yokmu diye soranla görüşmeyi kestim kendimi eve kapatip bebek rahme yerlessin diye yattım.. daha bi çok hatam oldu yeni yeni düşünüp evet artık kendime çeki düzen vermeliyim diyorum bu ay sondu.. olmazsa çocuk yapma fikrini çıkarıcam hayatımdan.. Çünkü gercekten cok yoruldum.. zaten esimde 6 ay once varikoselden ameliyat oldu bundan sonra olursa olur olmazsa hayirlisi böyledir belkide.. Rabbim daha zor imtihanlar vermesin hamd olsun bugünüme..İğnenin etkisi bence kişiden kişiye değişiyor geçen ay 10gun yaptım bende tek çizgi çıktı tabi rabbim ne derse o benimde 3tane 20 mm yumurta oldu geçen ay doktor nasıl dediyse harfiyen yaptık ama hiç birini denk getirememisiz vakti zamanı var demek ki bende bazen biri çocukla ilgili bisey dediği zamn diyorum kızgınlıkla herkes anne olacak diye bi kural yok diye üzülüyorum çünkü sende sıkma canını herşey olacağına varir
Yani canim haklisin kendimizi sapladikca çıkılmaz hal oliyoruz biz her zaman duamizda hayirlisini isteriz o vakti zamanı gelince olacak inşaallah hepimizinBende üzülüyorum tabi.. ama üzülmekten kendimi yıprattım tedavi süreci aksamasın diye işimi bıraktım hsg cektirdim konstrat maddeye allerjim gelisti ölümden döndüm bebek yokmu diye soranla görüşmeyi kestim kendimi eve kapatip bebek rahme yerlessin diye yattım.. daha bi çok hatam oldu yeni yeni düşünüp evet artık kendime çeki düzen vermeliyim diyorum bu ay sondu.. olmazsa çocuk yapma fikrini çıkarıcam hayatımdan.. Çünkü gercekten cok yoruldum.. zaten esimde 6 ay once varikoselden ameliyat oldu bundan sonra olursa olur olmazsa hayirlisi böyledir belkide.. Rabbim daha zor imtihanlar vermesin hamd olsun bugünüme..
maalesef canım tahlil için kanı verdim wc ye gittim gitmez olaydım :) adet oldumCnm yaptırdım mi test inşallah güzel haberler verirsin bizede
Evet canim önemli olan inanmak ve o vakti beklemek..inanarak dua etmek.. bende bundan sonra ilaclardan medet ummak istemiyorum nasibimde varsa olacak zaten :)Yani canim haklisin kendimizi sapladikca çıkılmaz hal oliyoruz biz her zaman duamizda hayirlisini isteriz o vakti zamanı gelince olacak inşaallah hepimizin
Ama yinede biz nankoruz benim bir arkadaş7 aydır uğraşıyorlar olsun diye şimdi iş kurdular calisiyo birde bakiyorki hamile2 aylık calisicam diye kaç doktor gezmiş aldırmak için düşüne biliyor musunEvet canim önemli olan inanmak ve o vakti beklemek..inanarak dua etmek.. bende bundan sonra ilaclardan medet ummak istemiyorum nasibimde varsa olacak zaten :)
Yuh ya o kadar uğraştıktan sonra nasıl aldırmayı düşünmüş hatta uğraşmaya bile gerek istemsiz bir şekilde bile olsa bir cana kıymayi nasıl dusunebilmis pes doğrusuAma yinede biz nankoruz benim bir arkadaş7 aydır uğraşıyorlar olsun diye şimdi iş kurdular calisiyo birde bakiyorki hamile2 aylık calisicam diye kaç doktor gezmiş aldırmak için düşüne biliyor musun
Üzüldüm cnm hayırlısı olsun üzme kendinimaalesef canım tahlil için kanı verdim wc ye gittim gitmez olaydım :) adet oldum
ilk an bi iki damla aktı sıktım kendimi ama şimdi iyiyim hakkımızda hayırlısı olsun vardır allahın bildiğiÜzüldüm cnm hayırlısı olsun üzme kendini
Canim yaa.bende de durum ayni.bugun adet oldum((( aslinda iki kere catlama tedavisi gordum.ikisinde de hamile kalmishtim.ama maalesefki kaybettim bebishlerimi.negativ sonuc cok kotuyaa.hiic iyi degilim.hayirlisi.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Malesef cnm 18. gunumde adet oldum. 2 kasimda hadtalanmistim 2 aralikta oldum igneye gore gecti ama normal donguye gore zamaninda geldi. imsallah senin vardir
İnşallah vardır cnm yollasana testi bakalımMrb bugun igne olali 14.gunum gecen ay 15.de regli olmustum bugun test yaptim ikinci cizgi cok cok az belirgin szce hamilelik varmidir bole olup hamile ckanlar
Resmde gozukmuyo kamera dan canmİnşallah vardır cnm yollasana testi bakalım
Anladım cnm benden bir gün önce olmuşsun iğne benimde 15. Günüm ama hiç yapmadım test adetime 3 gün var daha hayırlısı olsun inş güzel haberler alirizResmde gozukmuyo kamera dan canm
Seninde baya olmus insllah bu guzel mubarek gunde rabbm kimsenin kucagni bis birakmaz guzel haberlerini verrrsn insallahAnladım cnm benden bir gün önce olmuşsun iğne benimde 15. Günüm ama hiç yapmadım test adetime 3 gün var daha hayırlısı olsun inş güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?