bsn sonraki gunden sayiyorumKızlar gün sayarken iğneyi vurdugünüz günden mi sayıyorsun uz sonraki günden itibaren mi
ignenin etkisi en az 10 gun suruyor cok erken test yapmissin dollenme varsa bile o bilee 4 -5 gunu aliyo cikmaz yani 14 gun gecmesini bekle bencemerhaba arkadaslar
bende 9 aralıkta çatlatma iğresi oldum 20 sinde idrarda baktım negatifti simdi 25 ını beklıyrum test için ama hiç bir belirtim yok ilk iğnem benımde daha once bır doğum yaptım malesef vefat etti bebeğim kendiliğinden olmuştu
pardon ya zaten yanlis anlamisim 11 gun gecmis ama sen yjne de 14 gunu bekle insallh gebesindirignenin etkisi en az 10 gun suruyor cok erken test yapmissin dollenme varsa bile o bilee 4 -5 gunu aliyo cikmaz yani 14 gun gecmesini bekle bence
Ben sonraki günden saymaya başlıyorumKızlar gün sayarken iğneyi vurdugünüz günden mi sayıyorsun uz sonraki günden itibaren mi
Bende 8 aralık akşam vurundum iğneyi bende 9 undan sayıyorum bugün 15. Günü ve testim negatif.merhaba arkadaslar
bende 9 aralıkta çatlatma iğresi oldum 20 sinde idrarda baktım negatifti simdi 25 ını beklıyrum test için ama hiç bir belirtim yok ilk iğnem benımde daha once bır doğum yaptım malesef vefat etti bebeğim kendiliğinden olmuştu
Canm ben farkettim ince bi cizgi görünüyo.ins beklwdiginKızlar test yaptım negatif dedim ama tekrar baktığımda böyle olmuş ignemin 15. Günü yanılma payı varmı acaba. Sabah ilk idrarimla yaptım tekrar 2. İdrarla da yaptım ama cikmadi baya bi silik çizgi doğru mudur acaba 15. Gün test yapıp böyle çıkan varmı acaba.
Ins bekledigin sonucu alrsn.bence yarnnsabah bi daha yap.varsa az da olsa koyulasrCanm ben farkettim ince bi cizgi görünüyo.ins beklwdigin
Canim yapayım dedim de eşim bekle dedi bata daha 6 gün var pazartesi tekrar yapicam yanılma payı yoktur inşallah ikinci idrarimla yaptıgimda cikmadiIns bekledigin sonucu alrsn.bence yarnnsabah bi daha yap.varsa az da olsa koyulasr
Baya varmış adetine.esin haklı haftasonunu da gecir sonra yap.ins o zaman daha net sonuçu görürsün.Canim yapayım dedim de eşim bekle dedi bata daha 6 gün var pazartesi tekrar yapicam yanılma payı yoktur inşallah ikinci idrarimla yaptıgimda cikmadi
Kızlar test yaptım negatif dedim ama tekrar baktığımda böyle olmuş ignemin 15. Günü yanılma payı varmı acaba. Sabah ilk idrarimla yaptım tekrar 2. İdrarla da yaptım ama cikmadi baya bi silik çizgi doğru mudur acaba 15. Gün test yapıp böyle çıkan varmı acaba.
Canım ne yaptın bebis var mıİnşallah canım pek zannetmiyorum sen en azından hissediyorsun bende birşey yok ama kısmet bakalım
18.günde silik çıkıyorsa gebelik olabilir.2 gun dha bekleyip kan testiyle kesin sonuc alabilirsin.foto atabiliyorsan foto at.pembelik varsa kesin hamilesindir.ins olumlu sonuc alirsnMerhaba bende 14. Gunu test yaptim tek cizgi cikti bi 10 dk sonra silik bir cizgi daha cikti ilacin etkisidir dedim bugun 18 gunu tekrar test yaptim ve aynisi oldu hemen cikmadi bi 10.15 dk sonra silik cizgi tekrar cikti acaba hamilemiyim bu sekilde olup.hamile kalaniniz var midir acaba?tskler.
18.günde silik çıkıyorsa gebelik olabilir.2 gun dha bekleyip kan testiyle kesin sonuc alabilirsin.foto atabiliyorsan foto at.pembelik varsa kesin hamilesindir.ins olumlu sonuc alirsn
18.günde silik çıkıyorsa gebelik olabilir.2 gun dha bekleyip kan testiyle kesin sonuc alabilirsin.foto atabiliyorsan foto at.pembelik varsa kesin hamilesindir.ins olumlu sonuc alirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?