Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kanamanz nasil olmustu ilk iki gun adet oldum ama ne cok nede az denilcekgbydi kimisi leke gbi olur demiste
Benim 3 gün değilde bir gün bayağı bir kanamam olmuştu 5 gün sonra test yaptım gebeydim ama düşük riskliydi çok sükür drumun telkinleriyle 39. Haftamda doğurmuştum. İnşallah seninde öyledir

Kizlar benmkide ole olmustu uzulmeyin stres yapmayin benmki son bir hafta agrimaya baslamisti ama gecen ayda igne vurulmustum onda gebelik olmamisti ama yumurtlamadn hemen sonra gogus hassasyetm olusmusdu insallah guzel haber alirsnz
Bugün iğnenin 7. Günü göğüslerime ara ara bıçak saplanıyor sanki bide sızlıyor ara ara ilk gebeliğimde sadece damarlanmasından anlamıştım hamile olduğumu 8 sene ara vermiş biri olarak çok stres yapıyorum her an aklımda gebe kaldımmı nasıl kurtulcam bu düşünceden bilemiyorum

Anladım canım çizgi pek belirgin olmadığından birşey diyemiyorum canım bence de bekle biraz daha eklenmiş ben regl geçinceye kadar dusunmuyorum test yapmayı
Benimde ilk bebeğimdr böyle silikti dr 1 hafta bekle düşük riskli demişyi 1 hafta sonra gittim kalp atışını bile aldık insallah gebesindit

Kızlar bişey sorcam ben klomen içerkende korunmuyorum.dr korunma diyot
İğneyi veriyor doktor iğneyi vurduğun gün değil ertesi akşam diyot benim kocada geceleri çalışıyor iğneyi vurunca 2 gün üst üste ilişki diyot sonrasında bişey demiyor anlamıyorum normalde kaç gün aürüyor bu yumurtlama kaç gün birliktelik olmalı

Benimde ilk bebeğimdr böyle silikti dr 1 hafta bekle düşük riskli demişyi 1 hafta sonra gittim kalp atışını bile aldık insallah gebesindit
İnşallah canım ama silik çıkan benimki değil linam isimli arkadaşındi ben beklemedeyim daha bat 23 aralik

Slm hatunlar habi bir bebis haberi gelsin de bize umut olsun bakayım yok m kimsede birşey hamisleri goreyim

Mrb hanımlar 16 kasım ilk günümdü klomen kullandım ve 30 kasımda ovitrelle oldum 3 olgun yumurta vardı ve çatlamayı hissetmiştim ama bu gün iğneden 20 gün sonra adet oldum neden olmadı acaba eşimde bi problem yok rahim kalınlaşmadı belkide neyse hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…