Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına alırsın bebegini.testinde belliydi zaten.kac cikti degerin?bir de ilk kez mi igne vurundun?Merhana evet igne olum igneden sonraki 14 gun test yaptm silik cikti 2. Cizgi 18 gun yaotim yine 2. Cizgi bi 20 dk sonra slik cikti bugun 20 gun adet olmam.gerekli idi test yaptirdim pozitid sukur olsun
Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına alırsın bebegini.testinde belliydi zaten.kac cikti degerin?bir de ilk kez mi igne vurundun?
Hayırlı olsun bebisin sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam arkadaslar bugun sonucumu ogrendim hamileyim sukur olsun rabbime
Merhana evet igne olum igneden sonraki 14 gun test yaptm silik cikti 2. Cizgi 18 gun yaotim yine 2. Cizgi bi 20 dk sonra slik cikti bugun 20 gun adet olmam.gerekli idi test yaptirdim pozitid sukur olsun
Hayırlı olsun canim rabbim sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğini kucağına alırsın inşaallahSelam arkadaslar bugun sonucumu ogrendim hamileyim sukur olsun rabbime
tebrik ederim canım hemen kan ver valla kendim yapmışım gibi sevindim :) bu arada sen iğne olduğun günü saydın mı ?Kızlar iğneden sonra 19. Gun testim böyle
Evet canım iğne yaptığım günüde saydım cumartesi doktoruma gitcem şehirden uzağım biraz kan versem perşembe günü geliomus sonuçlar onun için kan tahlili yaptırmaktan vazgeçtim doktoruma görünucemtebrik ederim canım hemen kan ver valla kendim yapmışım gibi sevindim :) bu arada sen iğne olduğun günü saydın mı ?
Hayırlı olsun klomenle kaçıncı ayın canımEvet canım iğne yaptığım günüde saydım cumartesi doktoruma gitcem şehirden uzağım biraz kan versem perşembe günü geliomus sonuçlar onun için kan tahlili yaptırmaktan vazgeçtim doktoruma görünucem
çok sağol canım cevap verdiğin için Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizede dua etmeyi unutmaEvet canım iğne yaptığım günüde saydım cumartesi doktoruma gitcem şehirden uzağım biraz kan versem perşembe günü geliomus sonuçlar onun için kan tahlili yaptırmaktan vazgeçtim doktoruma görünucem
bende 14 ünde vuruldum canım ama iki gündür şiddetli kasık ağrılarım var batma gibi de oluyor arada ne zaman test yapsam çıkar sence idrar da geç çıkar sanırım dimiayın 18 inde ovitrelle vuruldum 2 yumurtam vardı 19 mm şimdi beklemedyim. 9. günümdeyim. cuma günü de kan vermeyi düşünüyorum:)
ayın 18 inde ovitrelle vuruldum 2 yumurtam vardı 19 mm şimdi beklemedyim. 9. günümdeyim. cuma günü de kan vermeyi düşünüyorum:)
kanda çıkar canım hatta idrarda da bi ihtimal çıkar. evde erken gebelik testim var ama bekliyırum yapmıcam kanda pozitifi görüyim :) belki cumartesi idrar yaparım pazartesi kan cumartesi 13.gün olucak pazartesi 15 bakalım hayırlısı artıkbende 14 ünde vuruldum canım ama iki gündür şiddetli kasık ağrılarım var batma gibi de oluyor arada ne zaman test yapsam çıkar sence idrar da geç çıkar sanırım dimi
amin canım hepimiz hayırlı vakitte güzel sonuçlar alalım inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?